REDODIN7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το Motorola Atrix μαζι με το Lapdock στα 399 ευρω στα media markt.
Tomahawk Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Έχει γραφτεί εδώ και μερικές μέρες σε άλλο θέμα αλλα και πάλι δε το θεωρώ προσφορά όταν το κινητό ξεκινάει απο 285Ε (σε επώνυμα καταστήματα) και το lapdock κοστίζει 99Ε...
REDODIN7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Έχει γραφτεί εδώ και μερικές μέρες σε άλλο θέμα αλλα και πάλι δε το θεωρώ προσφορά όταν το κινητό ξεκινάει απο 285Ε (σε επώνυμα καταστήματα) και το lapdock κοστίζει 99Ε... Εχεις λινκ ?
REDODIN7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Atrix Lapdock Εχεις δικιο, ηξερα οτι το ατριχ εχει πεσει τοσο αλλα για το lapdock δεν το ηξερα.
mertaghon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πωπω φτυσιμο για το ατριξ+λαπντοκ!!μα κανεις ουτε σχολιο; κι εγω το σκεφτομουνα αλλα πολυ ακριβο γιατο browsing που προσφερει και low ram διαρκως εχει μαθαινω.. οποτε του χρονου στο ατριξ 3 η στο ραζρ2 με τεγκρα 3 και 2 gb ραμ θα το παρω το πακετακι...
downhill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 θα ήταν ωραίο να μπορούσες να συνδέσεις το lapdock με το iphone
mertaghon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πραγματι αυτη η δυνατοτητα θα κοσμουσε πολλαααα σημερινα κινητα!!μαζι και το gs2 μου. τεσπα την βολευουνε τα περισσοτερα με hdmi-out κ ποντικι,πληκτρολογιο.. το iphone δυστυχως δεν εχει τετοια.. αιντε βρε απλ..!!βαλτα τα ρημαδια..,και το 2χ με 512 ραμ ειναι και ανετα δειχνει σε tv τα παντα..
REDODIN7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 θα ήταν ωραίο να μπορούσες να συνδέσεις το lapdock με το iphone Ωραιο θα ηταν αλλα δεν συμφερει την Apple.
mertaghon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 παιδες το πηρε κανεις; ειναι ανετο το browsarisma? με ενδιαφερει με 2-3 tabsαμα κολλαει.. το ενα ας πουμε με live streaming βιντεακι.. το ξερει κανεις;
lionheart75 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Έχω το atrix με το Work n play kit (dock-keyboard-mouse) της motorola τα οποία έχω μόνιμα συνδεδεμένα με οθόνη. Κανένα πρόβλημα στο browsing και στα videos. Πηγαίνει μια χαρά χωρίς να κολλάει. Δεν είναι φυσικά σφαιράτο όπως τα σταθερά μου εννοείται αλλά κάτι αντιστοιχο με το netbook μου. Την δουλειά σου την κάνεις άνετα και με περισσότερα tabs. Το webtop της moto έχει προεγκατεστημένο τον firefox. Κάτι αντίστοιχο θα είναι και με το lapdock.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 παιδες το πηρε κανεις; ειναι ανετο το browsarisma? με ενδιαφερει με 2-3 tabsαμα κολλαει.. το ενα ας πουμε με live streaming βιντεακι.. το ξερει κανεις; Απο οτι εχω δει δεν εχει κανενα προβλημα κανεις ανετα multitasking δηλαδη σερφαρισμα πχ και gaming. Επισης τωρα μαλιστα το lapdock τρεχει ubuntu και εχεις ενα κανονικοτατο netbook.
mertaghon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 χμμμμ λεπον φιλος πηρε απο θεσσαλονικη κινητο απο τα media με επιδοτηση βονταφον.. να υποθεσω θα γινεται και στα δικα μας media??? αν και σιγα μην τους εχουν μεινει ατριξ+λαπντοκ πια.. ξερει κανεις??
xetasa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 χμμμμ λεπον φιλος πηρε απο θεσσαλονικη κινητο απο τα media με επιδοτηση βονταφον.. να υποθεσω θα γινεται και στα δικα μας media??? αν και σιγα μην τους εχουν μεινει ατριξ+λαπντοκ πια.. ξερει κανεις?? Ισχύει κανονικά! Εχω χρησιμοποιήσει την επιδότηση του κινητού μου το καλοκαίρι για αγορά laptop απο saturn (=media markt).
mertaghon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ωραιος xetasa ,θα παω να δω αυριο πρωι!! αναρωτιεμαι τοσες μερες μετα αν θα εχουν μεινει κομματια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα