captainrodos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γειά σας. . εχει ενα προβλημμα το pc της κοπελιάς μου ενω το πατας ανοιγη ακουγοντε ολα κανονικα η οθόνη ειναι νεκρη τελειως. . . ειδα απο πισω το καλωδιο το εβγαλα το εβαλα και τπτ. . . αν ωμος παρατηρησεις πολυυυυ προσεκτικα την οθονη βλεπεις ελαχιστα τα windows αλλα αν παρατηρησεις με πολυ προσοχη. Τι να φταιει? καρτα γραφικων? οθονη? γινεται να μου πει καποιος τι να δοκιμασω αλλα αν γινεται ολα μαζι γιατη δεν μπορω να πηγαινω και καθε μερα σπτ της ξύλο Thx Sent from my iPhone using Insomnia
veteranos123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Για πες όλο το σύστημα? Δοκίμασες να συνδέσεις την οθόνη στην onboard κάρτα γραφικών ? Δοκίμασες να συνδέσεις αλλη οθόνη στον υπολογιστή?
nikos903 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δηλαδή δουλεύει η οθόνη πίσω αλλά δεν έχει φωτισμό; Άμα ρίξεις φως με φακό δηλαδή βλέπεις και δουλεύει; Λάπτοπ είναι;
captainrodos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Για πες όλο το σύστημα? Δοκίμασες να συνδέσεις την οθόνη στην onboard κάρτα γραφικών ? Δοκίμασες να συνδέσεις αλλη οθόνη στον υπολογιστή? Ολο το συστημα δεν το ξερω αλλα ειναι αρκετα παλιος σχεδον 8 χρονων. . . δεν ειχε αλλη θυρα για οθονη εκτος απο αυτην αλλη οθονη οχι δεν δοκιμασα. Οταν ξανα παω να δοκιμασω αλλη οθονη λες ε? Δηλαδή δουλεύει η οθόνη πίσω αλλά δεν έχει φωτισμό; Άμα ρίξεις φως με φακό δηλαδή βλέπεις και δουλεύει; Λάπτοπ είναι; Ναι δουλευει αλλα χωρις φωτισμο. . . και δεν μιλαμε για λιγο κατω ο φωτισμος φαινετε μοονο απο μερικες γωνίες και ισα ισα πρεπει να το παρατηρήσεις καλα για να το δεις. . . σταθερός ειναι.
nikos903 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μπορεί να έχει καεί ο inverter στην οθόνη ή να μην πατάει καλά, έφαγε καμιά ξεγυρισμένη η οθόνη πριν απο αυτό ή έτσι ξαφνικά; Δοκίμασε βέβαια σε άλλη οθόνη πρώτα ή βάλε κάποιο λάπτοπ να δείξει σε αυτήν αλλά μάλλον έχει πρόβλημα η οθόνη...
captainrodos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μπορεί να έχει καεί ο inverter στην οθόνη ή να μην πατάει καλά, έφαγε καμιά ξεγυρισμένη η οθόνη πριν απο αυτό ή έτσι ξαφνικά; Δοκίμασε βέβαια σε άλλη οθόνη πρώτα ή βάλε κάποιο λάπτοπ να δείξει σε αυτήν αλλά μάλλον έχει πρόβλημα η οθόνη... οθονη αλλη για δοκιμη δεν εχω εχω ομως λαπτοπ. . .χρειαζεται απλα να παρω ενα καλωδιο οθονης ε?
nikos903 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Άμα έχεις κάψει inverter? Επισκευή σε σχετικό μαγαζί θα θέλει η οθόνη... Εγγύηση απο οτι κατάλαβα δεν έχει άρα... Καλώδιο δεν ξέρω κατα πόσον μπορεί να φταίει απο την στιγμή που σήμα πάει κανονικά... Θεωρητικά αμα είχε το καλώδιο πρόβλημα δεν θα άνοιγε καθόλου η οθόνη, εσένα όμως ανοίγει απο οτι κατάλαβα απλά δεν παίρνουν μπρος οι λάμπες για τον φωτισμό. Αυτό είναι είτε απο κάψιμο εσωτερικά του inverter ή απο ξεσυνδεμένο εσωτερικά πάλι καλώδιο ή απο χαλασμένες λάμπες (εσωτερικά και αυτές στην οθόνη).
captainrodos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Άμα έχεις κάψει inverter? Επισκευή σε σχετικό μαγαζί θα θέλει η οθόνη... Εγγύηση απο οτι κατάλαβα δεν έχει άρα... Καλώδιο δεν ξέρω κατα πόσον μπορεί να φταίει απο την στιγμή που σήμα πάει κανονικά... Θεωρητικά αμα είχε το καλώδιο πρόβλημα δεν θα άνοιγε καθόλου η οθόνη' date=' εσένα όμως ανοίγει απο οτι κατάλαβα απλά δεν παίρνουν μπρος οι λάμπες για τον φωτισμό. Αυτό είναι είτε απο κάψιμο εσωτερικά του inverter ή απο ξεσυνδεμένο εσωτερικά πάλι καλώδιο ή απο χαλασμένες λάμπες (εσωτερικά και αυτές στην οθόνη).[/quote'] Οποτε οθονη έ; Καταλήξαμε Sent from my iPhone using Insomnia
nikos903 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι να σου πω... Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά με αυτές τις ενδείξεις... Περίμενε να δεις αμα έχει και κανένας άλλος καμια άλλη ιδέα, δεν χάνεις τίποτε, και μετά θα δείξει...
captainrodos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τι να σου πω... Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά με αυτές τις ενδείξεις... Περίμενε να δεις αμα έχει και κανένας άλλος καμια άλλη ιδέα, δεν χάνεις τίποτε, και μετά θα δείξει... οκ φιλε thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα