turoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 παιδια γειας σας!εχω ξεκλειδωσει τον 960τ σε 6πυρινο.φοβαμαι ομως να τον αφησω ετσι γιατι η μητρικη μου MSI 760GM-P23 FX φτανει θερμοκρασιεσ 55 για λιγο που τον δοκιμασα. ο επεξεργαστησ φτανει περιπου 46. τι λετε να κανω θα αντεξει η μητρικη? εχω βαλει το cpuz και μου λεει οτι το TDP EINAI STA 167W!!! ενω η μητρικη σηκωνει 95. ευχαριστω!!!
stm00192 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Οχι μην τον αφησεις επανεφερε τον σε τετραπυρηνο.. ακομη και κλειδωμενος ο 960 πολυς ειναι για αυτη την μητρικη! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
turoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω!! και μενα πολυ μου φανηκε
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ασε τι λεει το cpuz.εαν τον ξεκλειδωσες εχει παει στα 125tdp και εχει γινει ενας καθαρος 1075Τ αλλα οπως σου ειπε και ο φιλος απο πανω,μην τον ανεβασεις καν.μπορεις να τον ξεκλειδωσεις και να του ριξεις το ρευμα του σε stock συχνοτητα.τοτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
turoc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ελα που δε ξερω πως το κανεις αυτο?εχει η μητρικη ενα προγραμα που του ανεβαζει τη σηχνοτητα μεχρι 3.6 οταν ζορισει μια επιλογη για game ετσι το λεει αν δεν τον πειραξω καθολου ειναι καλη η μητρικη?
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν θα κανεις τιποτα απο προγραμματα.και εαν σε ικανοποιει σαν τετραπυρηνος αστο ολα στοκ.εαν θελεις να τον κανεις 6πυρηνο,μεσα απο το bios θα πας να τα κανεις ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα