Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως πολύ καλές θερμοκρασίες που επιβεβαιώνουν την ποιότητα της ψύκτρας.

Κρίμα που σας παίδεψε με την ιδιοτροπία της. Προσωπικά θα την είχα επιστρέψει αλλά αφού τα κατάφερε ο Θάνος τέλος καλό όλα καλά. Μεγειές!

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά μια τρύπα ήταν καλυμμένη με ένα παξιμάδι που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί με βάση το υπόλοιπο set και το manual. Σ ευχαριστώ. Σε load κατάσταση είναι πιο αθόρυβη από τη στοκ ακόμα κι αν δουλεύει 100 στροφές παραπανω. Σε idle τα ίδια.

STM: Άσε, βάρεσε το beeper και σταμάτησα το test.

Δημοσ.

Απαραδεχτοι εκει στο quality control της coolemaster.περα απο το γεγονος οτι ειχαν βιδωσει απο το ενα bracket,τα 2 ποδια αναποδα οποτε δεν εμπαινε με βαση το manual τους (ουτε καν με το εαν την ειχα ξαναβαλει την ψυχτρα καπου αλλου),εκαναν και την τραγικη μ@λ@κι@ να χωσουν στην μια γωνια που μπαινει το push pin,ενα παξιμαδι που δεν εβγαινε φυσικα.να ναι καλα η audigy που βρεθηκε.τουλαχιστον μας αποζημιωσε με το θεμα της θερμοκρασιας κατα πολυ μπορω να πω.

Καταρχην παμε να δουμε πως ηταν το ξεσκονισμενο κουτι του αγαπητου φιλου Βαγγελη (δεινοσαυρος...) μιας και οπως μου ειπε το ειχε ξεσκονισει.(φυσικα βγηκε στο μπαλκονι για φυσιμα)

dsc01488g.jpg

dsc01489y.jpg

Εδω ειναι το θεμα με το οτι εβρισκε ο ανεμιστηρας στα αυτακια που κουμπωνουν τις μνημες.

dsc01490ip.jpg

Και εδω ειναι το θεμα με την βλακεια που λεγαμε.με το παξιμαδι βιδωμενο εκει ενω δεν υπαρχει λογος να ειναι εκει.

dsc01491x.jpg

Και μια τελευταια με το υπεροχο cable management του δεινοσαυρου.το κουτι προσφερετε για συμμαζεμα αλλα αυτος......χαχαχαχα :P Κανε του ενα ρε συ,κριμα ειναι.

dsc01492wi.jpg

Αυτα.μια χαρα και η μπυριτσα(ναι το παραδεχομαι,ηπια μονο μια αν και υπηρχαν πολλες) και ευτυχως ειχε depon ο Βαγγελης εκει και ειμαι οκ.:)

Δημοσ.

dsc01488g.jpg

dsc01489y.jpg

Τι ειναι τουτο??? :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μου φένετε το thermafake περισσοτερο για ηλεκτρική σκουπα κανει παρά για pc case!!! :X

Δημοσ.

Τι ειναι τουτο??? :shock:

Κινητό με μικρή ανάλυση που δεν βγάζει σωστές φωτογραφίες. :P :P :P

Μου φένετε το thermafake περισσοτερο για ηλεκτρική σκουπα κανει παρά για pc case!!! :X

Θα σου απαντήσει ο Θάνος για το τι πουλιά πιάνει το thermalfake :-D

Δημοσ.

Αρε Δεινοσαυρε να σαι καλα ρε συ μου εφτιαξες την διάθεση.. μπορώ τωρα λοιπον να συνεχισω την πορεια μου προς το ban γαληνιος πλέον!!

Θα σου απαντήσει ο Θάνος για το τι πουλιά πιάνει το thermalfake :-D

Για πες Θανο!!!

Δημοσ.

Ωραιο για τα λεφτα του.σε σφιχτο budget,ναι γιατι οχι.ισως μονο με το θεμα του ανεμιστηρα με τις μνημες,γιατι δεν εχει καθολου ταβανι.κατα τα αλλα μια χαρα,ουτε τριζει ουτε τιποτα.

Ενταξει,δεν πεταει αλλα δεν ειναι και για πεταμα.

Κατα τα αλλα εγω θα ελεγα δεινοσαυρε να ασχοληθεις λιγο με το θεμα του cable management για να μας απαντησεις και εσυ με το κουτι.τι λες?οσο μπορεις.σου ειπα ποια καλωδια μπορουν να πανε που.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...