stm00192 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ρε Δεινοσαυρούκο... εεεε λοοοολ... ρε συ... Ετσι ετσι πανε πετα τα λεφτά σου στην Intel!!
BalthazarX Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Συγχωρέστε με αν μου έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια..αλλά από τη στιγμή που πλέον δεν ψάχνει καθαρά και μόνο τύπου vortex, μία από τις καλύτερες επιλογές σ'αυτή την κατηγορία δεν είναι η true spirit 120 Μιας και δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια της 212 όπως είπε ο Βάγγος..
Thanos1972 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οχι δεν κοβω τιποτα.μονο το γελιο μου εχει μεινει,δεν θα μου το κοψεις και εσυ αυτο Δεινοσαυρε,και εγω εχω διαβασει οτι ειναι οκ απο θεματα θερμοκρασιες αλλα εχει ενα θεμα με τον θορυβο.αλλα για τα λεφτα που ζηταει υπαρχουν και πολυ καλυτερες. Ναι αλλα αυτος ειναι Θεσσαλονικη απο οτι καταλαβα και θελει να την παρει αμεσα.εχει προταθει και σε Pm η true spirit αλλα ισχυουν αυτα που λες.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οχι δεν κοβω τιποτα.μονο το γελιο μου εχει μεινει,δεν θα μου το κοψεις και εσυ αυτο Δεινοσαυρε,και εγω εχω διαβασει οτι ειναι οκ απο θεματα θερμοκρασιες αλλα εχει ενα θεμα με τον θορυβο.αλλα για τα λεφτα που ζηταει υπαρχουν και πολυ καλυτερες. Ναι αλλα αυτος ειναι Θεσσαλονικη απο οτι καταλαβα και θελει να την παρει αμεσα.εχει προταθει και σε Pm η true spirit αλλα ισχυουν αυτα που λες. Καλά αν την βάλεις εσύ και όχι ο Τρεξ θα πεθάνω Τρεξ μην μου ξαναπας κόντρα σε θέμα hardware θα γίνει της Πόπης (όχι πως δεν γινότανε )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω να σου πήγα κόντρα ποτέ. Το o/c είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Θα την βάλω εγώ παρόντος του Θάνου για να το πιστοποιήσει
Thanos1972 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θα περασεις απο εξετασεις......θα σου δωσω και certificate και ταυτοχρονα θα σε βαλω να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις για να συνηθηζεις.δεν μου απαντησες,το κουτι εχει τρυπα απο πισω στο μερος του επεξεργαστη?βγαλε το δεξι πλαινο και ποσταρε μια Pic να το δουμε εαν κανουν allign με το που βρισκεται ο επεξεργαστης.
Vaggos02 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Έλα ρε Σαύρα! Ντρέπομαι για λογαριασμό σου! Είναι πιο εύκολο κι απ το να αλλάξεις μνήμες ρε!
Thanos1972 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ρε ειναι παππους και θα τρεμουν τα χερια του.
Vaggos02 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Και τι deal θα κανονίσετε τότε; Θα του βάλεις το cooler και αυτός θα σου ρίχνει τριμμένο τυρί στα μακαρόνια για τα επόμενα 3 χρόνια;
stm00192 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θα περασεις απο εξετασεις......θα σου δωσω και certificate και ταυτοχρονα θα σε βαλω να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις για να συνηθηζεις.δεν μου απαντησες,το κουτι εχει τρυπα απο πισω στο μερος του επεξεργαστη?βγαλε το δεξι πλαινο και ποσταρε μια Pic να το δουμε εαν κανουν allign με το που βρισκεται ο επεξεργαστης. Σιγά μην έχει τρύπα το καμμένο το THERMALFAKE.... Και αν έχει θα είναι way off place... (pci-e θυρες μεριά!!! :P )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τελικά παρήγγειλα τη vortex 24 ευρώ + 5 έξοδα αποστολής οπότε ικανοποίησα και την επιθυμία μου για top down. Σας ευχαριστώ όλους.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για εξηγήσου.... Πάρε σαν δεδομένο τις top down όμως.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αστονε να λέει μωρέ. Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια Πάω να φάω εγώ μακαρόνια με κιμά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα