Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eπειδή προέκυψε θέμα με την vortex (δεν υπάρχει πλέον Θεσσαλονίκη) δυστυχώς θα μπουν στο παιχνίδι και οι φτηνές tower ψύκτρες.

1) Corsair CPU Cooler Air Series A50 25 ευρώ

2) Cpu Cooler Xigmatek Loki SD963 22 ευρώ

Υπάρχει και η λύση της Cooler Master GeminII SF524 40 ευρώ αλλά ξεφεύγει στην τιμή για τις δυνατότητές μου.

Ξέρει κανείς εγγυημένα αν κάποια από τις 2 πρώτες βρίσκει στις vengeance?

Δημοσ.

http://imageshack.us...4/sam0328d.jpg/ Για δες λιγο εδω αν και δεν διακρινω με ευκρίνεια αν οντως ειναι οι vegeance!!!

Ναι τωρα το ειδα οτι δεν ειναι η Α50!!!!

Ερωτηση..!! Εχω δει πολλες φοτο και videakia με πολλεσ ψυχτρες,συγκεκριμενα με την Α50 και ειναι τοποθετημενη με το ανεμιστηρακι προς τα κατω... δηλαδη ..!!Αναλογα με το Socket αλλαζει και η φορα..???Ή μπαινει οπως μας βολευει???

Δημοσ.

Ναι τωρα το ειδα οτι δεν ειναι η Α50!!!!

Ερωτηση..!! Εχω δει πολλες φοτο και videakia με πολλεσ ψυχτρες,συγκεκριμενα με την Α50 και ειναι τοποθετημενη με το ανεμιστηρακι προς τα κατω... δηλαδη ..!!Αναλογα με το Socket αλλαζει και η φορα..???Ή μπαινει οπως μας βολευει???

Κανεις σας δεν γνωριζει???

Δημοσ.

Αυτην παρε με 4 heat pipes.Εχω δοκιμασει coolers της εν λογω εταιριας και ειναι πολυ καλες.

http://www.e-shop.gr...l?id=PER.805043

Οκ ευχαριστω..!!

Κοκολινε

εχεις διαλεξει ονομα μπουλικο ,εχεις βαλει και τον βλακομουτσουνo γερο εκει και μου θυμιζει παππου με ανια που χεζεται πανω του το αβαταρ σου.:devil:

Δημοσ.

Κοκολινε

εχεις διαλεψει ονομα μπουλικο ,εχεις βαλει και τον βλακομουτσουνo γερο εκει και μου θυμιζει παππου με ανια που χεζεται πανω του το αβαταρ σου.:devil:

χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α...Δεν ειναι τρομερο???χ0α0χα0χα0χαχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...