Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Αν και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τη στοκ, σκέφτομαι να αλλάξω ψύκτρα ώστε να ρίξω κι άλλο τις θερμοκρασίες του cpu και να μειώσω τον θόρυβο (δεν με ενοχλεί αλλά οποιαδήποτε μείωση είναι πάντα καλοδεχούμενη).

Μόνο που έχω μια ιδιοτροπία. Δεν θέλω η ψύκτρα να είναι ψηλή. Η μόνη που βρήκα που να πληροί τα κριτήριά μου είναι αυτή:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Vortex-Plus-CPU-Cooler-RR-VTPS-28PK-R1.htm

Τα ερωτήματά μου είναι:

α) Θα υπάρχει διαφορά με τη στοκ ή λόγω του ότι είναι φτηνή θα έχω παραπλήσια αποτελέσματα?

β) Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις vengeance (λόγω των ψυκτρών τους);

ΥΓ. Το o/c αποκλείεται.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω το ιδιο κουτι και τις ιδιες ψυχτρες. ειχα το ιδιο προβλημα καθως οι συνηθισμενες μετριου+ επιπεδου ψυκτρες που μου προτειναν εδω μεσα δεν χωρουσαν. μετα απο αρκετο ψαξιμο για το ποια μπορει να χωρεσει κατεληξα στην zalman 9900NT που τη βρισκω εξαιρετικη απο ολες τις αποψεις. δεν την βρηκα ελλαδα..

απο amazon 37pounds~45euro: http://www.amazon.co.uk/Zalman-CNPS9900-NT-CPU-Cooler/dp/B002F56QVK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330776059&sr=8-1

ενδεικτυκες θερμοκρασιες idle 23 , full load 45, και δεν την ακουω καν.

Δημοσ.

Παίδες τελευταίο ερώτημα γιατί πάω για αγορά:

Έχει μεγάλη διαφορά η vortex με την gemini με δεδομένο ότι δεν θα γίνει overclocking? Είναι σίγουρο ότι δεν θα βρίσκει στις vengeance? Το λέω γιατί την vortex την βρίσκω και φτηνότερη και άμεσα διαθέσιμη.

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια άλλη μέχρι 30 ευρώ που α) να είναι top down β) να μη μη βρίσκει στις μνήμες γ) να είναι διαθέσιμη σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης ας το πει τώρα ειδάλλως ας σιωπήσει για παντα :-D

Δημοσ.

Πάρε όποια βρίσκεις άμεσα διαθέσιμη. Δεν σε ενδιαφέρει το κλόκι άρα μην έχεις άγχος ποια απο τις 2

Δημοσ.

Είπες ότι δε θες ψηλή ψυχτρα, αλλά αν υπάρχει περίπτωση να το ξανασκευτεις, υπάρχει ένα παλικάρι εδώ στις αγγελίες που δίνει την megahalems στα 30ευρώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όχι, δεν θέλω ψηλή, ευχαριστώ για την πρόταση πάντως. Και να ήθελα βέβαια μου φαίνεται υπερβολική για στοκ επεξεργαστή αυτή που λες. Καρμεν επιβεβαιώνεις για τις vengeance?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...