Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Kαλησπέρα. Αν και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τη στοκ, σκέφτομαι να αλλάξω ψύκτρα ώστε να ρίξω κι άλλο τις θερμοκρασίες του cpu και να μειώσω τον θόρυβο (δεν με ενοχλεί αλλά οποιαδήποτε μείωση είναι πάντα καλοδεχούμενη). Μόνο που έχω μια ιδιοτροπία. Δεν θέλω η ψύκτρα να είναι ψηλή. Η μόνη που βρήκα που να πληροί τα κριτήριά μου είναι αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Vortex-Plus-CPU-Cooler-RR-VTPS-28PK-R1.htm Τα ερωτήματά μου είναι: α) Θα υπάρχει διαφορά με τη στοκ ή λόγω του ότι είναι φτηνή θα έχω παραπλήσια αποτελέσματα? β) Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις vengeance (λόγω των ψυκτρών τους); ΥΓ. Το o/c αποκλείεται.
terry308 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Coolermaster GeminII M4 @ visionstudio CM GeminII M4 site Φαίνεται καλή ... αλλά δεν νομίζω να χρειάζεσαι άλλη ψήκτρα. Την vortex την είχα σε amd Χ6 (αν βρω κάτι σχετικό θα ποστάρω)
SR20DET Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εχω το ιδιο κουτι και τις ιδιες ψυχτρες. ειχα το ιδιο προβλημα καθως οι συνηθισμενες μετριου+ επιπεδου ψυκτρες που μου προτειναν εδω μεσα δεν χωρουσαν. μετα απο αρκετο ψαξιμο για το ποια μπορει να χωρεσει κατεληξα στην zalman 9900NT που τη βρισκω εξαιρετικη απο ολες τις αποψεις. δεν την βρηκα ελλαδα.. απο amazon 37pounds~45euro: http://www.amazon.co.uk/Zalman-CNPS9900-NT-CPU-Cooler/dp/B002F56QVK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330776059&sr=8-1 ενδεικτυκες θερμοκρασιες idle 23 , full load 45, και δεν την ακουω καν.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, θα δω και την gemini. Η zalman είναι ψηλή. Δεν είναι θέμα αν χωράει, αλλά καθαρά αισθητικό. Επίσης ξεφεύγει οικονομικά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Όποια σε βολεύει περισσότερο Θάνο! Έτσι κι αλλιώς εσύ θα την περάσεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Παίδες τελευταίο ερώτημα γιατί πάω για αγορά: Έχει μεγάλη διαφορά η vortex με την gemini με δεδομένο ότι δεν θα γίνει overclocking? Είναι σίγουρο ότι δεν θα βρίσκει στις vengeance? Το λέω γιατί την vortex την βρίσκω και φτηνότερη και άμεσα διαθέσιμη. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια άλλη μέχρι 30 ευρώ που α) να είναι top down β) να μη μη βρίσκει στις μνήμες γ) να είναι διαθέσιμη σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης ας το πει τώρα ειδάλλως ας σιωπήσει για παντα
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πάρε όποια βρίσκεις άμεσα διαθέσιμη. Δεν σε ενδιαφέρει το κλόκι άρα μην έχεις άγχος ποια απο τις 2
alpo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Είπες ότι δε θες ψηλή ψυχτρα, αλλά αν υπάρχει περίπτωση να το ξανασκευτεις, υπάρχει ένα παλικάρι εδώ στις αγγελίες που δίνει την megahalems στα 30ευρώ. Sent from my iPhone using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Όχι, δεν θέλω ψηλή, ευχαριστώ για την πρόταση πάντως. Και να ήθελα βέβαια μου φαίνεται υπερβολική για στοκ επεξεργαστή αυτή που λες. Καρμεν επιβεβαιώνεις για τις vengeance?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ναι. Η μητρική είναι της υπογραφής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα