Προς το περιεχόμενο

Neo v ή Optimus 2x ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι καλύτερο από τα παραπάνω και γιατί?

Τα ειχα και τα 2 φιλε,Αν εχεις τα λεφτα παρε 2Χ. Φοβερη οθονη και αρκετα γρηγορο.

Επισης αντεχει στα πεσιματα ενω το Neo V δυσκολα !:rolleyes:

Δημοσ.

και γω τα χα και τα δυο, αν δε σε ενδιαφερει το γεγονος οτι το διπυρηνο τρωει κλαπα κλαπα την μπαταρια τοτε οντως αξιζει γιατι ειναι πραγματικα γρηγορο. απο καμερα ειναι μετρια για 8ΜΡ αλλα βγαζει πολυ καλο βιντεο 1080ρ. Υποτιθεται πως και τα δυο θα παρουν ICS, οποτε ειναι και θεμα της τσεπης σου.

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη σας δηλαδή τι +/- έχει η κάθε συσκευή?

Η μπαταρία στο 2χ είναι μάπα σε σχέση με άλλα διπήρινα?

Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω αν το αγοράσω?

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη σας δηλαδή τι +/- έχει η κάθε συσκευή?

Η μπαταρία στο 2χ είναι μάπα σε σχέση με άλλα διπήρινα?

Υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω αν το αγοράσω?

θετεις σε συγκριση 2 ανομοια κινητα.

μονοπυρηνο με διπυρηνο.

200 ευρω εναντι 260 ευρω+ (νομιζω)

το μεν πρωτο ειναι το καλυτερο στα 200 ευρω

το μεν δευτερο ειναι ισως το καλυτερο στα 250+ ευρω

απο αρνητικα το optimus εχει ενα θεμα με τη μπαταρια, κραταει σχετικα λιγο, οπως ειπαν και τα παιδια.

Ειναι καθαρα θεμα χρηματων και προσωπικης επιλογης, του τι θελεις εσυ (απαιτησεις) απο το smartphone σου.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά οκ άλλα συμφωνα με αυτά που λέτε και το iphone δεν έχει αντοχή στην μπαταρία, όπως επίσης και το galaxy s2 και το htc sensation+ άλλες πόσες συσκευές...

Δημοσ.

Το καθένα είναι top value for money. Οποίο και να πάρεις μέσα είσαι. Απλά αποφάσισε ποσά θες να δώσεις

Δημοσ.

Η μπαταρια κραταει πιο πολυ στο Neo V διοτι η Sony εχει βαλει τους καταραμενους αισθητηρες φωτος και ολη την ωρα το κινητο ειναι ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

Δεν θα σου αρεσει φιλε,τσιμπα το 2Χ και τσιμπα μαζι μια 2η μπαταρια.

Δημοσ.

Αν εχεις επιλεγμενα μονο 2G δικτυα (επαρκει για τις ενημερωσεις) φωτεινοτητα στο μισο και απενεργοποιημενα το WiFi και το Bluetooth ολα τα smartphones βγαζουν σχεδον δυο μερες.

Οσον αφορα τα κινητα που λες, και τα δυο εχουν τα bugs τους αλλα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα δυο θα διαλεγα το 2Χ.

Δημοσ.

Αν εχεις επιλεγμενα μονο 2G δικτυα (επαρκει για τις ενημερωσεις) φωτεινοτητα στο μισο και απενεργοποιημενα το WiFi και το Bluetooth ολα τα smartphones βγαζουν σχεδον δυο μερες.

Οσον αφορα τα κινητα που λες, και τα δυο εχουν τα bugs τους αλλα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα δυο θα διαλεγα το 2Χ.

Αν εχει ΟΛΑ αυτα που λες ΚΛΕΙΣΤΑ γιατι να μην παρει ενα ΝΟΚΙΑ 5630 ; Μιλαμε για smartphone. Και εγω το 2Χ λεω αλλα με 2η μπαταρια,αλλιως δεν βγαζει ημερα-Εκτος και αν το κοιτας μονο ! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο και με μερικά tweaks νοοτροπίες να αυξήσεις πολύ την μπαταρία. Πχ το wifi να κάνει refresh κάθε 1 λεπτό αντί για κάθε 5 δευτερόλεπτα

Δημοσ.

Θα ρίξω άκυρο στο 2x διότι τα σχόλια περι μπαταρίας είναι ως το τέρμα αρνητικά.

Αμα είναι να μπαίνω στο internet για μισή ώρα και να πέφτει το 50% τότε μακριά.

Μου έκανε εντύπωση όμως γιατί αν είναι έτσι τότε είναι μεγάλο μειονέκτημα και σε προωθεί στο να ΜΗ το αγοράσεις.

Απο τη μία είναι smartphone πόσο να κρατήσει η μπαταρία? Από την άλλη όμως δεν είναι και τόσο λογικό.

Για το Neo V δε λέω καλή συσκευή άλλα κάτι δεν μου κολλάει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Θα ρίξω άκυρο στο 2x διότι τα σχόλια περι μπαταρίας είναι ως το τέρμα αρνητικά.

Αμα είναι να μπαίνω στο internet για μισή ώρα και να πέφτει το 50% τότε μακριά.

Μου έκανε εντύπωση όμως γιατί αν είναι έτσι τότε είναι μεγάλο μειονέκτημα και σε προωθεί στο να ΜΗ το αγοράσεις.

Απο τη μία είναι smartphone πόσο να κρατήσει η μπαταρία? Από την άλλη όμως δεν είναι και τόσο λογικό.

Για το Neo V δε λέω καλή συσκευή άλλα κάτι δεν μου κολλάει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν μας γραφεις τι μεγεθους συσκευη θελεις ; Εγω παραδειγμα τα εχω πουλησει ΟΛΑ και ειμαι πλεον με το μικρο Xperia mini.

Εννοειται οτι του κανω χρηση μονο ως κινητο και στο σπιτι υπαρχει και ενα Tablet.

Ξεκαθαρισε πρωτα τι ΑΚΡΙΒΩΣ θες να κανεις και θα σου πω τι να παρεις.

Δημοσ.

Σε non stop χρηση το optimus 2x κραταει 3-4 ωρες. Νομιζω ειναι καλα. Αυτο που τρωει πολυ την μπαταρια ειναι τα chat που για να ειναι παντα online κρατανε το τηλεφωνο On. Το πιο γρηγορο που εχω καταφερει να το τελειωσω ειναι εν κινηση σε λεωφορειο με το gps ανοιχτο να βλεπω ταινια, να chatarw και σε 3g. Εκει κρατησε 2.5 ωρες αλλα το εσκισα επίτηδες να δω το οριο του.

Δημοσ.

ειχα το 2x και εχω να πω πολυ καλα λογια. Βασικα μολις προχθες το πουλησα

Μια χαρα ηταν η μπαταρια του. φτιαχνεις κι ενα κουμπακι για να αλλαζεις σε 2g/3g mode και εισαι αρχοντας. Εγω σπανια χρησιμοποιουσα δεδομενα γι αυτο το εχα σε 2g mode.

Ηθελα ομως email μεσω wifi καθως και αρκετο browsing και εφτανα ευκολα τις 2 μερες.

Η καμερα οωπς προειπαν παρα τα 8μπ δεν ειναι και η καλυτερη. Και στο σονυ βεβαια μην περιμενεις κατι καλυτερο.

Το καλο με το 2χ ειναι οτι ειανι ταχυτατο. Δεν υπαρχει προγραμμα που να μην τρεχει πανω του. Και ειμαι σιγουρος οτι θα μπορει για πολυ καιρο ακομα να υποστηριξει βαριες εφαρμογες.

Το neo v επισης πολυ καλο. Αν δεν παιζεις παιχνιδια και θες απλα ενα σβελτο τηλεφωνο μια χαρα θα την κανιες και με αυτο τη δουλεια σου.

εγω το εδωσα γιατι χρειαζομαι κινητο με 2 σιμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...