babinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες 1. http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html 2. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-IPS231P-BN-LED-Monitor-23-IPS231P-BN-AEU.htm Διαβασα το forum και περιμενω οτι θα πειτε ολοι με 'μια φωνη' την dell μενω επαρχια και δεν εχω τη δυνατοτητα να δω καμια απο τις 2 'live', ετσι περα απο τα χαρακτηριστικα, μου αρεσει και μενα περισσοτερο η dell. το μονο προβλημα ειναι οτι απο οσο ειδα δεν εχει εγγυηση 0 καμμενων pixel, αλλα 5-6..ειναι οντως ετσι? δηλαδη αν μου ερθει η οθονη και εχει 1 η 2 καμμενα pixel δεν θα μπορω να την αντικαταστησω με καινουρια; Εχω μια LG W2361V την οποια μολις παρελαβα βρηκα 1 καμμενο pixel. '΄Ξενερωσα' απιστευτα μολις το ειδα και ευτυχως ειχε την αναλογη εγγυηση οποτε μου φερανε αλλη την επομενη κιολας μερα. Προτιμω λοιπον την dell, αλλα σε μια ατυχια (πολυ πιθανη για μενα, δυστυχως!!) 1-2 καμμενων Pixel τι θα μπορω να κανω; Εχει κανεις εμπειρια απο τετοια περιπτωση σε dell και τελικα τι εγινε; Ευχαριστω !
babinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 κανεις;;!! απο οτι καταλαβα παρα πολλοι στο φορουμ εχουν dell, δεν ετυχε σε κανεναν προβλημα με πιξελ; τελικα με βλεπω να καταληγω στην lg...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement ουσιαστικά αν έχεις 1 bright pixel (δλδ καμμένο) στην αλλάζουν, αν είναι καμένο το sub-pixel τότε το pixel δεν θεωρείται καμένο αλλά κολλημένο, για αυτό ζητάνε περισσότερα... το ίδιο παίζει να ισχύει και για την LG, δλδ να μην αλλάζει επειδή έχεις 1 καμένο sub-pixel...
fragment_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 παιδια εχω σκοπο να αγορασω και εγω αυτη της DELL. ΕΠιτελους μετα απο 7 χρονια αλλαζω την EIZO FLEXSCAN L568 της οποια η εικονα ακομα και τωρα δε συγκρινεται με πολλες καινουριες. Ελεγα να ακολουθησω ΕΙΖΟ παλι αλλα ειναι πανακριβες χωρις λογο πλεον. εσεις τι λετε;θελω ωραια ζωντανα χρωματα να μη φαινονται τα Pixels, με αιδιαζει. η εικονα θελω να φαινεται σαν αληθινη, τα χρωματα γιατι ασχολουμε αρκετα με το dtp. και πολυ σημαντικο οταν βλεπεις απο δεξια να μη σκιάζει. όλα αυτα τ απροσφερει αυτη η DELL? έχει πολύ καλή τιμή http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm
ninos30 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Όλες οι IPS/PLS(το αντίστοιχο της Samsung)/SPVA οθόνες προσφέρουν αυτό που θέλεις. Ειδικά για τις σκιάσεις που λες, όπου και τα πιο απλά PVA/MVA τα καταφέρνουν εξίσου καλά. Τώρα για τα χρώματα που αναφέρεις, υπάρχουν διαβαθμίσεις του καλού. Τα πιο φθηνά e-IPS (σαν και της U2312) δεν έχουν καθαρά 8bit panels, αλλά (6-bit + AFRC) οπότε η απεικόνιση των χρωμάτων δεν είναι τόσο ρεαλιστική όπως ενός S-IPS/P-IPS/SPVA, αλλά εκεί ξεφεύγουμε σε χρήματα. Μιλάμε για επαγγελματικά monitors που η τιμή τους πάει πάνω από 1000ευρώ (ειδικά τα P-IPS). Τα e-IPS/PLS είναι η τέλεια ισορροπία (με την σημερινή τεχνολογία) μεταξύ ενός πολύ καλού professional monitor και ενός gaming. Και γιαυτό προτιμούνται από τους περισσότερους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τα S-IPS έχουν αντικατασταθεί από τα H-IPS (τα οποία λογικά θα αντικατασταθούν από τα AH-IPS ) http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/25.htm#new_lgdisplay_panels
babinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σ' ευχαριστω πολυ Thresh για την απαντηση. Τελικα θα σας εμπιστευτω και θα παρω την dell. Μια ακομη ερωτηση. Βλεπω οτι εχει διαφορετικα revisions, τι σημαινει αυτο και σε ποιο βρισκεται τωρα? Μπορω στην παραγγελια μου να ζητησω συγκεκριμενο revision;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Απλά πιο νέες versions, τώρα τι έχουν διορθώσει μόνο η Dell το ξέρει... μπορείς να το ζητήσεις, το θέμα είναι αν θα ανταποκριθούν και δεν σου πουν "μόνο αυτό έχουμε"...
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πάντως αν μπορείς πήγαινε δες και μια dell από κοντά γιατί έχουν αυτό αντι glare και μπρεί να σε ξενερώσει
Αστροβασίλης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 @ninos30 & @ThReSh Παιδια επειδη φαινεται οτι νιωθετε.... εγω εχω την LG 236ZV IPS ... Σε σχεση με τις υπολοιπες LED και την DELL ειναι καλη; Μπορειτε να το εξηγησετε; Κοιαταξα λιγο το site http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/25.htm#new_lgdisplay_panels και οι LG & DELL e-IPS ειναι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 όλες οι e-IPS κάτω των 200-250 euro είναι πάνω κάτω ίδιες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας,,,
ninos30 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Οι διαφορές εστιάζονται στο αισθητικό τομέα, αλλά και στην εργονομία της κάθε οθόνης. πχ κάποιος μπορεί να θέλει σώνει και καλά να έχει Pivot η οθόνη του, κάτι που η δική σου δεν έχει. Ή να θέλει USB-hub κλπ Σε απόδοση όμως δεν διαφέρει ουσιαστικά
Αστροβασίλης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εγω τη πηρα 168 Ε.. και οι DELL ειχαν 200 Ε και ελεγα...
val007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 λG IPS231P Dell U2312HM προχθες εκανα για παραγγειλα απο you.gr τιμη 199ε και δωρεαν μεταφορα,αντικαταβολη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα