Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Ενδιαφέρομαι να εγγραφώ στην νέα τάση των CRM (Customer Relationship Management) software, η οποία είναι το software as a service, δηλαδή CRM λογισμικό με τη μορφή υπηρεσίας (το οποίο είναι καθαρά Web-based). Υπάρχουν μερικές πολύ γνωστές εταιρείες στον χώρο αυτό, αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα σε ότι αφορά την εισαγωγή, τροποποίηση και αναζήτηση δεδομένων.

Ποια είναι η άποψη σας;

Επεξ/σία από entre
Δημοσ.
Γειά σας. Ενδιαφέρομαι να εγγραφώ στην νέα τάση των CRM (Customer Relationship Management) software' date=' η οποία είναι το software as a service, δηλαδή CRM λογισμικό με τη μορφή υπηρεσίας (το οποίο είναι καθαρά Web-based). Υπάρχουν μερικές πολύ γνωστές εταιρείες στον χώρο αυτό, αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα σε ότι αφορά την εισαγωγή, τροποποίηση και αναζήτηση δεδομένων.

Ποια είναι η άποψη σας;[/quote']

Η Microsoft δίνει το Dynamics ως υπηρεσία με 44,00€ το μήνα νομίζω. Ελληνικά υποστηρίζει μια χαρά. Μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για 30 ημέρες. Έχει άψογο integration με το outlook, αν το χρησιμοποιείς ως email client.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δοκίμασε και το http://www.vtiger.com.

Είναι OpenSource και έχει και Ελληνικό Language Pack.

Η τιμή του ξεκινάει από 12$ τον μήνα ενώ είναι δωρεάν αν το εγκαταστήσεις σε δικό σου Server

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...