geodimi13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μπαινω κατευθειαν στο ψητο, προχθες αγορασα την εξης ασυμαρτη καρτα δικτυου: Netgear wna3100 usb adapter wireless την οποια ηθελα να εγκαταστησω στο desktop pc μου που τρεχει windows vista sp2 32bit, μου εβγαλε στην κυριολεξια το λαδι για να κανω μονο την εγκατασταση, τεσπα μετα απο ωρες ψαξιματος στο ιντερνετ βρηκα οτι επρεπε να απεγκαταστησω το αντιβιοτικο μου (αβαστ φρη) αφου επιτελους τελειωσα με την εγκατασταση το μαμημενο δεν μου βρησκει δικτυα καθολου (στο σημειο που εχω τη καρτα υπαρχουν δυκτυα το εχω ελεγξει με λαπτοπ) δεν φαινεται πουθενα να εχει προβλημα με τα windows ενω και το ενσωματωμενο προγραμμα της Netgear δουλευει, μπορει να με βοηθησει καποιος χριστιανος γιατι εχω απελπιστει και απο τη βλεπω η συγκεκριμενη εταιρεια εχει κουρασει πολυ κοσμο με τα προιοντα της.
harrygr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιείς τον τελευταίο drive από το site του κατασκευαστή (σίγουρα είναι πιο καινούργιος από αυτόν που υπάρχει στο cd). Έχεις δοκιμάσει το στικάκι σε άλλο υπολογιστή (ίσως με 7άρια)? Μπορείς να το βάλεις και στο λάπτοπ απλά κάνε disable το ενσωματωμένο του λάπτοπ. Πληροφοριακά, Service pack 1,2,3,4,5 έχεις στα vista?
geodimi13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οκ το προβλημα λυθηκε δουλευει αψογα, ειχα κανει τη μα....κια την ωρα της εγκαταστασης να συνδεω το στικακι σε 5 μετρα καλωδιο επεκτασης usb (εκει μπλοκαριζε και το στικακι) και οχι απευθειας στο πισι. harrygr να σε καλα φιλε σε ευχαριστω για την ανταποκριση. Υ.Γ. δεν προσεξες καλα το μηνυμα μου; αφου λεω πιο σερβις πακ εχω sp2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα