CoOliO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γεια και πάλι..Έχω το αναφερόμενο τροφοδοτικό και σκέφτομαι να βγάλω τον ανεμιστήρα γιατί κάνει θόρυβο!!Θα υπάρξει μήπως θέμα με την θερμοκρασία του τροφοδοτικού???
snakes Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ανοίξεις και να το αλλάξεις με ένα αθόρυβο ανεμιστηράκι...
nick#18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Να το βγαλεις εντελος οχι δε μπορεις γιατι θα εχεις προβληματα... να το αλαξεις ναι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αντί να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία και να δώσεις και κανα 15αρι ευρώ για ανεμιστήρα δεν θα ήταν καλύτερα επι τη ευκαιρία να αλλάξεις αυτό το τροφοδοτικό (που γενικά είναι μάπα, πέρα από το θόρυβο) και να πάρεις με 40-50 ευρώ ένα ποιοτικό?
CoOliO Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Προχθές που φτιάχναμε το pc του φίλου μου ζήλεψα!!Από το τροφοδοτικό του 0% θόρυβο!!!Αυτό θέλω και εγώ!!Παίζει να μην έχει καθόλου ανεμιστήρα μέσα?Γιατί είναι επικίνδυνο να βγάλω off τον ανεμιστήρα μου από το τροφοδοτικό??
duffyduck Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 γιατι θα ανεβασει τρελες θερμοκρασιες και θα σκασει. υποψιν, ερχεται και καλοκαιρι.
veteranos123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Όχι.Καθόλου ανεμιστήρα δεν γίνεται να μην έχει γιατί θα λιώσουν τα πάντα μέσα από την υψηλή θερμοκρασία που παράγει.
logitech Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εκτος και παει να παρει κανενα psu fanless που ειναι πανακριβο
CoOliO Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Έκανα 1 αναζήτηση..Οι τιμές ξεφεύγουν!!Αχ τι θα κάνω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα