12180 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Κάντε μου μια χάρη εσείς που πιστεύετε σοβαρά σ' αυτά τα ούζα.Μην αναπαραχθείτε ποτέ. 3
CONAN_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Nikolas_D είπε Αν και λίγο παλιό post αλλά νομίζω πως πρέπει να απαντήσω, Το ouiza είναι απλός ένα παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις άλλα πνεύματα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από της δυνάμεις του ανθρώπου, η οποίες ενεργοποιούντε εκείνη την ώρα. Υπάρχουν πολύ που λένε πως το πνεύμα ανοίγει την πύλη αλλά είναι λάθος, Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά εσύ ανοίγεις την πύλη χωρίς να το ξέρεις και ναι όλο αυτό γίνεται με την σκέψη σου και μόνο οπότε φαντάσου το πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος αφού μπορεί να ανοίξει πύλη προς " άλλη διάσταση " και να επικοινωνήσει με " την άλλη πλευρά ". Αν δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά το ouiza τότε ψάξε το καλύτερα και μετά ασχολήσου όσο θέλεις, απλά προσπάθησε να μην κάνεις αρκετές προσωπικές ερωτήσεις στο πνεύμα ( π.χ ποιος τον σκότωσε αν έφυγε από την γη με τέτοιο τρόπο ) γιατί ίσως νευριάσει. Δεν είναι παιχνίδι να το χρησιμοποιείς συχνά γιατί όπως προείπα, για να ανοίξεις την πύλη πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό ( και φυσικά συνέπεια των πράξεων σου ). Επίσης να υπενθυμίσω πως μιας που καλείς το πνεύμα, για να έρθει στον κόσμο μας " δανείζετε " λίγο από την ενέργεια σου, τέλος μόλις τελειώσεις αποχαιρέτα το πνεύμα ευγενικά και πήγαινε το ouiza στην επιλογή " Goodbye " ( Αντίο ). Φυσικά μπορείς με ξύλο ( μιας που είναι καλός αγωγός ενέργειας ) να φτιάξεις δικό σου ouiza και να έχει γράμματα Ελληνικά ή και Αγγλικά. Αν τα πράγματα ξεφύγουν ρίξε αλάτι στον χώρο και διάβασε εκκλησιαστικούς ψαλμούς καθώς και μια προσευχή και επίκληση στα ανώτερα ουράνια αγγελικά όντα θα βοηθούσε κάπως την κατάσταση. Μου θυμιζει μια ταινία αλλα δεν θυμάμαι ποια......
user2163 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Nikolas_D είπε Αν και λίγο παλιό post αλλά νομίζω πως πρέπει να απαντήσω, Το ouiza είναι απλός ένα παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις άλλα πνεύματα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από της δυνάμεις του ανθρώπου, η οποίες ενεργοποιούντε εκείνη την ώρα. Υπάρχουν πολύ που λένε πως το πνεύμα ανοίγει την πύλη αλλά είναι λάθος, Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά εσύ ανοίγεις την πύλη χωρίς να το ξέρεις και ναι όλο αυτό γίνεται με την σκέψη σου και μόνο οπότε φαντάσου το πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος αφού μπορεί να ανοίξει πύλη προς " άλλη διάσταση " και να επικοινωνήσει με " την άλλη πλευρά ". Αν δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά το ouiza τότε ψάξε το καλύτερα και μετά ασχολήσου όσο θέλεις, απλά προσπάθησε να μην κάνεις αρκετές προσωπικές ερωτήσεις στο πνεύμα ( π.χ ποιος τον σκότωσε αν έφυγε από την γη με τέτοιο τρόπο ) γιατί ίσως νευριάσει. Δεν είναι παιχνίδι να το χρησιμοποιείς συχνά γιατί όπως προείπα, για να ανοίξεις την πύλη πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό ( και φυσικά συνέπεια των πράξεων σου ). Επίσης να υπενθυμίσω πως μιας που καλείς το πνεύμα, για να έρθει στον κόσμο μας " δανείζετε " λίγο από την ενέργεια σου, τέλος μόλις τελειώσεις αποχαιρέτα το πνεύμα ευγενικά και πήγαινε το ouiza στην επιλογή " Goodbye " ( Αντίο ). Φυσικά μπορείς με ξύλο ( μιας που είναι καλός αγωγός ενέργειας ) να φτιάξεις δικό σου ouiza και να έχει γράμματα Ελληνικά ή και Αγγλικά. Αν τα πράγματα ξεφύγουν ρίξε αλάτι στον χώρο και διάβασε εκκλησιαστικούς ψαλμούς καθώς και μια προσευχή και επίκληση στα ανώτερα ουράνια αγγελικά όντα θα βοηθούσε κάπως την κατάσταση. Σοβαρά τώρα; 👻👻👻👻 Το ότι υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει αυτά με ξεπερνά.Άλλοι θα μου πεις πιστεύουν στην αστρολογία και στα φλυτζάνια στα γιαούρτια και τα cheetos.
sensai Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 όσοι κράζετε έχετε βρει εξήγηση γιατί το πραγματάκι κινείται μόνο του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις