Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το ξέρω οτι πάω τη συζήτηση (ποιά συζητήση δηλαδή, χαβαλές γινόταν τόση ωρα) σε άλλο επιπέδο αλλά προσωπικά εγώ δεν γελάω με τέτοιες περιπτώσεις, κλαίω. Όι άνθρωποι αυτοί ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ. Συγνώμη που το λέω τόσο ωμά αλλά έτσι είναι. Δεν μίλαω για τα ζώδια η το Χριστό η οτιδήποτε άλλο που μπορεί έγω προσωπικά να βρίσκω ηλίθιο άλλα να μην υπάρχει μέχρι στίγμης μια σάφης λογική εξήγηση που να τα καταρίπτει (τα ζώδια ειναι ειδική περίπτωση). Μιλάω ειδικά για το ouija board στο οποίο είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ από την επιστήμη τι συμβαίνει. Τ'ότι κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ άνθρωποι δεν δέχονται κάτι τόσο απλό και προτιμούν να μείνουν κολλημένοι στις ιδέες και τα πιστεύω τους, ναι μπορεί να είναι δικαιωμά τους αλλά ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ. Είναι κόμματι της κοινωνίας μας, ψηφίζουν, παίρνουν μέρος στη λήψη αποφάσεων, καθορίζουν αποτελέσματα. Και το ξέρω ότι είναι πολύ υποκειμενικό αυτό που λέω και μια σωστή απάντηση στο επιχείρημα μου θα ήταν "ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει ποιοί είναι ηλίθιοι και δεν πρέπει να ψηφίζουν και ποιοί οχι;" αλλα το ouija board ρε παιδιά; το OUIJA BOARD!!; Θα κάψω τα μαλλιά μου. Χε... BalsAmoMenos... Δες απάντηση: και γιατι να είναι χαζός όποιος πιστεύει στα πνευματα και στα μεταφυσικά φαινόμενα και να μην ειναι χαζός αυτός που δεν πιστεύει ? υπάρχουν μαρτυρίες απο χιλιάδες ανθρώπους ανα τον κόσμο σχετικά με πνεύματα και άλλα φαινόμενα τέτοιου τύπου και εχουν υπάρξει και ελάχιστες περιπτώσεις δαιμονισμού που η επιστήμη δεν μπόρεσε να τις εξηγήσει . Ποιος είναι ο χαζός η ο ποιο χαζός άραγε , αυτός που ψάχνει για την αλήθεια η αυτός που χωρίς να ψάχνει νομίζει οτι την ξέρει και κατακρίνει αυτούς που ψάχνουν? Έχεις Α Π Ο Λ Υ Τ Ο δίκαιο σχετικά με το ότι τέτοιοι άνθρωποι ψηφίζουν, αποφασίζουν για τα κοινά, μπορεί να είναι σε υπηρεσίες που θα σε εξυπηρετήσουν και θα αποφασίσουν για εσένα. Είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται. Όμως, ειδικά για το internet.. συμμερίζομαι απίστευτα την άποψη του Mikeius: http://www.comedylab.gr/video/546/28-mikeius-vs-e-atheists
fylatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 http://nicodemus13-tattoos.buzznet.com/user/photos/ouija-board-tattoo/?id=1452959 τον θέλω για πρωθυπουργό.
NT1G Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ....ενα βράδυ εκει που καθόμουνα και έβλεπα κύκλους και.... Πες μου οτι είσαι αυτός, αυτό μόνο, τέλος. http://www.youtube.com/watch?v=p6AAC1sif9c
Pantelwolf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 αυτός τώρα θα είναι 35ρης με 40, αν ζει. το βίντεο είναι του 96.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αυτός τώρα θα είναι 35ρης με 40, αν ζει. το βίντεο είναι του 96. τωρα θα ειναι golden boy θελεις να πεις in other news δεν θα τρομαζα αν δουλευε το board θα τρομαζα αν μαρκαρε 4 συλλαβες [D-E-B-T] motherf$%^$%^ it knows
NT1G Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αυτός τώρα θα είναι 35ρης με 40, αν ζει. το βίντεο είναι του 96. Buzz Killington ελληνικά
star12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 να τι θα παθετε αν παιξετε με αυτο το πραμα http://www.youtube.com/watch?v=EMhqq5F_RZ4 :shock:
KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Συμπτωματικα: Hasbro's 'Ouija' Movie Returns to Universal, Set for 2013 Release
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 τίποτα δεν ειναι σύμπτωμα , αρκεί να βυθιστείς στον ωκεανό της γνώσης που ανοίγετε μπροστά σου πρόσεχε όμως γιατι κυκλοφορεί και το σαγόνι του καρχαρία μέσα εκει στα μαυρα άσπλαχνα νερα της γνώσης με λίγα λόγια απλα και κατανοητά . μπορεί να νομίζεται πως αυτό το θεμα ανοίχτηκε τυχαία , όμως οι συμπτώσεις ειναι πολλές , μέχρι και ταινία γυρίζουν νιώθω κάπως ντεζαβου τώρα αλλα θα προσπαθήσω να κρατήσω τα χαρτιά μου κλειστά προς το παρών
le Gaulois57 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Νίκοκ,άρχισε να διαβάζεις Γκίμπσον,θάναι καλύτερα για σένα πιστεύω.
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 γιατι το φαντασμα που εβλεπες φοραγε ρουχα? Γιατι δεν υπαρχουν φαντασματα απο αλλες φυλες?
Nikolas_D Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και λίγο παλιό post αλλά νομίζω πως πρέπει να απαντήσω, Το ouiza είναι απλός ένα παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις άλλα πνεύματα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από της δυνάμεις του ανθρώπου, η οποίες ενεργοποιούντε εκείνη την ώρα. Υπάρχουν πολύ που λένε πως το πνεύμα ανοίγει την πύλη αλλά είναι λάθος, Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά εσύ ανοίγεις την πύλη χωρίς να το ξέρεις και ναι όλο αυτό γίνεται με την σκέψη σου και μόνο οπότε φαντάσου το πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος αφού μπορεί να ανοίξει πύλη προς " άλλη διάσταση " και να επικοινωνήσει με " την άλλη πλευρά ". Αν δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά το ouiza τότε ψάξε το καλύτερα και μετά ασχολήσου όσο θέλεις, απλά προσπάθησε να μην κάνεις αρκετές προσωπικές ερωτήσεις στο πνεύμα ( π.χ ποιος τον σκότωσε αν έφυγε από την γη με τέτοιο τρόπο ) γιατί ίσως νευριάσει. Δεν είναι παιχνίδι να το χρησιμοποιείς συχνά γιατί όπως προείπα, για να ανοίξεις την πύλη πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό ( και φυσικά συνέπεια των πράξεων σου ). Επίσης να υπενθυμίσω πως μιας που καλείς το πνεύμα, για να έρθει στον κόσμο μας " δανείζετε " λίγο από την ενέργεια σου, τέλος μόλις τελειώσεις αποχαιρέτα το πνεύμα ευγενικά και πήγαινε το ouiza στην επιλογή " Goodbye " ( Αντίο ). Φυσικά μπορείς με ξύλο ( μιας που είναι καλός αγωγός ενέργειας ) να φτιάξεις δικό σου ouiza και να έχει γράμματα Ελληνικά ή και Αγγλικά. Αν τα πράγματα ξεφύγουν ρίξε αλάτι στον χώρο και διάβασε εκκλησιαστικούς ψαλμούς καθώς και μια προσευχή και επίκληση στα ανώτερα ουράνια αγγελικά όντα θα βοηθούσε κάπως την κατάσταση. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από Nikolas_D 1
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Nikolas_D είπε Αν και λίγο παλιό post αλλά νομίζω πως πρέπει να απαντήσω, Το ouiza είναι απλός ένα παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις άλλα πνεύματα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από της δυνάμεις του ανθρώπου, η οποίες ενεργοποιούντε εκείνη την ώρα. Υπάρχουν πολύ που λένε πως το πνεύμα ανοίγει την πύλη αλλά είναι λάθος, Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά εσύ ανοίγεις την πύλη χωρίς να το ξέρεις και ναι όλο αυτό γίνεται με την σκέψη σου και μόνο οπότε φαντάσου το πόσο δυνατός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος αφού μπορεί να ανοίξει πύλη προς " άλλη διάσταση " και να επικοινωνήσει με " την άλλη πλευρά ". Αν δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά το ouiza τότε ψάξε το καλύτερα και μετά ασχολήσου όσο θέλεις, απλά προσπάθησε να μην κάνεις αρκετές προσωπικές ερωτήσεις στο πνεύμα ( π.χ ποιος τον σκότωσε αν έφυγε από την γη με τέτοιο τρόπο ) γιατί ίσως νευριάσει. Δεν είναι παιχνίδι να το χρησιμοποιείς συχνά γιατί όπως προείπα, για να ανοίξεις την πύλη πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό ( και φυσικά συνέπεια των πράξεων σου ). Επίσης να υπενθυμίσω πως μιας που καλείς το πνεύμα, για να έρθει στον κόσμο μας " δανείζετε " λίγο από την ενέργεια σου, τέλος μόλις τελειώσεις αποχαιρέτα το πνεύμα ευγενικά και πήγαινε το ouiza στην επιλογή " Goodbye " ( Αντίο ). Φυσικά μπορείς με ξύλο ( μιας που είναι καλός αγωγός ενέργειας ) να φτιάξεις δικό σου ouiza και να έχει γράμματα Ελληνικά ή και Αγγλικά. Αν τα πράγματα ξεφύγουν ρίξε αλάτι στον χώρο και διάβασε εκκλησιαστικούς ψαλμούς καθώς και μια προσευχή και επίκληση στα ανώτερα ουράνια αγγελικά όντα θα βοηθούσε κάπως την κατάσταση. μαλακίες
Curtis76 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 μνημονια μεχρι η σαχαρα να γινει λιμνη με ψαρια 1
mic2mic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Nikolas_D είπε Αν δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά το ouiza τότε ψάξε το καλύτερα Δεν το ήξερα αλλά το βρήκα! Το ouiza είναι όταν νομίζεις ότι θα πας σε πάρτυ με ούζα αλλά στο τέλος σου βγαίνει πνευματιστική συγκέντρωση. Κάτι έμαθα και σήμερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις