leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 οι φίλοι μου μου λένε "παίξε και λίγο με το Ouija board, θα τυφλωθείς".
Pantelwolf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 γιατί δεν βάφεις τα σχέδια που θες πάνω σε ξύλο ρε συ Παντέλ; Στα είδη μοντελισμού θα βρεις χρώματα που μοιάζουν απίστευτα με διάφορα μέταλλα. Αν δουλεύεις και αερογράφο είσαι αρχηγός. Πατάς και ένα σπρέυ βερνίκι διάφανο από πάνω ναούμ, και κομπλαδόρ. Ωχ αυτή ήταν η τελευταία μου σκέψη, πιστεύω θα γίνει πιο ωραίο. Ενα ωραίο χρυσό μεταλλικό.. Το θέλω για αυτοσχέδιο ταμπλώ σε board game. Decisions, Decisions.. Πάντως για άλλες δουλειές που δε θα πείραζε το βαθούλωμα νομίζω ο ραπιδογράφος είναι όλα τα λεφτά για το ξύλο.
μαφαλντα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δουλεύεις στο art & hobby? Αν ναι πες τους ότι είναι πολύ ακριβοί (δεν κάνω πλάκα) Οχι.Είναι σε κάποια όντως. Υπάρχουν και άλλα καταστήματα με είδη σχεδίου,ειδικά στην Αθήνα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Να ρωτήσω τους γνώστες του μεταφυσικού... Σε ποια γλώσσα γράφουν σε αυτό το board; Ελληνικά; Αγγλικά; Και εφόσον δεν ξέρεις τι έρχεται, πώς ξέρεις εάν θα μπορούσε να σου μιλήσει με αυτή τη γλώσσα που έχεις διαλέξει; Εάν όμως ξέρουν όλες τις γλώσσες, σημαίνει πως τις μαθαίνουν αφού πεθάνουν. Άρα, έχουν την δυνατότητα μάθησης. Τότε, γιατί κανείς δεν τους ρωτάει τα 300 πρώτα ψηφία του π για να κάνει επαλήθευση; Η, εφόσον έχουν την δυνατότητα μάθησης, τότε γιατί δεν τους ρωτάει κανείς κάτι σχετικό με το CERN και το πείραμα που κάνουν εκεί; Καμία λύση σε κανένα πρόβλημα ή εάν όντως υπάρχουν σωματίδια που τρέχουν πιο γρήγορα από το φως και πώς μπορούν να βρεθούν. Να μάθουμε και κάτι για την ανθρωπότητα, όχι για τον εαυτούλη μας.
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 βρήκα ενα quija board απο οικογενειακό φίλο που το έχει φέρει απο Αμερική (ζουσε εκεί παλιότερα) και μάλιστα καινούριο , αχρησιμοποίητο τώρα μένει να τον πείσω να μου το δώσει :mad: ακούστε φάση τώρα , 40 χρονών άνθρωπος και μου λέει πως οταν είχε κυκλοφορήσει το αγόραζαν ακόμα και σε παιδιά για δώρο επειδή το πουλάγανε για παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές περιπτώσεις δαιμονισμένων και στοιχειωμάτων σπιτιών κλπ και απαγορεύτηκε η πώληση του (αυτό δεν παίζει να ισχύει εφόσον η επιστήμη δεν το αποδέχεται). ΛΟΛ , εντάξει είπαμε οτι ίσως αν δουλεύει να μπορεί να γίνει καμια στραβή αλλα αυτό παραπάει δεν νομίζεται ? υπερβολικός απλα ...... ναι ειναι τοσο επικίνδυνο και παρανομο που το πουλανε στα καταστηματα με παιχνιδια και στα σουπερμαρκετ..μα ποσο fail..
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο καποιος να πληρωσει για να το αποκτησει. Μιλαμε απλως για ενα board με την αλφαβητο, τους αριθμους και τις λεξεις ΝΑΙ/ΟΧΙ. Επισης ενα ποτηρακι απο σφηνακι. Ακομα και αν πιστευει κανεις στην ολη φαση, η κατασκευη ΔΕΝ εχει δυναμεις παρμενες απο την Hasbro ξερωγω.
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ναι ειναι τοσο επικίνδυνο και παρανομο που το πουλανε στα καταστηματα με παιχνιδια και στα σουπερμαρκετ..μα ποσο fail.. μιλάμε για εποχή "80 , οχι για σήμερα που ξέρουμε οτι η γη είναι στρογγυλή και οτι αν πας στην άκρη της γης δεν θα πέσεις. τότε νομίζανε οτι οι άνθρωποι γίνανε απο τα σαλιγκάρια ξερω γω αλλα fail ναι , αφου το πουλάνε παντου ελεος ο τσιγγουνης.
star12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 εγω παντως εβαλα το ouja board στο αιφον ναι ειπαρχουν πολλες εφ γυρω απ αυτο.το ενεργοπιησα ετσι για πλακα.η πλακετα κινηθηκε οκ ειναι αιφον αρα ειναι προγ να συμβει κατι τετιο.και ειπε 10 ΜΕΡΕΣ ... και μετα απο 10 μερες δεν εγινε τιποτα ...πτουυυυυυυυυυυυυ.αλλα αλη μια που το εβαλε στο αιφον παντα ακουγε φωνες και ενα πνευμα της ειπε πως ανοιξε τη πορτα για να περασουν τα φαντασματα και αυτο της ειπε θα το κανονισω εγω και τελικα μολις ξεγραψε την εφαρμογη απ το αιφον τα πνευματα εφυγαν.. α ειδα το supernatural το τελευταιο σημερα επεισοδιαρα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς γίνεται όλους αυτούς που πιστέυουν στα φαντάσματα του ouija board να τους αφήνουν να ψηφίζουν;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Το ξέρω οτι πάω τη συζήτηση (ποιά συζητήση δηλαδή, χαβαλές γινόταν τόση ωρα) σε άλλο επιπέδο αλλά προσωπικά εγώ δεν γελάω με τέτοιες περιπτώσεις, κλαίω. Όι άνθρωποι αυτοί ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ. Συγνώμη που το λέω τόσο ωμά αλλά έτσι είναι. Δεν μίλαω για τα ζώδια η το Χριστό η οτιδήποτε άλλο που μπορεί έγω προσωπικά να βρίσκω ηλίθιο άλλα να μην υπάρχει μέχρι στίγμης μια σάφης λογική εξήγηση που να τα καταρίπτει (τα ζώδια ειναι ειδική περίπτωση). Μιλάω ειδικά για το ouija board στο οποίο είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ από την επιστήμη τι συμβαίνει. Τ'ότι κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ άνθρωποι δεν δέχονται κάτι τόσο απλό και προτιμούν να μείνουν κολλημένοι στις ιδέες και τα πιστεύω τους, ναι μπορεί να είναι δικαιωμά τους αλλά ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ. Είναι κόμματι της κοινωνίας μας, ψηφίζουν, παίρνουν μέρος στη λήψη αποφάσεων, καθορίζουν αποτελέσματα. Και το ξέρω ότι είναι πολύ υποκειμενικό αυτό που λέω και μια σωστή απάντηση στο επιχείρημα μου θα ήταν "ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει ποιοί είναι ηλίθιοι και δεν πρέπει να ψηφίζουν και ποιοί οχι;" αλλα το ouija board ρε παιδιά; το OUIJA BOARD!!; Θα κάψω τα μαλλιά μου.
akpe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Κοίτα, όταν ο άλλος παίρνει κάτι που (ασχέτως το πως δημιουργήθηκε) φτιάχνεται, μαρκετάρεται και πωλείται ως παιχνίδι και το παίρνει στα σοβαρά, δεν έχεις και τόσο άδικο. Έστω όμως, αυτή η πίστη μπορεί να προέρχεται από αυθεντικό ενδιαφέρον για το παραφυσικό. Εκτός από τις περιπτώσεις του "θα φέρω το μωρό αύριο να καλέσουμε πνεύματα". Από την άλλη, η κλασσική νοικοκυρά που σκάει 40ρια τη βδομάδα για να μάθει το μέλλον της από τους τηλεαστρολόγους και που ορίζει τη ζωή της (και των άλλων) με βάση το ποιοί πλανήτες κάναν πισωκολλητά όταν γεννήθηκε, ε μάλλον αυτή είναι πολύ πιο επικίνδυνη
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 και γιατι να είναι χαζός όποιος πιστεύει στα πνευματα και στα μεταφυσικά φαινόμενα και να μην ειναι χαζός αυτός που δεν πιστεύει ? υπάρχουν μαρτυρίες απο χιλιάδες ανθρώπους ανα τον κόσμο σχετικά με πνεύματα και άλλα φαινόμενα τέτοιου τύπου και εχουν υπάρξει και ελάχιστες περιπτώσεις δαιμονισμού που η επιστήμη δεν μπόρεσε να τις εξηγήσει . Ποιος είναι ο χαζός η ο ποιο χαζός άραγε , αυτός που ψάχνει για την αλήθεια η αυτός που χωρίς να ψάχνει νομίζει οτι την ξέρει και κατακρίνει αυτούς που ψάχνουν? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις