leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Γιατί ρε; Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Τώρα αν θέλει να σκαλίσει τίποτα ιερογλυφικά και ιδεογράμματα ξερωγώ...
Sellers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Btw, εγώ αν έβλεπα τις νύχτες μια γυναίκα με νυχτικό κάτω από μια ελιά και μου έλεγαν για το κρέμασμα, θα κοιτούσα να την κάνω με ελαφρά από τη γειτονιά, όχι να της πιάσω και κουβεντούλα. Εγω θα της μιλούσα για σχοινί, έτσι για σπάσιμο.
μαφαλντα Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Παντελή θέλεις ξύλο φλαμούρι-είναι μαλακό και σκαλίζεται εύκολα.Επίσης ένα σετ ξυλογλυπτικής. Σχεδιάζεις τα γράμματα και αρχίζεις το σκάλισμα.Για τα γράμματα μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις φύλλα χαλκού. Βρίσκεις στο art& hobby
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μαφαλντα το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν ξέρω πως να κόψω το χαλκό για να ταιριάξει ακριβώς (edit:και φαντάσου σχεδιάκια free drawing). Αν έχεις καμια ιδέα δεκτή Ινσομνιακ ναι, αυτό που είπε ο μπαρμπαλεφτερ, αλλοιώνει τη γεύση του DIY. Επίσης φοβάμαι να μάθω πόσο θα κοστίσει κάτι τέτοιο σε επαγγελματια (αν έχεις ιδέα τιμής πες).. Λεφτερ έχω και ρουτερ και φρεζοκαβαλιέρες και δισκοπρίονα (λολ) και τα πάντα, αλλά έτσι όπως το θέλω με λεπτομέρειες δε θα με βολέψει είναι μεγάλα τα μηχανήματα. Οπότε σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω ηλεκτρικό engraver. Σε MDF μια χαρά θα κάτσει να μην πετάει και κομματάκια. Μετά μια λάκα μαύρη απο πάνω πριν την εγχυση και μετα χρωμα μεταλλου αφου τρίψω το μολύβι που φαντάζομαι θα κάνει κουρμπα προς τα πανω. Επίσης ερώτηση: Αν χρησιμοποιήσω πυρογράφο και ξεχάσω το μέταλλο, μπορώ να έχω αποτέλεσμα χωρίς να βαθουλώνει το ξύλο;
μαφαλντα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Κόβεται εύκολα-με κόφτη ή ψαλίδι.Μια άλλη λύση είναι φύλλα ψευδόχρυσου.Δεν λέω χρυσού γιατί είναι ακριβά.Είναι πιο λεπτά και από τσιγαρόχαρτο.Σχεδιάζεις αυτό που θέλεις και περνάς την επιφάνεια που θέλεις να καλύψεις με ειδική κόλλα.Αφήνεις την κόλλα για όση ώρα χρειάζεται-υπάρχουν κόλλες που χρειάζονται 12 ώρες,άλλες που χρειάζονται 1 ώρα-και τοποθετείς τα φύλλα.Με ένα κομμάτι βαμβάκι τα στρώνεις.Μετά περνάς ένα χέρι βερνίκι ή κάσια και είσαι έτοιμος. Φύλλα ψευδόχρυσου,κόλλα και βερνίκι έχει στο art & hobby.
star12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ανεξαρτητα αν πιστευεις η οχι σε αυτα τα πραγματα του υπερφυσικου η συγκεκριμενη πλακετα η παιχνιδι οπως θες πες το κατα πολλους που καπιοι το χουνε ζησει,ανοιγει πορτες απ τον αλλο κοσμο και αυτο σημαινει πως δε μιλαμε απαραιτητα για πνευματα των συγγενων η κοντινων προσωπωv που εχουνε φυγει και θελουμε να τους μιλησουσε και με αυτο το τροπο,,αλλα για τη παρουσια υπαρξη δαιμονων που εχουν σκοπο να παιξουνε μαζι σου να σε τρελανουνε και να σε επιρρεασουνέ..Για αυτο ας προσεχει ο οπ αν θελει πραγματικα να παιξει με αυτο το παιχνιδι σε εισαγωγικα..Κατα κυριο κανονα οταν παιζεις με τα ouija boards ειναι σαν να παιζεις με τη φωτια..Και επισης κατι σημαντικο αυτοι σε βλεπουνε εσυ οχι και δεν ξερεις παρα μονο οτι βλεπεις στο πινακα, με τι εχεις να κανεις...Μπορει να φενεται αστειο κυριως σε αυτη τη χωρα οταν μιλαμε για τετια θεματα η για την υπαρξη εξωγοιηνων ας πουμε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειπαρχουν αυτα τα πραγματα. Πρεπει δηλ να κατανοησεις καλα και να πιστεψεις το μεταφυσικο πριν ασχοληθεις με αυτο...Παντως εγω προσωπικα δε θελα ποτε να επαιζα με το ouija εστω και για πλακα
Pantelwolf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Mafa, ακούγεται καλό,αν είναι όσο λεπτό λες ίσως και με απλό βερνίκι να μπορεί να στρωθεί, γιατί τα φύλλα του χαλκού και μισό χιλιοστό να είναι έχει διαφορά.. Για την περίπτωση που εχω διαφορά έχω σκεφτεί αντί βερνίκι να χύσω γυαλί ή σμάλτο. Όμως το σμάλτο δε μπορεί να πάει πάνω στον ψευδόχρυσο λόγω οξειδώσεων απ' ότι διάβασα. Βρήκα αυτά που είναι λέει 0.05mm που δε θα υπάρχει θέμα.αλλά είναι σε χαλκό και δεν ξέρω πως θα ταιριάξει ο χρωματισμός που θέλω να πετύχω, θέλω είπαμε χρυσό ή κίτρινο πάνω σε μαύρο.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ΡΕ ΣΕΙΣ, δεν ανοίγετε ένα άλλο thread καλύτερα; Σοβαρά το λέω. Ή αν το βλέπει κανας μοδ να τα μεταφέρει όλα. Να συμμετάσχει και κάποιος που δεν βλέπει αυτό το ouija
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 βρήκα ενα quija board απο οικογενειακό φίλο που το έχει φέρει απο Αμερική (ζουσε εκεί παλιότερα) και μάλιστα καινούριο , αχρησιμοποίητο τώρα μένει να τον πείσω να μου το δώσει :mad: ακούστε φάση τώρα , 40 χρονών άνθρωπος και μου λέει πως οταν είχε κυκλοφορήσει το αγόραζαν ακόμα και σε παιδιά για δώρο επειδή το πουλάγανε για παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές περιπτώσεις δαιμονισμένων και στοιχειωμάτων σπιτιών κλπ και απαγορεύτηκε η πώληση του (αυτό δεν παίζει να ισχύει εφόσον η επιστήμη δεν το αποδέχεται). ΛΟΛ , εντάξει είπαμε οτι ίσως αν δουλεύει να μπορεί να γίνει καμια στραβή αλλα αυτό παραπάει δεν νομίζεται ? υπερβολικός απλα ......
apd453 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Βρίσκεις στο art& hobby Φύλλα ψευδόχρυσου,κόλλα και βερνίκι έχει στο art & hobby. Δουλεύεις στο art & hobby? Αν ναι πες τους ότι είναι πολύ ακριβοί (δεν κάνω πλάκα)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 βρήκα ενα quija board απο οικογενειακό φίλο που το έχει φέρει απο Αμερική (ζουσε εκεί παλιότερα) και μάλιστα καινούριο , αχρησιμοποίητο τώρα μένει να τον πείσω να μου το δώσει :mad: ακούστε φάση τώρα , 40 χρονών άνθρωπος και μου λέει πως οταν είχε κυκλοφορήσει το αγόραζαν ακόμα και σε παιδιά για δώρο επειδή το πουλάγανε για παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές περιπτώσεις δαιμονισμένων και στοιχειωμάτων σπιτιών κλπ και απαγορεύτηκε η πώληση του (αυτό δεν παίζει να ισχύει εφόσον η επιστήμη δεν το αποδέχεται). ΛΟΛ , εντάξει είπαμε οτι ίσως αν δουλεύει να μπορεί να γίνει καμια στραβή αλλα αυτό παραπάει δεν νομίζεται ? υπερβολικός απλα ......
akpe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πολλές περιπτώσεις δαιμονισμένων και στοιχειωμάτων, όταν το 99% των περιπτώσεων "επικοινωνίας" είναι αυθυποβολή; Αν προσπαθήσω να το δω σοβαρά, αρκετοί λένε πως η χρήση του είναι επικίνδυνη διότι, and I quote, "ποτέ δεν ξέρεις τι θα έρθει". Κάτι σαν τις ροζ γραμμές, μπορεί εσύ να φαντάζεσαι μια αιθέρια ύπαρξη αλλά η πραγματικότητα να απέχει κατα πολύ. Έστω. Αλλά έξαρση δαιμονισμών και στοιχειωμάτων; Δηλαδή σκέψου, έστω πως είσαι φάντασμα, θα'χεις όρεξη να τρέχεις πίσω από κάθε μαλάκα που ψάχνει τα νούμερα του λόττο ή θέλει να ακούσει ιστορίες για το έπος του 40; Πάντως όταν ψοφήσω, θα πέσει γερό τρολάρισμα
leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Mafa, ακούγεται καλό,αν είναι όσο λεπτό λες ίσως και με απλό βερνίκι να μπορεί να στρωθεί, γιατί τα φύλλα του χαλκού και μισό χιλιοστό να είναι έχει διαφορά.. Για την περίπτωση που εχω διαφορά έχω σκεφτεί αντί βερνίκι να χύσω γυαλί ή σμάλτο. Όμως το σμάλτο δε μπορεί να πάει πάνω στον ψευδόχρυσο λόγω οξειδώσεων απ' ότι διάβασα. Βρήκα αυτά που είναι λέει 0.05mm που δε θα υπάρχει θέμα.αλλά είναι σε χαλκό και δεν ξέρω πως θα ταιριάξει ο χρωματισμός που θέλω να πετύχω, θέλω είπαμε χρυσό ή κίτρινο πάνω σε μαύρο. γιατί δεν βάφεις τα σχέδια που θες πάνω σε ξύλο ρε συ Παντέλ; Στα είδη μοντελισμού θα βρεις χρώματα που μοιάζουν απίστευτα με διάφορα μέταλλα. Αν δουλεύεις και αερογράφο είσαι αρχηγός. Πατάς και ένα σπρέυ βερνίκι διάφανο από πάνω ναούμ, και κομπλαδόρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις