benign Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν καταλαβαινεις και δεν εχεις την ικανοτητα να ελεγξεις.
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 και εγώ έπαθα αστρική προβολή http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/02/h-empeiria-ths-astrikhs-probolhs-kata-thn-orthodoxh-pisth.html Κοροιδεύετε όσο θέλετε.Ο Νικότς πιστεύω με νιώθει. Έσκασε μετά από μερικά δευτερόλεπτα το "σώσον κύριε" και με 'πιασε νευρικό γαμώτο. Θα πάω στην κόλαση.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 και εγώ έπαθα αστρική προβολή http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/02/h-empeiria-ths-astrikhs-probolhs-kata-thn-orthodoxh-pisth.html Κοροιδεύετε όσο θέλετε.Ο Νικότς πιστεύω με νιώθει. ναι Ανδρέα , τελικά ίσως υπάρχει λόγος που είμαστε δεκτικοί σε αυτές τις επιθέσεις της μόρη ! Μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν καταλαβαινεις και δεν εχεις την ικανοτητα να ελεγξεις. ποιος σου είπε πως δεν έχω την ικανότητα να τα ελέγξω? εχω κριφές δυνατότητες που κανεις δεν ξέρει μέχρι να τις βγάλω έξω και πιστευω δεν μπορούμε να ξέρουμε ο παραδίπλα τι κρύβει μέσα σωστά τα λέω? σωστα.
Andreas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Νίκο πιστεύεις στον Χριστανικό Θεό;Ή σε ποια θρησκεία;
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν πιστευω στον Χριστιανικό θεο , ακόμα αναζητώ την αλήθεια! που όπως ξέρουμε ειναι εκεί έξω .. Εσυ πιστεύεις Ανδρέα?
Andreas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι αλλά για να πιστεύεις στις αστρικές προβολές όλο και κάπου θα κλίνεις.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι αλλά για να πιστεύεις στις αστρικές προβολές όλο και κάπου θα κλίνεις. το ψάχνω Ανδρέα , το ψάχνω ! εσυ δεν μου είπες , πιστευεις στον Χριστιανικό θεο ? η σε κάτι άλλο ?
benign Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν ηθελα να το αποκαλυψω αλλα ο Andreas2 ειναι η μετενσαρκωση αυτου εδω: ποιος σου είπε πως δεν έχω την ικανότητα να τα ελέγξω? εχω κριφές δυνατότητες που κανεις δεν ξέρει μέχρι να τις βγάλω έξω και πιστευω δεν μπορούμε να ξέρουμε ο παραδίπλα τι κρύβει μέσα σωστά τα λέω? σωστα. Αν δεν εχεις καλη ορθογραφια ξεχασε την,την μαγεια.
xouskarle Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πριν απο πολυ καιρο βρεθηκα σε ενα φιλικο σπιτι.... Ενω η βραδυα κυλουσε χαλαρα και ομορφα λεει ενα απο τα παιδια της παρεας...Θελετε να μιλησουμε με ατομα δικα μας που δεν ειναι ποια στη ζωη?? Φυσικα γελασαμε ολοι και του απαντησαμε ναι γιατι οχι?(περνωντας το σαν πλακα) Μεσα σε μερικα λεπτα μαζευτηκαμε στην κουζινα, κατσαμε στο τραπεζι και περιμεναμε τις οδηγιες του Χρηστου(αυτος τα ξεκινησε ολα)... Μας ζητησε ενα μεγαλο λευκο χαρτι με το οποιο σχηματισε ολα τα γραματα του Αλφαβητου, Ενα γυαλινο ποτηρι και ξεκινησε να κοβει μικρα χαρτακια με τα Γραματα...Σχηματισε ενα κυκλο και μας ειπε..."οκ ετοιμο καθηστε" Εμεις σε ολη τη διαρκεια της 'ιεροτελεστιας' γελουσαμε και αναφωνουσαμε 'μα καλα εισαι σοβαρος πιστευεις αυτες τις μπουρδες?' και αλλα τετοια χαριτωμενα Πριν ξεκινησει μας ειπε οτι αν καποιος δεν θελει μπορει να φυγει τωρα και ολα ειναι οκ...Φυσικα και δεν δεχτηκε κανενας να φυγει γιατι οσο και να μην θελεις να πιστεψεις δε παυεις να εισαι περιεργος... Η ωρα ηταν περασμενη οταν λεει ο Χρηστος... Ποιος θελει να ξεκινησει?...Λεει ο Κωστας εγω(ο οποιος ενα χρονο πριν ειχε χασει τον πατερα του)...Του λεει ο Χρηστος...Παρε το ποτηρι βαλτο στο στομα σου πες το ονομα με το οποιο θελεις να μιλησεις και βαλτο στο κεντρο του κυκλου...Οπως και εγινε....Στη συνεχεια ζητησε απο ολους μας να βαλουμε επανω στο ποτηρι το δαχτυλο μας (αλλα να μην βαλουμε καθολου δυναμη για να το κουνησουμε) και ζητησε απο τον Κωστα να κανει μια ερωτηση(σημ. ο Κωστας δεν ειχε τοποθετημενο το δαχτυλο στο ποτηρι) Ρωτησε λοιπον κατι και ως δια μαγειας το ποτηρι εδωσε την ΣΩΣΤΗ απαντηση(ενω δεν ειχαμε βαλει δυναμη στο ποτηρι εκεινο ειχε κουνηθει απο γραμμα σε γραμμα και εδωσε απαντηση)....Ειδαμε ολοι εναν Κωστα ναι μεν σοβαρο επειδη κατω απο αυτες τις συνθηκες θυμηθηκε παλι τον ανθρωπο που εχασε αλλα και λιγο καπως γιατι στην ουσια δεν πηρε καποια απαντηση που δεν ηξερε καποιος απο την παρεα... Ενω περνουσε η ωρα ο Κωστας παρεμενε δυσπιστος αλλα και συναμα ολος απορια μπας και οντως μπορει να συμβαινει κατι τετοιο....Μετα απο πολλες ερωτησεις και ενω ειχε παρει ολες τις σωστες απαντησεις ερχεται και η ερωτηση που τον εκανε να δακρυσει...Ρωτησε στην ουσια εμας -γνωριζοντας πως εμεις δεν ξερουμε- απλα δεν ειχε πιστή ακομη, ποια ηταν τα τελευταια λογια του πατερα του πριν πεθανει προς εκεινον, που φιλοι μου δεν υπηρχε ουτε μια της χιλης να δωσουμε την απαντηση και να ειναι και η σωστη...Η απαντηση φυσικα ηταν η σωστη, δεν ηταν ολοκληρωμενη μεν αλλα το νοημα ιδιο! Σηκωθηκε με μιας και πηγε στο διπλα δωματιο μεσα στα δακρυα προσπαθωντας να καταλαβει τι στην ευχη ειχε γινει...εμεις φυσικα συνεχισαμε ωσπου ηρθε και η δικη μου σειρα να ρωτησω....Ενω ειχα δει τοσα δεν ηξερα ειλικρινα σε ποιον να πρωτο "μιλησω" μιας και εχω χασει αρκετους αγαπημενους....Μου ηρθε στο μυαλο η ξαδερφη μου που 12 χρονια πριν ειχα χασει σε τροχαιο και απλα δεν μαθαμε ποτε ποιος εφταιγε....Σε μια υστατη προσπαθεια μου λοιπον να μαθω την αληθεια μιας και ειμαι ανθρωπος και θελοντας και μη παρασυρθηκα πιστευοντας πως οντως εστω και ετσι θα μιλουσα ξανα μαζι της 12 χρονια σχεδον μετα ξεκινησα ρωτοντας την αν εκει που ειναι περναει καλα...Μου απαντησε πως ναι....Ρωτησα αρκετα πραματα ωσπου δεν αντεξα και εθεσα την ερωτηση που με εκαιγε ποιο πολυ...."Εκεινο το πρωι που εφυγες απο το σπιτι ποιος εφταιξε για οτι συνεβη" ? και η απαντηση που πηρα με πληγωσε πολυ..."Ηταν Αυτοκτονια" οι υποψιες μου εγιναν βεβαιοτητα 12 χρονια μετα εστω και μεσο αυτης της οδου....Η αληθεια ειναι πως θυμωσα μαζι της γιατι αν εγινε ετσι και αν αληθευουν ολα αυτα δεν επραξε σωστα γιατι φερθηκε εγωιστικα και δεν λογαριασε εμας που την αγαπουσαμε και εξακολουθουμε να την αγαπαμε.... Απο εκεινο το βραδυ ορκιστηκα να μην το πω πουθενα (εννοω συγγενεις) και επισης να μην ξανα βρεθω σε κατι παρομοιο... Το αν ειναι αληθεια η οχι δεν εχω καταληξη ακομη, η λογικη μου λεει πως οχι αλλα η καρδια μου και η ομορφη ταραχη που ειχα νοιωσει εκεινο το βραδυ μου λενε πως ναι οντος μιλησα μαζι της...... DONT EVEN THING OF IT!!!
akpe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 [...]εχω κριφές δυνατότητες που κανεις δεν ξέρει μέχρι να τις βγάλω έξω[...] ...
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 αυτό με την ιδέα το θυμάμαι απο το v for vendeta αλλα δεν κατάλαβα που κολλάει :mellow: Τελικά εγω σε μπέρδεψα με άλλον. Είναι ένας άλλος χρήστης με ψευδώνυμο nick-κάτι που μιλάει εδώ στο μπλα μπλά. Σόρρυ γράψε λάθος στο προηγούμενο πόστ μου.
Andreas2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 το ψάχνω Ανδρέα , το ψάχνω ! εσυ δεν μου είπες , πιστευεις στον Χριστιανικό θεο ? η σε κάτι άλλο ? ναι σου είπα.
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 @xouskarle εμένα η περίπτωση μου είναι διαφορετική γιατι αυτό που σκέφτομαι να κάνουμε ίσως μας λύσει κάποιες απορίες. δεν θέλουμε να ρωτήσουμε κάποιον αγαπημένο μας κάτι , θέλουμε να δουμε αν υπάρχουν πνεύματα στο χώρο. Στο σπίτι μου και στα γειτονικά σπίτια έχουν δει και έχουμε δει κατα καιρούς διάφορα περίεργα φαινόμενα και πριν 2-3 χρόνια έμαθα πως: στην Ελιά που βλέπει το δωμάτιο μου στο απέναντι χωράφι που έβλεπα μικρός τα βράδια μια γυναίκα με νυχτικό να κρέμεται και να με κοιτάζει είχαν κρεμάσει μια γυναίκα στον πόλεμο. Σε ένα άλλο χωράφι απο την πίσω μεριά του σπιτιού μου που τώρα έχτισαν δύο σπίτια , οταν έσκαβαν τα θεμέλια ειχαν σκελετούς σε ομαδικό τάφο (απο καιρό πολέμου και αυτούς). θέλω λοιπόν να κάνουμε μια δοκιμή να δούμε αν δουλεύει και αν γίνει κάτι να μαζευτούμε 15-20 άτομα να κάνουμε ενα μεγάλο κύκλο και να προσπαθήσουμε να μάθουμε αν όντος υπάρχουν πνεύματα στο σπίτι μου και στα γειτονικά σπίτια να μας φύγει και η απορία. Τελικά εγω σε μπέρδεψα με άλλον. Είναι ένας άλλος χρήστης με ψευδώνυμο nick-κάτι που μιλάει εδώ στο μπλα μπλά. Σόρρυ γράψε λάθος στο προηγούμενο πόστ μου. δεν πειράζει αδερφέ ναι σου είπα. α ναι δεν το είδα
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στο σπίτι μου και στα γειτονικά σπίτια έχουν δει και έχουμε δει κατα καιρούς διάφορα περίεργα φαινόμενα και πριν 2-3 χρόνια έμαθα πως: στην Ελιά που βλέπει το δωμάτιο μου στο απέναντι χωράφι που έβλεπα μικρός τα βράδια μια γυναίκα με νυχτικό να κρέμεται και να με κοιτάζει είχαν κρεμάσει μια γυναίκα στον πόλεμο. Σε ένα άλλο χωράφι απο την πίσω μεριά του σπιτιού μου που τώρα έχτισαν δύο σπίτια , οταν έσκαβαν τα θεμέλια ειχαν σκελετούς σε ομαδικό τάφο (απο καιρό πολέμου και αυτούς). θέλω λοιπόν να κάνουμε μια δοκιμή να δούμε αν δουλεύει και αν γίνει κάτι να μαζευτούμε 15-20 άτομα να κάνουμε ενα μεγάλο κύκλο και να προσπαθήσουμε να μάθουμε αν όντος υπάρχουν πνεύματα στο σπίτι μου και στα γειτονικά σπίτια να μας φύγει και η απορία. τη γυναίκα, προσπάθησες πότε να τη βγάλεις φωτογραφία;έχετε ρωτήσει μεγαλύτερους για ιστορίες;τι συμβαίνουν στα σπίτια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις