akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολυ αρνητικοί σε αυτό το θέμα Ενώ από την άλλη πιστεύουμε σε ζώδια, σε μάτια, και σε γριές που κάθονται στη μούρη σου όταν κοιμάσαι και σε πνίγουν. ironic, eh?
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ουΐτζα και μαλακίες. Bάλτε αριστερά και δεξιά από ένα καθρέπτη 2 μαύρα κεριά και φωνάξτε δυνατά: ΚΑΝΤΗΜΑΝ-ΚΑΝΤΗΜΑΝ-ΚΑΝΤΗΜΑΝ. μετά τα μεσάνυχτα
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ουΐτζα και μαλακίες. Bάλτε αριστερά και δεξιά από ένα καθρέπτη 2 μαύρα κεριά και φωνάξτε δυνατά: ΚΑΝΤΗΜΑΝ-ΚΑΝΤΗΜΑΝ-ΚΑΝΤΗΜΑΝ. μετά τα μεσάνυχτα I summon thee neighbour!
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν θελουμε να παίξουμε , σοβαρά θα το κάνουμε αυτά τα λέει ενα βιβλίο που διάβασα και δεν έχω λόγο να μην το πιστευω γιατι κάποια πράγματα που αναφέρει τα έχω πάθει. Πχ αστρική προβολή έπαθα ενα βράδυ εκει που καθόμουνα και έβλεπα κύκλους και μια γριά να μου μιλάει και μετά ξύπνησα , άρα δεν συνέβη στο συνειδητο αλλα στο ασυνείδητο μου την ώρα που βρισκόμουν σε REM state "αγγίζοντας" τον ανώτερο εαυτό μου επιτυγχάνοντας αυτό που είχα δοκιμάσει να κάνω και άλλες φορές αποτυχημένα βέβαια μέσα του διαλογισμού. μιλάω σοβαρά , αλλα για κάποιον που ολα αυτά του φαίνονται αστεία και για γελοία δεν μπορούν να φανούν και αυτα που λέω σοβαρά . πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολυ αρνητικοί σε αυτό το θέμα , γενικά δεν πιστεύουμε οτι έχουμε ψυχη.. ο Χριστό και η παναγία... Είδες τελικά που με βγάζεις σωστό. Θυμάσαι τις προάλλες στο προηγούμενο thread που σου έλεγα οτι αυτά που γράφεις εκπορευονται απο ιδεαλιστικές αντιλήψεις. Τώρα το εξέφρασες ξεκάθαρα και δεν νομίζω ξαφνικά απο την μία μέρα στην άλλη να έγινες ιδεαλιστής.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 nicoc89 ψάξου για υπνοπαράλυση αυτό το έχω πάθει μια φορά δεν μπορούσα να κουνηθώ και τρόμαξα νόμιζα οτι πεθαίνω (ακουγα και μια ανατριχιαστική φωνή να μου μιλάει και έβλεπα και κάποιον να κάθετε στην καρέκλα του γραφείου μου που ηταν γυρισμένη προς εμένα). :shock: ο Χριστό και η παναγία... Είδες τελικά που με βγάζεις σωστό. Θυμάσαι τις προάλλες στο προηγούμενο thread που σου έλεγα οτι αυτά που γράφεις εκπορευονται απο ιδεαλιστικές αντιλήψεις. Τώρα το εξέφρασες ξεκάθαρα και δεν νομίζω ξαφνικά απο την μία μέρα στην άλλη να έγινες ιδεαλιστής. αυτό με την ιδέα το θυμάμαι απο το v for vendeta αλλα δεν κατάλαβα που κολλάει :mellow:
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν θελουμε να παίξουμε , σοβαρά θα το κάνουμε αυτά τα λέει ενα βιβλίο που διάβασα και δεν έχω λόγο να μην το πιστευω γιατι κάποια πράγματα που αναφέρει τα έχω πάθει. Πχ αστρική προβολή έπαθα ενα βράδυ εκει που καθόμουνα και έβλεπα κύκλους και μια γριά να μου μιλάει και μετά ξύπνησα , άρα δεν συνέβη στο συνειδητο αλλα στο ασυνείδητο μου την ώρα που βρισκόμουν σε REM state "αγγίζοντας" τον ανώτερο εαυτό μου επιτυγχάνοντας αυτό που είχα δοκιμάσει να κάνω και άλλες φορές αποτυχημένα βέβαια μέσα του διαλογισμού. μιλάω σοβαρά , αλλα για κάποιον που ολα αυτά του φαίνονται αστεία και για γελοία δεν μπορούν να φανούν και αυτα που λέω σοβαρά . πάντως στην Ελλάδα είμαστε πολυ αρνητικοί σε αυτό το θέμα , γενικά δεν πιστεύουμε οτι έχουμε ψυχη.. Μικρό στο χωριό μου, μου είχαν πει μια ιστορία με κάτι πνεύματα με κουδούνες που εκαναν βολτες τα βραδια και αν ακουγες τις κουδουνες σημαινε οτι ερχοταν να σε παρουνε. Ειχα χεστεί τόσο πολύ απο τον φοβο μου που το εκεινο το βραδυ τελικα ακουσα οντως τις κουδούνες. Τι πιθανοτητες δινεις να ηταν όντως τα πνεύματα που περνουσα εξω απο το σπιτι και οχι το μυαλο μου? Τι πιθανότητες δίνεις να είδες οτι είδες επειδή επηρεάστηκες απο αυτα που διάβασες? Ξερω πολλούς που ''είδαν'' την Μορα, κανεναν που να την ειδε πριν διαβασει για αυτην.
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Όχι ρε, με μπερδεύεις. Δεν θυμάμαι σε πιο thread ήταν αλλα σίγουρα όχι στο V for... Τέσπα
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μιας και όλοι ξερετε τι ειναι αυτό το πράγμα,εγω το ειχα δει σε ταινιες αλλά έψαξα τώρα για να δω τι είναι.. για να κάνω μια ερώτηση, εστω οτι θελω να φτιαξω μια τέτοια ξύλινη κατασκευή ,οχι ουιτζα αλλά παρόμοιο, δηλαδή μια ξυλινη πλακα με γράμματα και σχεδιο πάνω, αλλά τα γράμματα θέλω να είναι μεταλλικά, παχους ας πούμε 1-2 χιλιοστά, και να είναι σκαμμένο το ξύλο και να μπουν μέσα, και το όλο αποτέλεσμα να έχει smooth μπροστινή όψη. Τί προτείνετε, zoranb style, και τί κόστος θα έχει, ας πούμε για μέγεθος 50X40cm Ειδικά πόσο θα κοστίσει να πάω τα σχέδια σε κάποιον να μου κάνει τα μεταλλικά γράμματα και το σχέδιο (ει δυνατόν στο χρώμα του "χρυσού"), πως θα εξασφαλίσω το smooth του ξύλου και τι θα κάνω στις ενώσεις. Να προσθέσω πως εργαλεία ξύλου υπάρχουν.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Να ανοίξεις δικό σου thread κύριος. Εδώ έχουμε σοβαρή συζήτηση.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μικρό στο χωριό μου, μου είχαν πει μια ιστορία με κάτι πνεύματα με κουδούνες που εκαναν βολτες τα βραδια και αν ακουγες τις κουδουνες σημαινε οτι ερχοταν να σε παρουνε. Ειχα χεστεί τόσο πολύ απο τον φοβο μου που το εκεινο το βραδυ τελικα ακουσα οντως τις κουδούνες. Τι πιθανοτητες δινεις να ηταν όντως τα πνεύματα που περνουσα εξω απο το σπιτι και οχι το μυαλο μου? Τι πιθανότητες δίνεις να είδες οτι είδες επειδή επηρεάστηκες απο αυτα που διάβασες? Ξερω πολλούς που ''είδαν'' την Μορα, κανεναν που να την ειδε πριν διαβασει για αυτην. ειναι αλήθεια πως πολλά μας επηρεάζουν και μπορεί να δημιουργήσει πολλά η φαντασία μας αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει τίποτα. Δεν δεχόμαστε τα πάντα αλλα δεν τα αμφισβητούμε κιόλας χωρίς να το ψάξουμε. Το ψάχνουμε και μετά τα αμφισβητούμε
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ειναι αλήθεια πως πολλά μας επηρεάζουν και μπορεί να δημιουργήσει πολλά η φαντασία μας αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει τίποτα. Δεν δεχόμαστε τα πάντα αλλα δεν τα αμφισβητούμε κιόλας χωρίς να το ψάξουμε. Το ψάχνουμε και μετά τα αμφισβητούμε Ή περιμένουμε αυτούς που το πιστεύουν να μας έρθουν με αποδείξεις/επιχειρήματα.
akpe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τι πιθανότητες δίνεις να είδες οτι είδες επειδή επηρεάστηκες απο αυτα που διάβασες? Ξερω πολλούς που ''είδαν'' την Μορα, κανεναν που να την ειδε πριν διαβασει για αυτην. Βασικά το όλο θέμα είναι η εμπειρία της υπνοπαράλυσης. Με το που το παθαίνει κάποιος, αν μιλήσει σε συγγενή/φίλο του άνω κάποιας ηλικίας (και ιδίως αν είναι απο χωριό) θα του πεί για την Μόρα. Προσωπικά, σκιές κλπ έβλεπα κατά τη διάρκεια της υπνοπαράλυσης πρίν μάθω για την Μόρα. Βέβαια αργότερα έμαθα πως αυτές ήταν απλά υπναγωγικές παραισθήσεις, but still, πιο εύκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος τις νεράιδες. Και γιατί αυτό; Γιατί, χωρίς να απορρίπτω το οτιδήποτε, έχουμε μύθους και θρυλους για τα πάντα. Έτσι ακριβώς προπαγανδιζόμαστε όλοι και το παραμικρό που βλέπουμε το βαπτίζουμε παραφυσικό. Αν λέγαν σε κάποιον για την Δόρα, την μαυροφορεμένη νεράιδα που έρχεται το βράδυ μετά τα κοψίδια και σου προκαλεί διάρροια, κάποιοι ακόμα και αυτό θα πίστευαν. Να'ναι καλά τα γερόντια και ο Χαρδαβέλλας. ps: για να μην με πεί κανείς μισαλλόδοξο, ασχολούμαι δέκα+ χρόνια με τέτοια θέματα, αλλά του φούστη, μην τα βαπτίζουμε όλα όπως μας βολέυει
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ή περιμένουμε αυτούς που το πιστεύουν να μας έρθουν με αποδείξεις/επιχειρήματα. αυτοι που το πιστεύουν και το κανουν επειδή έψαξαν σκοτίστηκαν να πείσουν εσένα και εμένα , μερικές γνώσεις είναι απόκρυφες για κάποιο λόγο ... :mellow:
Andreas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 και εγώ έπαθα αστρική προβολή http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/02/h-empeiria-ths-astrikhs-probolhs-kata-thn-orthodoxh-pisth.html Κοροιδεύετε όσο θέλετε.Ο Νικότς πιστεύω με νιώθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις