Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

χρειαζομαι κανουργιο υπολογιστη και αφου διαβασα και αλλα ποστ του φορουμ απεκλεισα τον επιτραπεζιο.

Ειμαι φοιτητρια και η χρηση που 8α του κανω ειναι καθαρα για ιντερνετ και εργασιες.οποτε θελω κατι γρηγορο σε αυτο το κομματι. κολληματα με εταιριεσ κατασκευης δεν εχω.

θα μπορουσατε να μου προτεινετε κατι?

συμφωνειτε και εσεισ για αγορα λαπτοπ αντι επιτραπεζιου?να σημειωθει οτι δεν με νοιαζει η φορητοτητα καθως εχω ηδη ενα λαπτοπ αν ειναι αναγκη να κανω κατι εκτος. απλα θελει ανανεωση.

οσο αφορα το οικονομικο δεν θελω κατι υπερβολικο αλλα ταυτοχρονα δε κοιταω οτι πιο φθηνο.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

:rolleyes:

Δημοσ.

απο οικονομικης αποψης συμφερει ο σταθερος . και γιατι μπορεις να βαλεις πανω εσυ οτι γουσταρεις και γενικα οπως και να το κανουμε σε σχεση με τα λαπτοπ ειναι και πιο δυνατος και πιο φθηνος. αρα διαλεγεις και παιρνεις. και αφου δε σε νοιαζει η φορητοτητα εγω θα σου προτινα σταθερο

Δημοσ.

Καλως ηρθες!

Μεχρι ποσα χρηματα μαξιμουμ θες να ξοδεψεις;

Προσωπικα συμφωνω με την επιλογη του λαπτοπ, μιας και 1 στις 10 μπορει να τον χρειαστεις καπου εξω και μπορεις να το κουβαλησεις. Στο desktop ομως δεν σου δινεται αυτη η επιλογη.

Επισης δεν εχει αυξημενες απαιτησεις ουτως ωστε να παρεις desktop.

Δημοσ.

Καλως ηρθες!

Μεχρι ποσα χρηματα μαξιμουν θες να ξοδεψεις;

Προσωπικα συμφωνω για την επιλογη του λαπτοπ, μιας και 1 στις 10 μπορει να τον χρειαστεις καπου εξω και μπορεις να το κουβαλησεις. Στο desktop ομως δεν σου δινεται αυτη η επιλογη.

Επισης δεν εχει αυξημενες απαιτησεις ουτως ωστε να παρεις desktop.

απλα επειδη εχει ηδη ενα λαπτοπ αν χρειαστει να το χρησιμοποιησει καπου εξω εχει . αποψη μου να παει σε σταθερο . οπως και να το κανουμε ειναι πιο βολικος ( αν υπαρχει χωρος στο σπιτι κτλ κτλ )

Δημοσ.

Επειδη και εγω δεν εχω καποια ιδιαιτερη απαιτηση απο τον υπολογιστη μου, προτιμω λαπτοπ για καποιους συγκεκριμενους λογους:

α) Τελειως αθορυβο. Ολη μερα ανοιχτο μενει και δεν εχω θεμα θορυβου.

β) Θεμα χωρου. Το ενα ειναι ολοκληρο κουτι, ενω το αλλο ενα σκατουλακι.:P

γ) Και δεν καιει και πολυ ρευμα! Συγκριτικα με τον σταθερο.

Βεβαια, θα συμφωνησω πως ενας σταθερος αναβαθμιζεται ευκολα και γρηγορα ενω σε ενα λαπτοπ ουσιαστικα αναβαθμιζεις μνημες και σκληρο.

Ουτως ή αλλως και εγω το λαπτοπ σαν desktop το εχω, μιας και του εχω συνδεδεμενη μια 19αρα οθονη και ειμαι κομπλε.

Δημοσ.

Επειδη και εγω δεν εχω καποια ιδιαιτερη απαιτηση απο τον υπολογιστη μου, προτιμω λαπτοπ για καποιους συγκεκριμενους λογους:

α) Τελειως αθορυβο. Ολη μερα ανοιχτο μενει και δεν εχω θεμα θορυβου.

β) Θεμα χωρου. Το ενα ειναι ολοκληρο κουτι, ενω το αλλο ενα σκατουλακι.:P

γ) Και δεν καιει και πολυ ρευμα! Συγκριτικα με τον σταθερο.

Βεβαια, θα συμφωνησω πως ενας σταθερος αναβαθμιζεται ευκολα και γρηγορα ενω σε ενα λαπτοπ ουσιαστικα αναβαθμιζεις μνημες και σκληρο.

Ουτως ή αλλως και εγω το λαπτοπ σαν desktop το εχω, μιας και του εχω συνδεδεμενη μια 19αρα οθονη και ειμαι κομπλε.

1)ποσο θορυβο να κανει ενας απλος σταθερος ? διακριτικος θα ειναι

2)εχεις δικιο ( το ανεφερα και εγω παραπανω ) :P

3)εχεις δικιο ( αλλα σκεψου οτι για τις απαιτησεις της το πολυ να βαλει ενα 430 watt τροφοδοτικο. τι ρευμα μπορει να καιει ?? )

και επιπλεον συμφωνα με τα παραπανω θα αποφασισει η κοπελα αν θελει λαπτοπ η σταθερο

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους δυο! Καλως σας βρηκα! Ομολογω οτι με μπερδεψατε λιγακι! Ευχομαι να το βρω στη πορεια! Το μαξιμουμ για αγορα λεω να ειναι γυρω στα 800 +-100. Για αυτα π το θελω δεν ειναι καλα;

Μηπως μπορειτε να ν προτινετε κατι συγκεκριμενο αν εχετε χρονο κ ορεξη; Σας ευχαριστω ξανα!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

λοιπον για να τα ξεκαθαρισεις . το λαπτοπ δε πιανει χωρο , δε τραβαει πολυ ρευμα , ειναι αθορυβο και μπορεις να το μεταφερεις οπου θες . ο σταθερος ειναι πιο ευχρηστος ( για μενα τουλαχιστον που εχω και λαπτοπ και σταθερο) μπορει να αναβαθμιστει ευκολα μελλοντικα και θα σου βγει με τις ιδιες δυνατοτητες με το λαπτοπ πιο φθηνος . διαλεγεις και παιρνεις . απο εκει και περα, το budget σου ειναι "μεγαλο" για τις αναγκες σου και θα καλυφθεις πληρως οποιο απο τα δυο και αν διαλεξεις

Δημοσ.

αφου εχω και το παλιο μ λαπτοπ κα θα επιβιωσει ακομα για καιρο πιστευω μαλλον πως θα καταληξω σε επιτραπεζιο.

το προβλημα μ ειναι οτι κοιτωντας στην αγορα τα χανω λιγα με τα χαρακτηριστικα καθε υπολογιστη. ασ μιλησουν οι ειδικοι παρακαλω!

Δημοσ.

Για την χρηση που θα κανεις στον υπολογιστη, δεν αξιζει να ξοδεψεις πανω απο 400ευρω.

Θα σε υπερκαλυψει για τις αναγκες σου στα επομενα 4ετη.

Δημοσ.

Για την χρηση που θα κανεις στον υπολογιστη, δεν αξιζει να ξοδεψεις πανω απο 400ευρω.

Θα σε υπερκαλυψει για τις αναγκες σου στα επομενα 4ετη.

σοβατα τοσο λιγα? δε λεω το λαπτοπ μου εχει κρατησει καθαρα 4 χρονακια αλλα ειχα πληρωσει ενα 800 (toshiba). μπορει να μην εχω πολλες απαιτησεις αλλα θελω να κανω μια αγορα που να αξιζει, οχι δευτερα πραγματα.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα..

Με βαση αυτα που ειπες και ζητας απο το υπολογιστή που θα αγορασεις... εχουν απολυτο δικιο οι παραπανω συνομιλητές.

ειναι ακριβος οπως τα λενε. (Ειμαι ηδη κατοχος και σταθερου και laptop)

Η συμβουλή και απο μενα ειναι οτι με 500 περίπου ευρω εισαι καλυμμένη (παντα μ αυτα που ζητας).Ετσι θα σου μεινουν και μερικα ευρουλακια!! ;)

Αν παλι επιμένεις να ξοδεψεις τα ωραια σου ευρουλακια... :mellow: κανε λοιπον μια αναβαθμηση στο lapotop σου μ αυτα που θα σου περισσέψουν

Δημοσ.

σοβατα τοσο λιγα? δε λεω το λαπτοπ μου εχει κρατησει καθαρα 4 χρονακια αλλα ειχα πληρωσει ενα 800 (toshiba). μπορει να μην εχω πολλες απαιτησεις αλλα θελω να κανω μια αγορα που να αξιζει, οχι δευτερα πραγματα.

Πλεον εχουν πεσει τοσο οι τιμες, που φτιαχνεις πολυ αξιολογο συστημα με αυτα τα χρηματα.

Και υπολογιζε και καμια 100αρα ευρω για μια οθονουλα (αν δεν εχεις ηδη μια).

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! με ξεμπερδεψατε!καλο σας βραδυ!

και κατι τελευταιο παιδες. βλεπω πολλοι κραζουν το ΠΛΑΙΣΙΟ.ποιο καταστημα προτεινετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...