Alkis29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα μου. Εχω δεκάδες folders μέσα στα οποία υπάρχουν rars. Θέλω με κάποιο τρόπο του Winrar (ή και άλλου software) να αποσυμπιεστούν σε διαφορετικό δίσκο που θα ορίσω τα rars διατηρώντας όμως τη δομή των folders. Δηλαδή θέλω στον άλλο δίσκο που θα ορίσω να δημιουργηθούν ακριβώς τα ίδια folders με το ίδιο filename μόνο που μέσα τους να έχουν το extracted αρχείο των rars μόνο.Η αποσυμπίεση θέλω να γίνεται στον δεύτερο δίσκο προορισμού γιατί ο πρώτος που έχει τα folders με τα rars είναι γεμάτος. Ευχαριστώ πολύ.
nilosgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Απο MS-DOS ξερεις τιποτα; ή εστω απο προγραμματισμο;
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ακούγεται για πρόβλημα από αυτά που λύνονται κατεξοχήν με batch files/shell scripts. Φαντάζομαι γι' αυτό και η ερώτηση του nilosgr...
nilosgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το βιαζεσαι;; Αν δεν μπορεσει καποιος αλλος, ως την Πεμπτη θα στο δωσω, και με οδηγιες. Μονο πες μου αν τα .rar εχουν κωδικο
Alkis29 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Το βιαζεσαι;; Αν δεν μπορεσει καποιος αλλος, ως την Πεμπτη θα στο δωσω, και με οδηγιες. Μονο πες μου αν τα .rar εχουν κωδικο Οχι δεν το βιάζομαι. Με την ησυχία σου. Να προσθέσω άλλο ένα τελευταίο βήμα αν φυσικά είναι εφικό ? Το extracted περιεχόμενο που θα προκύψει να πάρει το filename του folder μέσα στο οποίο βρίσκεται. Τα rars δεν έχουν κωδικό..
Boltaz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αυτο μαλλον σου κανει ... >http://download.cnet.com/ExtractNow/3000-2250_4-10038365.html?tag=mncol;1
Alkis29 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αυτο μαλλον σου κανει ... >http://download.cnet.com/ExtractNow/3000-2250_4-10038365.html?tag=mncol;1 Ναι αυτό κάνει τη δουλειά ! Ευχαριστώ !
manosfp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μήπως θα ήταν πιο απλο να ρυθμίσει το winrar να σβήνει τα rar αμέσως μετα την αποσυμπίεση;;; Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα