ilias_97 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Να μπω κατευθείαν στο θέμα. Στο μέλλον (περίπου στις διακοπές του πάσχα υπολογίζω) θέλω να έχω αγοράσει μία οθόνη 24" την οποία θα την χρησιμοποιώ και ως κανονικό monitor για το pc αλλά και για gaming με playstation 3.Να είναι μέχρι 250ευρώ.Ακόμα πρέπει να είναι fHD, να έχει ΚΑΙ είσοδο hdmi (και vga-dvi για να την συνδέω με το pc) και ίσως να είναι 3d?Για αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν αξίζουν τα χρήματα πείτε μου εσείς την γνώμη σας.Τώρα για το τι panel θα έχει δεν έχω καμία άποψη είμαι τελείως άσχετος με αυτά τα θέματα οπότε πάλι βασίζομαι σε εσάς.Όπως είπα σε αυτή θα παίζω παιχνίδια μέσω ps3 ακόμα θα βλέπω fHD ταινίες και γενικά ότι κάνει ένας συνηθισμένος χρήστης. Τέλος θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο "ξεκούραστη" στα μάτια μου διότι θα κάθομαι αρκετές ώρες. *Αν με τα χρήματα που λέω δεν υπάρχει 24αρα δεν με πειράζει να παω και σε 23" αλλά μέχρι εκεί. Thanks in advance! ___________________________________ Ξέχασα να πω πως η οθόνη και να έχει ηχεία θα ήθελα να βγλαζω τον ήχο απο τα κανονικά ηχεία που έχω για το pc γιατί φαντάζομαι 'ετσι θα υπάρχει καλύτερη ποιότητα ήχου. (γίνεται αυτό ενώ είναι συνδεδεμένα με hdmi?) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2012 από ilias_97
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν σου απαντάει κανείς γιατί θέτεις το hdmi ως προυπόθεση και δεν μπορούν να σου προτείνουν την dell. Μια πρόταση από μένα http://www.skroutz.gr/s/330354/LG-IPS236V.html Kαλύτερη ποιότητα ήχουν δεν θα έχεις από τα ηχεία της οθόνης.
ilias_97 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ Ευτυχώς αυτή που προτείνεις είναι vfm.Η τεχνολογία 3d πιστεύεις είναι περιττή; υγ Αυτή η dell με έχει ξενερώσει εντελώς καλά να μην βάλουν hdmi?!Κρίμα θα ήταν σίγουρη αγορά!
BalthazarX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μία παρατήρηση από μένα. LG ips235 Ρίξε μια ματιά σε αυτήν..Είναι στα ίδια λεφτά αλλά φαίνεται να είναι λίγο καλύτερη..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 υγ Αυτή η dell με έχει ξενερώσει εντελώς καλά να μην βάλουν hdmi?!Κρίμα θα ήταν σίγουρη αγορά! τι να το κάνει το hdmi αφού δεν έχει ηχεία?
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 τι να το κάνει το hdmi αφού δεν έχει ηχεία? Με το hdmi εννοώ να είχε ΚΑΙ ηχεία (παράλλειψη μου). Μία παρατήρηση από μένα. LG ips235 Ρίξε μια ματιά σε αυτήν..Είναι στα ίδια λεφτά αλλά φαίνεται να είναι λίγο καλύτερη.. Ευχαριστώ τώρα θα την κοιτάξω για να συγκρίνω! Από τις 2 παραπάνω προτάσεις και οι 2 έχουν built-in speakers έτσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν βάζουν ηχεία αν δεν έχει TV Tuner πάνω και δεν υπάρχει οθόνη που να έχει TV και να μην είναι με TN Panel...
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 α οκ. Και εγω ομως πως θα βγαζω τον ηχο απο τα ηχεια ενω θα ειναι συνδεδεμενα με hdmi?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 από το PS3? υπάρχουν κάποιες κλασικές πατέντες, αν googlάρεις θα βρεις guides με adaptorες για να το συνδέεις με τα κανονικά σου ηχεία...
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 από το PS3? υπάρχουν κάποιες κλασικές πατέντες, αν googlάρεις θα βρεις guides με adaptorες για να το συνδέεις με τα κανονικά σου ηχεία... α οκ αρχιζω το ψαξιμο _____________________________________ κατι βρηκα υπαρχει ομως ενα προβλημα.εμενα τα ηχεια μου παιρνουν ρευμα απο usb συνδεδεμενο στο pc αρα για να δουλευουν θα πρεπει να εχω ανοιχτο το pc? δεν ειναι πολυ βολικο ___________________________________ Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα επειδη απο οτι βλεπω τα ηχεια μου ειναι εντελως χαλια για ps3 μπορειτε να μου προτεινετε ηχεια με subwoofer ή χωρις με υποστήριξη 5.1 μεχρι 30ευρω για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο ηχο? Κατι τελευταιο αν το κανω με αυτον το τροπο θα χασω καθολου απο την ποιοτητα του ηχου? α ναι και που μπορω να βρω ολους αυτους τους μετατροπεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μπορειτε να μου προτεινετε ηχεια με subwoofer ή χωρις με υποστήριξη 5.1 μεχρι 30ευρω για να εχω οσο το δυνατον καλυτερο ηχο? Και 5.1 και 30 ευρώ και καλός ήχος?
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Και 5.1 και 30 ευρώ και καλός ήχος? Ζηταω πολλα ετσι? Προτειντε μου ενα σε ...προσιτη τιμη τοτε και θα κοιταξω αν μπορω να το αγορασω! (με το αλλο που ρωτησα τι γινεται?χανω ποιοτητα ηχου ή οχι γιατι αν ναι δεν υπαρχει λογος να αγορασω τα ηχεια για καλυτερη ποιοτητα πριν μου πειτε google it σας λεω οτι το εχω ειδη κανει και δεν βρηκα κατι) *καταληξα στην οθονη που προτεινε ο τυρανοσαυρος (εννοειται οχι μονο συγκριτικα με αυτη που προτεινε και ο BalthazarX αλλα και με αλλες που εψαξα στο internet)* _______________________________________ Σας ευχαριστω, αφηστε το θεμα διοτι απο οτι βλεπω ηχεια με οπτικη ινα και εξωτερικο decoder που να ειναι κατω απο 100ευρω δεν υπαρχουν.Θα παρω τα logitech s220 και θα τα συνδεσω με τον τροπο που ελεγε στο παραπανω βιντεο που ποσταρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα