kostasdg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γεια σας πολυτιμοι φιλοι. Εχω το παρακατω συστημα. 1)Τι ειναι προτιμοτερο να βαλω μνημη RAM 2Χ2GB και συχνοτητα 800 MHZ η 2 μονο GB και συχνοτητα 1066 MHZ; Σημειωση:Οι μνημες DDR2 αρχιζουν να σπανιζουνκαι εκτος των αλλων θελω να εχω εφεδρικες. 2)Τι καρτα γραφικων ;γυρω στα 150Ε. Σημειωση :Την καρτα γραφικων του συστηματος την εχω 6 χρονια. Συνοψη Συστήματος >>> > Μητρική : Gigabyte P43-ES3G > Chipset : Intel P45/P43 > Επεξεργαστής : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2933 MHz > Φυσική Μνήμη : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )και συχνοτητα 800 MHZ > Κάρτα Γραφικών : NVIDIA GeForce 6600 > Σκληρός Δίσκος : ST3500320AS (500 GB) > Σκληρός Δίσκος : WDC (120 GB) > Συσκευή DVD-Rom : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L ATA Device > Τύπος Οθόνης : LG Electronics L1750S - 17 ίντσες > Κάρτα Δικτύου : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Professional Professional 6.01.7601 Service Pack 1 > DirectX : Έκδοση 11.00 > Windows Performance Index : 3.9 στο 7.9
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 2Χ2 αναφορικά με τη μνήμη και να τα βάλεις οπωσδήποτε γιατί τα 7 με 2gb δεν... Κατά τα άλλα σκέφτεσαι να αλλάξεις οθόνη? Γιατί αν δεν σκέφτεσαι την βγάζεις με λιγότερα.
kostasdg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν σκοπευω να αλλαξω οθονη συντομα εκτος και αν παθει ζημια. Μου προτεινεις καρτα και για τις δυο περιπτωσεις,αν σου ειναι ευκολο; Και τι οθονη προτεινεις. Για να μαθαινω;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Με αυτήν την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-6770-PCI-Express-GDDR5-1GB-R6770-MD1GD5.htm (και ίσως ανέβασμα του επεξεργαστή σου - αν χρειαστεί) θα πάιζεις τα πάντα σε full settings στην οθόνη σου και ικανοποιητικά σε full hd οθόνη.
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 2Χ2 αναφορικά με τη μνήμη και να τα βάλεις οπωσδήποτε γιατί τα 7 με 2gb δεν... Κατά τα άλλα σκέφτεσαι να αλλάξεις οθόνη? Γιατί αν δεν σκέφτεσαι την βγάζεις με λιγότερα. ενταξει μην υπερβαλουμε..σε pc εχω τα 7 με 2gb και πανε μια χαρα...
kostasdg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Πηρα την amd Radeon HD 6770 οπως μου προτεινατε,και ευχαριστω. Το τροφοδοτικο μου ομως ειναι στα ορια :500w coolmaster silent pro ,ενω το λιγοτερο που χρειαζεται η καρτα ειναι 480w.Επισης το τεχνικο εγχειριδιο της καρτας για το τροφοδοτικο γραφει τα παρακατω τα οποια δεν καταλαβαινω: 450 Watt or greater power supply with one 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and two 6-pin connectors for AMD CrossFireX™ technology in dual mode). Τι τροφοδοτικο μου προτεινεται,οπωσδηποτε silent και με προοπτικη καποτε να αναβαθμισω μετρια τον Η/Υ. Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.Ειναι πολυτιμες διοτι ειχα πεσει σε κακους τεχνικους που με εκμεταλευτηκαν.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν χρειάζεσαι τροφοδοτικό σε καμία περίπτωση. Το τροφοδοτικό σου είναι υπεραρκετό, μη σου πω ότι σηκωνει και δεύτερη 6770 πάνω. Τα watt που αναφέρονται στη σελίδα της amd πέρα από το ότι αφορούν όλο το σύστημα, υπολογίζονται με βάση "μούφες" τροφοδοτικά που δεν δίνουν όσα watt λένε. ΕΝΤΙΤ: Μνήμη τελικά πήρες? Αν όχι, και σε παίρνει οικονομικα, μην το αμελήσεις, είναι σημαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα