oxman7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) μπωρει να μου πει καποιος που εχει εμπειρεια απο την pixmania.com.σκευτομαι να κανω παραγγελεια την πολυποθητη τηλ/ση samsung ue40d326500.η τηλ/ση ειναι προορησμενη για την Ελλαδα στο λογισμικο της κτλ?Α! ειναι καλη τηλ/ση για τα λεφτα της?υπαρχει να μου προτεινει καποιος που ξερει κατι αλλο.ευχαριστω. http://www.pixmania.gr/gr/gr/10226542/art/samsung/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-led-3d-smart-tv-ue40d6500zf.html Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2012 από oxman7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αγαπούλα... Έξοδα αποστολής Από 47,99 € γράφει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εγώ έχω κάνει 3 παραγγελίες, είναι αξιόπιστοι, φθηνοί και ταχύτατοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ca6mio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Με τόσα μεταφορικά που έχει δεν έχει διαφορά απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταστήματα. Αποστολή από το HTC Desire HD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν εννοείς κάτι eshops που είναι τα φθηνότερα στο skroutz και είναι δύσκολο να τα εμπιστευτείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα