Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουν πρόβλημα τα λινκ από το digital master, θα σου βγάλει όλες τις οθόνες ό,τι λινκ και να σου δώσω. Σου έγραψα ποιά είναι και την τιμή, τσέκαρε. Κουτί πάρε το commander πέραν όλων των άλλων και επειδή είναι αρχοντοβλαχιά μέγιστη ο συνδυασμός 17αρα τετράγωνη με μητρική του 50αρικου, gts 450 και carbide series.

Δημοσ.

Και η οθόνη μένει. Αναφορικά τώρα με το "οποιοδήποτε μελλοντικό σύστημα". Όταν θα μπορείς να διαθέσεις 1000 ευρώ για να κάνεις ένα τέτοιο σύστημα (που θα έχει νόημα να μπει σε τέτοιο κουτί) ε δώσε κι άλλα 100 και παρτο.

Κατά τα άλλα και p4 να μου έλεγες ότι έχεις, πρώτα πάρε οθόνη θα σου έλεγα.

Δημοσ.

H κάρτα γραφικών θα γονατίσει βέβαια αλλά αυό δεν είναι τίποτα μπροστά στο γενικό οπτικό κέρδος.

Για ποιο λογο να γωνατισει????

Στο commander θα χωραει η Α50 ετσι???????????????????

Καποιος που να το χει να μου πει εντυπωσεις???

Δημοσ.

Πάρε μια οθόνη 20-21 ίντσες και η καρτούλα δεν θα γονατίσει και θα έχεις μεγαλύτερη οθόνη... ^_^

Και 14 ίντσες να πάρει, αν η ανάλυση είναι 1920x1080 η κάρτα θα γονατίσει.

Δημοσ.

Φιλε μου πρεπει να βαλεις καποιες προτεραιοτητες και να κανεις εξυπνες αγωρες.δεν μπορεις να εισαι με 17αρα οθονη και να θες να αγωρασεις το corsair.αφου διαθετεις καποια λευτα παρε μια καλη οθονη να μην στραβοθεις,εξαλου επενδυση ειναι και αυτη.

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

Δημοσ.

Συμβουλή : Μην αγοράζεται διάτρητα κουτιά που μπαζουν απο παντού.. Ο Αέρας λειτουργεί πολύ καλύτερα αν έχει κατεύθυνση, εισαγωγή - εξαγωγή. Αυτά τα κουτιά είναι χρήσιμα μόνο για υδρόψυξη και διπλά ψυγεία... το κουτί πρέπει να έχει Airflow αλλά και "μόνωση" αν δεν θέλετε ένα καβουρντιστήρι γεμάτο ανεμιστηρια δίπλα στ'αυτι σας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...