Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι κι έχω πετάξει κάμποσα λεφτά χωρίς λόγο και αιτία.

Δεν αξίζει τον κόπο να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο πράγματα και ειδικά αν πρόκειται για pc. Ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος απ τη στιγμή που συνέχεια ψάχνεσαι και πάντα θα σε τρώει το χέρι σου για αναβαθμίσεις.

Το κακό είναι οτι αυτά που σου γράφω, τα γράφω για να τα βλέπω κι εγώ που τρώγομαι να αλλάξω κουτί και να στήσω wc χωρίς προφανή λόγο.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιαυτο παιζεις συνεχεια με το overclock και ηρεμεις.τουλαχιστον εγω αυτο κανω.Placebo.

Απο την μια μερα στοκ,μετα τον παω 3700 και μετα 4100 και ηρεμω.και παλι απο την αρχη.

Δημοσ.

Mην παρεις τιποτα καλυτερα

Αλλα αν επιμενεις να κανεις σοπινγκ θεραπυ , μαζεψε λιγα ακομα (η κοιτα στις αγγελιες )και παρε το

corsair 600t white :D

Δημοσ.

Πάρε καλά ηχεία. Θα μείνουν και θα τα ευχαριστηθείς.

Ειδικά ακούγοντας mp3 θα τα καταευχαριστηθεί, τι να σου πω...

Δημοσ.

Ωραια...Μαλλον θα κανω αυτο που μου ειπες..!!!Αυτο με τον SSD δεν μαπαντησες???Γινεται να τα μεταφερω απο τον σκληρο στον SSD??¨Η πρπ να κανω φορματ και να τα κανω ινσταλλ εκει..!!!!

Φορματ και ξανά εγκατάσταση των windows και των προγραμμάτω που χρησιμοποιείς συχνότερα. Όχι παιχνίδια στον ssd.

Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα φορμάτ για μετάβαση απο μηχανικό σε ssd

Acronis True Image στο wiki του insomnia

Για το θέμα κουτιού. Στα 90-100 ευρώ θα πήγαινα στο 400R

Δημοσ.

Καρμεν εχω σκοπο να το παρω απο digital ρε...και δν εχουν το 400r!!! Μονο το 500r..Απο οπουδηποτε αλλου εαν το παρω θα με φανε τα μεταφορικα..!!!!

165 έκανε ο i5 αλλά αυτό δεν έχει σημασία όπως και ότι η 6770 ήταν ισάξια τουλάχιστον με 30 ευρώ λιγότερα. Τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι αν συνεχίσεις με αυτή τη λογική και λεφτά θα πετάς χωρίς λόγο και ευχαριστημένος δεν θα είσαι ποτέ. Πάντα θα βγαίνει κάτι καινούριο και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει κατι καλύτερο από σένα. Σε λίγο σε βλέπω να ανοίγεις θέμα να ζητάς και υδρόψυξη επειδή την είδες κάπου και σε εντυπωσίασε.

Ρε παιδι μου εσυ θα με τρελανεις......... Ειλικρινα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ca494372-baf6-42e0-a159-4756481cfe4a !!!!Δεν ειμαι τοσο για παω σε υδροψυξη....Ειπαμε..!!!Απλα θελω ενα κουτι εμφανισιμο σοβαρο και ανετο..!!!Αλλα δεν ξερω αν τα 80ευρω παραπανω αξιζουν για να παω στο 500r απο το COMMANDER..!!!!

Δημοσ.

Ειδικά ακούγοντας mp3 θα τα καταευχαριστηθεί, τι να σου πω...

Αμέ και με το παραπάνω. 100€ έχει να δώσει όχι 600€

Δημοσ.

Αλλα δεν ξερω αν τα 80ευρω παραπανω αξιζουν για να παω στο 500r απο το COMMANDER..!!!!

Aν δεν πρόκειται να κάνεις sli, να βάλεις υδρόψυξη κτλ κτλ για μένα δεν αξίζουν. Όχι επειδή δεν είναι καλύτερο κουτί αλλά επειδή εσύ δεν θα το αξιοποιήσεις. Η πρότασή μου είναι commander + ssd.

+1 στην καρμεν για το acronis.

btw, ποιά οθόνη έχεις?

Δημοσ.

Συγγνώμη είσαι ακόμα με την 17αρα (δεν πιστεύω να ναι καμιά crt) και πετάς λεφτά για ψύκτρες, κουτιά και ότι άλλο άσχετο? Δηλαδή θα έπαιρνες το corsair για να το συνδέσεις με την 17αρα? Ο χριστός κι η μάνα του...

ΥΓ. Για πες ποιά ακριβώς είναι η 17αρα...

Δημοσ.

Ναι, την βρήκα. Δεν ξέρω αν θα την πετάξεις αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι με τα λεφτά που μάζεψες η πιο λογική λύση είναι να πάρεις μια οθόνη 22-23 να βλέπεις σαν άνθρωπος. Όλα τα άλλα για μένα είναι παράλογα έως πλήρως ανεξήγητα (ακόμα και ο ssd που σου πρότεινα παραπάνω)

Δες την LG IPS226V-PN από το digital master στα 158 ευρώ. H κάρτα γραφικών θα γονατίσει βέβαια αλλά αυό δεν είναι τίποτα μπροστά στο γενικό οπτικό κέρδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...