Vaggos02 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Κι εγώ κάπως έτσι είμαι κι έχω πετάξει κάμποσα λεφτά χωρίς λόγο και αιτία. Δεν αξίζει τον κόπο να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο πράγματα και ειδικά αν πρόκειται για pc. Ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος απ τη στιγμή που συνέχεια ψάχνεσαι και πάντα θα σε τρώει το χέρι σου για αναβαθμίσεις. Το κακό είναι οτι αυτά που σου γράφω, τα γράφω για να τα βλέπω κι εγώ που τρώγομαι να αλλάξω κουτί και να στήσω wc χωρίς προφανή λόγο.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γιαυτο παιζεις συνεχεια με το overclock και ηρεμεις.τουλαχιστον εγω αυτο κανω.Placebo. Απο την μια μερα στοκ,μετα τον παω 3700 και μετα 4100 και ηρεμω.και παλι απο την αρχη.
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Mην παρεις τιποτα καλυτερα Αλλα αν επιμενεις να κανεις σοπινγκ θεραπυ , μαζεψε λιγα ακομα (η κοιτα στις αγγελιες )και παρε το corsair 600t white
Arctic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πάρε καλά ηχεία. Θα μείνουν και θα τα ευχαριστηθείς.
Vaggos02 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πάρε καλά ηχεία. Θα μείνουν και θα τα ευχαριστηθείς. Ειδικά ακούγοντας mp3 θα τα καταευχαριστηθεί, τι να σου πω...
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ωραια...Μαλλον θα κανω αυτο που μου ειπες..!!!Αυτο με τον SSD δεν μαπαντησες???Γινεται να τα μεταφερω απο τον σκληρο στον SSD??¨Η πρπ να κανω φορματ και να τα κανω ινσταλλ εκει..!!!! Φορματ και ξανά εγκατάσταση των windows και των προγραμμάτω που χρησιμοποιείς συχνότερα. Όχι παιχνίδια στον ssd. Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα φορμάτ για μετάβαση απο μηχανικό σε ssd Acronis True Image στο wiki του insomnia Για το θέμα κουτιού. Στα 90-100 ευρώ θα πήγαινα στο 400R
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καρμεν εχω σκοπο να το παρω απο digital ρε...και δν εχουν το 400r!!! Μονο το 500r..Απο οπουδηποτε αλλου εαν το παρω θα με φανε τα μεταφορικα..!!!! 165 έκανε ο i5 αλλά αυτό δεν έχει σημασία όπως και ότι η 6770 ήταν ισάξια τουλάχιστον με 30 ευρώ λιγότερα. Τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι αν συνεχίσεις με αυτή τη λογική και λεφτά θα πετάς χωρίς λόγο και ευχαριστημένος δεν θα είσαι ποτέ. Πάντα θα βγαίνει κάτι καινούριο και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα έχει κατι καλύτερο από σένα. Σε λίγο σε βλέπω να ανοίγεις θέμα να ζητάς και υδρόψυξη επειδή την είδες κάπου και σε εντυπωσίασε. Ρε παιδι μου εσυ θα με τρελανεις......... Ειλικρινα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ca494372-baf6-42e0-a159-4756481cfe4a !!!!Δεν ειμαι τοσο για παω σε υδροψυξη....Ειπαμε..!!!Απλα θελω ενα κουτι εμφανισιμο σοβαρο και ανετο..!!!Αλλα δεν ξερω αν τα 80ευρω παραπανω αξιζουν για να παω στο 500r απο το COMMANDER..!!!!
Arctic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ειδικά ακούγοντας mp3 θα τα καταευχαριστηθεί, τι να σου πω... Αμέ και με το παραπάνω. 100€ έχει να δώσει όχι 600€
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αλλα δεν ξερω αν τα 80ευρω παραπανω αξιζουν για να παω στο 500r απο το COMMANDER..!!!! Aν δεν πρόκειται να κάνεις sli, να βάλεις υδρόψυξη κτλ κτλ για μένα δεν αξίζουν. Όχι επειδή δεν είναι καλύτερο κουτί αλλά επειδή εσύ δεν θα το αξιοποιήσεις. Η πρότασή μου είναι commander + ssd. +1 στην καρμεν για το acronis. btw, ποιά οθόνη έχεις?
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 ΜιΑ Philips ,17 δεν έχει μεγάλη ανάλυση....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Συγγνώμη είσαι ακόμα με την 17αρα (δεν πιστεύω να ναι καμιά crt) και πετάς λεφτά για ψύκτρες, κουτιά και ότι άλλο άσχετο? Δηλαδή θα έπαιρνες το corsair για να το συνδέσεις με την 17αρα? Ο χριστός κι η μάνα του... ΥΓ. Για πες ποιά ακριβώς είναι η 17αρα...
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Tft ειναι....είμαι από τ κινητό ρε συ....νομίζω στ παλιό μ ποστ σας την.είχε δείξει...κ τ ν τν κάνω??? Ν τν πετάξω??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ναι, την βρήκα. Δεν ξέρω αν θα την πετάξεις αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι με τα λεφτά που μάζεψες η πιο λογική λύση είναι να πάρεις μια οθόνη 22-23 να βλέπεις σαν άνθρωπος. Όλα τα άλλα για μένα είναι παράλογα έως πλήρως ανεξήγητα (ακόμα και ο ssd που σου πρότεινα παραπάνω) Δες την LG IPS226V-PN από το digital master στα 158 ευρώ. H κάρτα γραφικών θα γονατίσει βέβαια αλλά αυό δεν είναι τίποτα μπροστά στο γενικό οπτικό κέρδος.
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Ωραία....η οθόνη αν πάρω Θ πάει καλοκαίρι Π θ δούλευω ....μ 100 καλή οθόνη δεν παίρνω έξαλλου...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 140 δεν είπες ότι δίνεις για το κουτί? Ε, 158 κάνει αυτή. Κατά τα άλλα οποιαδήποτε συζήτηση για αναβάθμιση όσο έχεις την 17αρα είναι εκ προοιμίου άκυρη και ανεδαφική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα