Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον....Πριν κανα 2 βδομαδες κατι εγινε με την μητρικη και δεν ανοιγε ο υπολογιστης....Την εστειλα στην εταιρεια και σημερα μ ηρθε πισω,περασε ολα τα τεστ μου ειπαν και δεν εχει κατι..!!!Δεν ξερω τι εγινε..Μου ειπαν οτι μερικες φορες σαν να κολλανε και δεν bootaroun...Δεν ξερω...Εγω νομιζα πως καηκε και προλυπτικα μαζεψα καποια χρηματα σε περιπτωση που δεν με καλυψει η εγγυηση....Ομως τωρα μια και μου ηρθε πισω σωα και αβλαβης ειπα τα χρηματα να τα επενδυσω αλλου...Σκεφτηκα να παρω καινουργιο case μια που θα μεινει σιγουρα για αρκετα χρονια πιστευω και ετσι ειπα να ανοιξω ενα θεμα να ακουσω γνωμες...Λοιπον μεχρι τωρα εχω σκεφτει διαφορα Midi towers απο 40ευρω μεχρι και 140....Αλλα δεν ξερω..Αυτο που μου εχει τραβηξει το βλεμα ειναι το Corsair Carbide Series ολες οι σειρες μπορω να πω....Αλλα αν ειχατε και καποια αλλη προταση θα ηθελα να την ακουσω..Αναμενω απαντησεις.!!!! :D

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από 40 μέχρι 140 ευρώ δεν είναι εύρος μπάτζετ ρε συ, είναι το χάος. Είναι σαν να λες θέλω ένα αυτοκίνητο από 15 μέχρι 50 χιλιάδες ευρώ. Οπότε

α) Κάνε σαφές το μέγιστο μπάτζετ

β) Τι ακριβώς θέλεις από το κουτί? Λαμπιόνια, φωτοβολίδες και τα λοιπά του τσίρκου ή θες ένα σοβαρό κουτί?

γ) Σκοπεύεις να κάνεις sli?

δ) Οι διαστάσεις σε απασχολούν ή είτε midi είτε full ένα και το αυτό?

Τέλος, γιατί θέλεις να πάρεις κουτί? Πού δεν σε καλύπτει αυτό που έχεις? Δεν θα ήταν καλύτερα με αυτά τα λεφτά (τα 140) να παρεις έναν ssd ή μια ακόμα κάρτα γραφικών?

Το λέω για να σε προλάβω για να μην μετανιώνεις πάλι όπως πολλάκις μέχρι τώρα.

ΥΓ. Φιλική συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο και παλιότερο. Μην εντυπωσιάζεσαι με ότι καινούριο ή καλύτερο από αυτό που έχεις εσυ βλέπεις. Πάντα θα υπάρχουν. Στα 12 μου, μου δώσαν ακριβώς την ίδια συμβουλή και εν πολλοίς ησύχασα.

Δημοσ.

Λοιπον μεχρι στιγμης εχω 100ευρω στην ακρη....!!Εγω μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος απο τις αποδοσεις του συστηματος μου...Τοσο στο gaming οσο και γενικοτερα στην ταχυτητα...Επειδη θα Bootarei σε 8 δευτερολεπτα αντι για 12(π λεει ο λογος) δεν θ μ νοιαξει κιολας...!!!Οποτε ο ssd δεν νομιζω να μου χρειαζεται για τωρα π το συστημα ειναι καινουργιο κιολας...!!!Απο αποψη gaming μια χαρα βολευομε μεχρι στιγμης(με την υπαρχουσα οθονη μου δεν θυμαμαι αναλυση τωρα) αφου παιζω Bf3 με medium-high γραφικα...Το κουτακι θελω να ειναι σοβαρο..Για αυτο και μου χει καρφωθει ο Κορσαρος...!!!Για Sli δεν νομιζω εχω απλο συστηματα που δεν εχει επιπλεον θυρα...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..!!!!Οι διαστασεις ναι διοτι θα ανεβασω σε λιγο φοτο να δειτε τον λογο..!!!!

Δημοσ.

Ο ssd δεν μειώνει μόνο το boot time, συνολικά ανεβάζει τις επιδόσεις του συστήματος και είναι η καλύτερη προσθήκη ακόμα και σε ένα καινούριο σύστημα.

Απάντησε λίγο τι έπαθε το παλιό κουτί και θέλει άλλαγμα και ποιό είναι το μέγιστο μπάτζετ.

ΥΓ. Το medium-high δεν το λες και καλό σε ένα σύστημα που χτίστηκε κυρίως για παιχνίδια.

Δημοσ.

Απάντησε λίγο τι έπαθε το παλιό κουτί και θέλει άλλαγμα και ποιό είναι το μέγιστο μπάτζετ.

ΥΓ. Το medium-high δεν το λες και καλό σε ένα σύστημα που χτίστηκε κυρίως για παιχνίδια.

Δεν χωραει η Α50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν για μετριο gaming..Δεν ηθελα και κτ extreme...Και ειλικρινα ειμαι ικανοποιημενος απο τα γραφικα.!!!

Δημοσ.

Πρωτον με ειχε ζαλισει η στοκ για αυτο..!!!Ψυχτρα δεν συνεπαγεται απαραιτητα με το o/c...!!!Για καλυτερες θερμοκρασιες και λιγοτερο θορυβο την πηρα σε πολυ καλη τιμη κιολας..!!Ηταν ευκαιρια.!!Καιι απλα η ψυχτρα θα μεινει..Αυριο μεθαυριο μπορει να παω σε κανενα Κ ..!!!Οποτε..!!!Απλα πηρα καποια πραματα με τη σκεψη στην μελλοντικη αναβαθμιση.!!!!Μητρικης και Επεξεργαστη.!!

Δημοσ.

Άσχετο αλλά δεν έχει νόημα να πας σε K. Αφού πήρες αυτόν κράτα τον, δεν θα δεις καμιά διαφορά.

Κατά τα άλλα:

SSD: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Force-3-60GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-CSSD-F60GB3-BK-CSSD-F60GB3-B.htm

Kουτί: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Xigmatek-Case-Midgard-Midi-Black-Window-CPC-T55DB-X01.htm

Δημοσ.

Λες?????Ειδα καποια reviews και ναι οντως πανω κατω εχει παρομοια χαραχτηριστικα με τον κορσαρο...!!!

Μια ερωτηση για τον SSD πρπ να κανω φορματ παλι για να τα περασω εκει ???ΤΟ λογισμικο??

Δημοσ.

Λες?????Ειδα καποια reviews και ναι οντως πανω κατω εχει παρομοια χαραχτηριστικα με τον κορσαρο...!!!

Μια ερωτηση για τον SSD πρπ να κανω φορματ παλι για να τα περασω εκει ???ΤΟ λογισμικο??

Από όσο ξέρω μέσα στον ssd βάζεις το λογισμικό και τον μηχανικό τον έχεις αποθήκη.. (για να έχει καλύτερες επιδόσεις βάζεις εκεί το λογισμικό..)

Δημοσ.

Δεινοσαυρε....Δηλαδη μου λες να μην παω σε τοσο ακριβο κουτι???Ακομα και αν εχω σκοπο να το κρατησω για χρονια?????Απο αποψη κατασκευης πιστευω οτι ο κορσαρος υπερεχει κατα πολυ ομως ετσι???Αν και δεν νομιζω να το πεταξω απο το μπαλκονι...!!!!!! :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...