axaxouxas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πολυ πολυ σωστο. Λίγα μοντέλα θα έχουν υποστήριξή, έστω ανεπίσημη για καιρο. Οι υπόλοιποι θα αγοραζουν ένα κινητό, για να διαπιστώσουν 6 μήνες μετα ότι δεν μπορούν να βαλουν την επομένη εκδοσή λειτουργικού. Θα παλαιωνει το κινητό πριν την ωρα του. Με τόσα μοντέλα ισχυρά πλεον, ειναι σχεδόν αδύνατον να υποστηριχθούν όλα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Ολοσωστος !!!!!!!!
outlaw star Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 σωστά τα λέτε, αλλά πόσοι είναι αυτοί που τους ενδιαφέρει αν θα έχουν την τελευταία έκδοση λειτουργικού??? διότι εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω, ότι δηλαδή οι περισσότεροι παίρνουν ένα smartphone πέρα από το να μιλάνε, για να βλέπουν το mail τους(κατά κύριο λόγο), να χαζεύουν λίγο στο net (και πολύ FB..) και να παίζουν κανά χαζοπαίχνιδο...μάλιστα πολλοί δεν ξέρουν καν τι εστί λειτουργικό αν τους ρωτήσεις, πόσο μάλλον αν έχουν την τελευταία έκδοση..
mindtrapper Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 σωστά τα λέτε, αλλά πόσοι είναι αυτοί που τους ενδιαφέρει αν θα έχουν την τελευταία έκδοση λειτουργικού??? διότι εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω, ότι δηλαδή οι περισσότεροι παίρνουν ένα smartphone πέρα από το να μιλάνε, για να βλέπουν το mail τους(κατά κύριο λόγο), να χαζεύουν λίγο στο net (και πολύ FB..) και να παίζουν κανά χαζοπαίχνιδο...μάλιστα πολλοί δεν ξέρουν καν τι εστί λειτουργικό αν τους ρωτήσεις, πόσο μάλλον αν έχουν την τελευταία έκδοση.. Υποθέτουμε ότι αυτοί θα είναι ακόμα με μονοπύρηνο στα 800mhz ή ότι θέλουν να ξεφορτωθούν οι εταιρίες κινητής anyway. Δε θα κυνηγάνε το quad, το λεπτό, το Jelly Bean, την AMOLED κοκ.
outlaw star Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Υποθέτουμε ότι αυτοί θα είναι ακόμα με μονοπύρηνο στα 800mhz ή ότι θέλουν να ξεφορτωθούν οι εταιρίες κινητής anyway. Δε θα κυνηγάνε το quad, το λεπτό, το Jelly Bean, την AMOLED κοκ. nope, διότι πολλοί θέλουν ένα κινητό με μεγάλη οθόνη και καλής ανάλυσης, με επίσης καλό design...το software για τους περισσότερους έρχεται σε δεύτερη μοίρα, εγώ αυτό έχω καταλάβει....
stayrossss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 EGO SKEFTOMAI NA PARO TO Huawei Ascend P1 H TO Huawei Honor..... POIES OI DIAFORES TOUS ????? EINAI AKSIOPISTA ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα