predator Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 tzifos.to ekana uninstall kai 3ana install kai pali ta idia.akiro paidia...mas pirane xampari!
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Πάρε ένα τηλ στο pc-mag και καλά ότι δεν έχεις ιδέα για την περίπτωση. Πες τους το SN σου και ρώτα τους τι συμβαίνει μπας και μάθουμε τίποτα! Κάνε και το νευριασμένο που δε θα είναι για 30 μέρες!
androu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν το pcmag σε συνερτγασία με την microsoft αφού πήραν χαμπάρι τι έγινε .. τώρα δεν γίνεται πλέον activation μέσω ίντερνετ, αλλά σε βάζει να πάρεις τηλεφωνο και ο τεχνικός σου στέλνει άλλο serial με email το οποίο μετάτρέπει την full έκδοση σε trial. Το θεωρώ άδικο αυτό διότι αφού κάναν που κάναν την μα&^^*(^κια, ας αποσύρουν τα περιοδικά που κυκλοφορούν ακόμα και ας αφήσουν όσους το πήραν ..
tnt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Έχουν ακυρωθεί όλα τα serials......Την πατήσαμε δηαλαδή.....Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν......οι υπόλοιποι ας το έχουν για 30 μέρες!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 gia kathiste re pedia oxi .diladi oi alloi pou to piran stin arxi na to exoun full kai ego pou to pira tora na einai gia 30 meres . as aposiroun ta periodika .
cig4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 lol τωρα διαβαζω τα παραπανω και ψηνομαι να τα βαλω χαχαχα τοα στειο ειναι πως μεσω τησ κοπελιας μου ετυχε να πεσει στα χερια μου ενα γνησιο δισκακι απο αυτα \ για να δουμε τι λεει η λεγομενη περιοροσμενη...θα δοκιμασω να αλλαξω και 2 μηνεσ μπροστα το ρολοι,,,,,τρεχω να δω το φορουμ στο pcmag
Papajohn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ase re................ To agorasa to periodiko apo tote pu vgike ALA DEN ITHELA NA KANW ACTIVATION ke epsaksa gia crack!!! Telika crack aksipisto den exo vri akoma, ke emta apo 50 enerpoiisis tha mu klisi!!!!! An ine pote dianaton an ixa kani activation twra tha to ixa plires!!!!!!!!! Papajohn
cig4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Papajohn μην τρελεσαι παλικαρι μου μιλαγα στο icq με ενα φιλο πριν λιγο και ειχε κανει ενεργοποιηση.....περιμενε λιγες μερες......
Papajohn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 eh?? Na perimeno ti??? ti magiki leksi pu arxi apo cr...?? Papajohn
lacoste_gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 ΠΗΓΗ: PCMagazine Από τη Microsoft Hellas λάβαμε πριν από λίγο την εξής ανακοίνωση: Ανακοίνωση – Δοκιμαστικά CDs του Ελληνικού Microsoft Office 2003 Η Microsoft σας ενημερώνει ότι τα δοκιμαστικά CDs 30 ημερών του Ελληνικού Microsoft Office 2003 Professional Edition, που διανέμονται με το PC Magazine (τεύχος Φεβρουαρίου 2004), περιείχαν Product Keys διαφορετικού τύπου από αυτόν που θα έπρεπε. Η εταιρεία (Microsoft) ανέλαβε άμεσα δράση αποκατάστασης του θέματος, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Οι αναγνώστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δοκιμαστικό CD έχουν τις εξής εναλλακτικές επιλογές: - Εγκατάσταση του CD και ενεργοποίηση (activation) της δοκιμαστικής χρήσης 30 ημερών: καλέστε το 800-11-43-100 για να παραλάβετε το σωστό Product Key άδειας 30 ημερών (το Product Key που υπάρχει στο CD δε λειτουργεί) - Εγκατάσταση του CD και χρήση, χωρίς ενεργοποίηση (activation) της δοκιμαστικής χρήσης 30 ημερών: έχετε το δικαίωμα χρήσης των προγραμμάτων του δοκιμαστικού CD Office 2003 έως 50 φορές συνολικά Οι αναγνώστες που επιλέγουν την πρώτη λύση (χρήση 30 ημερών) και οι οποίοι έχουν ήδη εγκαταστήσει το δοκιμαστικό CD αλλά δεν το έχουν ενεργοποιήσει, χρειάζεται απλά να εγκαταστήσουν πάλι το CD και να καλέσουν το 800-11-43-100 για να παραλάβουν το σωστό Product Key άδειας 30 ημερών, προτού συμπληρωθούν οι 50 φορές χρήσης του CD. Στους αναγνώστες στους οποίους τα ως άνω Product Keys επέτρεψαν ήδη (πριν από τον εντοπισμό του θέματος) την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του προγράμματος γνωστοποιούμε ότι στις προθέσεις της Microsoft και του PC Magazine ήταν η παροχή δοκιμαστικού CD και μόνον, και συνεπώς, η παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του λογισμικού για 30 μέρες ή/και 50 φορές μόνο. Σας ζητούμε συγνώμη και εκτιμούμε την κατανόησή σας. Microsoft Hellas
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δηλαδή εμείς την γλυτώσαμε κανονικά και με το νόμο???????????? στις προθέσεις της Microsoft και του PC Magazine ήταν η παροχή δοκιμαστικού CD και μόνον άρα θα μας κλάσουν μια μάντρα κοχόνες!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 To προλαβες wizard?Με γεια το office των 6.5 euro!...εγω #^&$*!#^%*^@#$%#!!! την ατυχια μου!
wert Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 το Product Key που υπάρχει στο CD δε λειτουργεί A μπά . Και τότε τι είναι αυτό που του λειτουργεί; Σας ζητούμε συγνώμη και εκτιμούμε την κατανόησή σας. Μα τι λέτε τώρα; Υποχρέωσή μας. Και του χρόνου με το 2005 το καινούργιο !!!!
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 To προλαβες wizard?Με γεια το office των 6.5 euro!...εγω #^&$*!#^%*^@#$%#!!! την ατυχια μου! ΅Εντάξει μωρέ, μην ανησυχείς κάτι θα κάνετε και εσείς οι άτυχοι... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.