Προς το περιεχόμενο

Περί Office 2003

dskias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw exw olo to office enterprise edition full, corporate edition, kai to visio kai ola ta sxetika pou exoun vgei, SE ENA CD!!! :shock:

-------------------------------------------------------------

Einai ligo koufo alla pistepste me axizei agria...kai DEN 8elei kai activation...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

agiosall, έχεις δίκιο και δεν ξέρω γιατί οι αρμόδιοι του forum του pcmag κάνουν "τις πάπιες" . και μου φαίνεται λίγακι ύποπτο΄ Η έχουν τους ανθρώπους και συζητάνε και αυτοί κάθονται και γελάνε ή δεν ξέρω τι να πω. Πάντως 5 μέρες έχει ανοίξει το θέμα στο forum του Pcmag και ακόμα κανείς υπεύθυνος να πει ναι/οχι.. !

Δημοσ.
se pio teyxos tou pc magazine kikloforise?

Kατέβα τώρα σε ένα περίπτερο και θα δείς και το τεύχος. :lol:

Τεύχος 34

Φεβρουάριος 2004

6,50€

:roll:

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι μέλος στο forum του pcmagazine και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, όσοι το ενεργοποιήσαν μετά τη δημιουργία του θέματος(αν είναι πλήρες ή δοκιμαστικο), τους βγάζει το μήνυμα οτί σε 30 μέρες θα λήξει....

Αν θέλετε να δώσω το url με το θέμα, προς το παρών δεν το δίνω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται....Αν επιτρέπεται ας γράψει ένας moderator και θα την δώσω......

Ξέχασα να πω ότι στο pcmagazine είμαι ο tnt

Δημοσ.

re paidia einai AY8ENTIKO to cd,trela8ika!!!den exei tipota panw apo to pc magazine alla einai opos to poulane sta katastimata!!!pantws ontws mou bgazei activation otan anoigw to word!ti prepei na kanw gia na ginei full ekdosi?

Δημοσ.

και άλλα παιδιά είπαν οτι δεν τους παίρνει το cd key - αυτό με ότι θα λήξει σε 30 μέρες είναι όταν δεν τον κάνει κανείς activation νομίζω..

πάντως είναι απαράδεκτο από το περιοδικό να μην εμφανίζεται κάποιος υπεύθυνος . Το Να δείτε που θα κάνει κανένα τρίκ η microsoft Και θα λήξουν όλα.. Το πολυμαγειρεύουν οι υπεύθυνοι το θέμα πάντως και δεν μαρέσει καθόλλουυυυυ!

Δημοσ.

mallon exoun akirosi ola ta cd-key

pou den eixan energopoiithi molis to

katalavan. :(

kata tin gnomi mou tha dothei apantisi episimi

apo to periodiko malon sto epomeno teyxos

prosexoun na min kanoun kammia

lathos kinisi kai tous pari kai tous sikosei i

micro$oft. giati opos xeroume tis minisis tis mirazei

me to tsouvali!!! eidomen

Δημοσ.
και άλλα παιδιά είπαν οτι δεν τους παίρνει το cd key - αυτό με ότι θα λήξει σε 30 μέρες είναι όταν δεν τον κάνει κανείς activation νομίζω..

Αυτό δεν ισχύει' date=' αν δεν κάνεις activation δεν έχεις 30 μέρες αλλά γύρω στις 50 εκκινήσεις των προγραμμάτων.

Πάντως αν ακυρώσουν τα serial πρέπει να τους πάρει και να τους σηκώσει από τους χρήστες, αφού έτσι δε θα είναι για 30 μέρες!

paw na kanw energopoihsh mesw web kai mou leei pws to serial pou exw dwsei einai lan8asmeno?

Φτού γαμώτο και έχω ρίξει σύρμα σε όλους τους γνωστούς να το πάρουν!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...