KenZone Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Egw exw olo to office enterprise edition full, corporate edition, kai to visio kai ola ta sxetika pou exoun vgei, SE ENA CD!!! ------------------------------------------------------------- Einai ligo koufo alla pistepste me axizei agria...kai DEN 8elei kai activation...
androu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 agiosall, έχεις δίκιο και δεν ξέρω γιατί οι αρμόδιοι του forum του pcmag κάνουν "τις πάπιες" . και μου φαίνεται λίγακι ύποπτο΄ Η έχουν τους ανθρώπους και συζητάνε και αυτοί κάθονται και γελάνε ή δεν ξέρω τι να πω. Πάντως 5 μέρες έχει ανοίξει το θέμα στο forum του Pcmag και ακόμα κανείς υπεύθυνος να πει ναι/οχι.. !
agiosall Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 esto na pei oti to kitane to thema mallon exei ginei megali m@l@kia apo merous tous tora ti den xero tha diksei
predator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 se pio teyxos tou pc magazine kikloforise?
wert Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 se pio teyxos tou pc magazine kikloforise? Kατέβα τώρα σε ένα περίπτερο και θα δείς και το τεύχος. Τεύχος 34 Φεβρουάριος 2004 6,50€ :roll:
predator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 paw paw!!!xixixi olo to office 2003 me 6,50 eyrw yipieeeeee!
tnt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν είμαι μέλος στο forum του pcmagazine και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, όσοι το ενεργοποιήσαν μετά τη δημιουργία του θέματος(αν είναι πλήρες ή δοκιμαστικο), τους βγάζει το μήνυμα οτί σε 30 μέρες θα λήξει.... Αν θέλετε να δώσω το url με το θέμα, προς το παρών δεν το δίνω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται....Αν επιτρέπεται ας γράψει ένας moderator και θα την δώσω...... Ξέχασα να πω ότι στο pcmagazine είμαι ο tnt
predator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 re paidia einai AY8ENTIKO to cd,trela8ika!!!den exei tipota panw apo to pc magazine alla einai opos to poulane sta katastimata!!!pantws ontws mou bgazei activation otan anoigw to word!ti prepei na kanw gia na ginei full ekdosi?
agiosall Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 tipota aplos prepei na exeis sindesei sto internet gia na kanei activation ...alla meta apo ayto pou eipe o tnt den sou iposxome tipota den xaneis tipota na dokimaseis
androu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 και άλλα παιδιά είπαν οτι δεν τους παίρνει το cd key - αυτό με ότι θα λήξει σε 30 μέρες είναι όταν δεν τον κάνει κανείς activation νομίζω.. πάντως είναι απαράδεκτο από το περιοδικό να μην εμφανίζεται κάποιος υπεύθυνος . Το Να δείτε που θα κάνει κανένα τρίκ η microsoft Και θα λήξουν όλα.. Το πολυμαγειρεύουν οι υπεύθυνοι το θέμα πάντως και δεν μαρέσει καθόλλουυυυυ!
agiosall Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 mallon exoun akirosi ola ta cd-key pou den eixan energopoiithi molis to katalavan. kata tin gnomi mou tha dothei apantisi episimi apo to periodiko malon sto epomeno teyxos prosexoun na min kanoun kammia lathos kinisi kai tous pari kai tous sikosei i micro$oft. giati opos xeroume tis minisis tis mirazei me to tsouvali!!! eidomen
predator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 paw na kanw energopoihsh mesw web kai mou leei pws to serial pou exw dwsei einai lan8asmeno?
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 και άλλα παιδιά είπαν οτι δεν τους παίρνει το cd key - αυτό με ότι θα λήξει σε 30 μέρες είναι όταν δεν τον κάνει κανείς activation νομίζω.. Αυτό δεν ισχύει' date=' αν δεν κάνεις activation δεν έχεις 30 μέρες αλλά γύρω στις 50 εκκινήσεις των προγραμμάτων. Πάντως αν ακυρώσουν τα serial πρέπει να τους πάρει και να τους σηκώσει από τους χρήστες, αφού έτσι δε θα είναι για 30 μέρες! paw na kanw energopoihsh mesw web kai mou leei pws to serial pou exw dwsei einai lan8asmeno? Φτού γαμώτο και έχω ρίξει σύρμα σε όλους τους γνωστούς να το πάρουν!!!!!!!!
predator Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 ekana update to programma prin tre3w to activation.mipws ftaiei ayto?
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Αν εννοείς update από office XP όχι. Έτσι έκανα εγώ εγκατάσταση και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.