dskias Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το νέο Office; Νομίζω θα το έλεγαν Office .NET αλλά τελικά ονομάστηκε Οffice 2003.
colorpc Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 to neo office to exw se 4 cd , perilmbanei tis basikes efarmos + outllok , publisher , frontpage 2003 , gia perissoteres plirofories pm me
androu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Εχει κανείς το office 2003 ελληνικό???? Έχει εντοπίσει κάποια προβλήματα ... ασυμβατότητεσ?? Αξίζει η αγορά του?????
androu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Εχω το Office 2003 trial από pcmag. ΤΟ κακό είναι ότι μάλλον λήγει σε 30 μέρες. Επειδή όμως του έκανα ενεργοποίηση..και επειδή θέλω να κάνω format ποιό αρχείο πρέπει να κάνω backup ώστε την επόμενη φορά να μην χρειαστεί να κάνω. Ξέρω ότι στην fulll έκδοση μπορεί κάποιος να κάνει 3 φορές ενεργοποίηση. εδώ όμως που είναι trial μήπως είναι μία φορα?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 androu, το νέο Office είναι πολύ καλό. Οι κυριότερες διαφορές εντοπίζονται άμεσα στο interface. Τις εφαρμογές γραφείου δεν τις έχω ψαξει διεξοδικά για να εντοπίσω λειτουργικές προσθήκες, αλλά το Outlook 2003 το ξεκοκάλισα και βλέπω πολλά και καλά νέα πράγματάκια. Εξακολουθεί να συνεργάζεται άψογα με το s55 μου, οπότε είμαι ευχαριστημένος...
Panousos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Pos ekanes energopoiisi sta office 2003 greek.Giati exo kai ego to cd apo to pcmag stile mou emai sto [email protected]
androu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 otan anoixeis to word sou zita energopoihsh .. kaneis mesw internet
wizard Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 androu, κατ' αρχάς κοίτα εδώ: http://www.outlook-tips.net/archives/20031027.htm Κατ'α δεύτερον, σου έχει πει καθόλου ότι είναι γιε 30 μέρες???? Εγώ που έκανα εγκατάσταση σαν αναβάθμιση του office XP δε μου έχει πει τίποτα. Είναι φυσιολογικό? Θα μου σταματήσει στις 30 μέρες ή όχι?
wizard Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Η γραμμή συντομεύσεων δεν υπάρχει σε αυτή την έκδοση??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
wert Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 dskias, αλλά τελικά ονομάστηκε Οffice 2003 ή offfice 11 για ποιό σίγουρα. to neo office to exw se 4 cd , perilmbanei tis basikes efarmos + outllok , publisher , frontpage 2003 , gia perissoteres plirofories pm me Εσύ δεν σου φτάνει που σου φάγανε το πέμπτο cd θέλεις και pm; :twisted: Εχει κανείς το office 2003 ελληνικό???? Έχει εντοπίσει κάποια προβλήματα ... ασυμβατότητεσ?? Αξίζει η αγορά του Πάρτο από το περιοδικό που το μοιράζει μην το χάσεις. Και φυσικά αξίζει να πάρεις το περιοδικό. Τώρα για το office 2003 που έχει μέσα καλύτερα να το κρίνεις εσύ συν το χρόνο. Ρίχτου μια ματιά πάντως σίγουρα όλο και κάτι καλό θα δείς. Είναι πανέμορφο ναι αλλά πρέπει να το κρίνεις και εσύ. :roll:
androu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Wizard Και μένα το cd είναι full. Σύμφωνα με ένα έλεγχο που έκανα από τη microsoft το cd δέν πρέπει αν είναι trial εκτός άν έχει κάποιο περιορισμό στις χρήσεις αλλά αυτό θα έπρεπε να το ξέραμε (να μας ενημέρωνε με κάποιο τρόπο) Είναι πράγματι πολύ ωραίο το ήξερα wert γιατί είχα το αγγλικό από Οκτώβριο. .. Ωστόσο συνεχίζω να αναρωτιέμαι μήπως μας δουλεύουν είναι δυνατόν να δίνει ολόκληρο το (1o cd tou office)?
agiosall Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 paidia einai gegonos sto forum tou pcmag exei ginei xamos me ayto to thema oloi osoi to dokimasane lene oti einai full kai episis oti i idia i copia pano tis den grafei tipota gia trial kai kapoia paidia pou eixane to original to sigrinane kai den vrican diafores.
agiosall Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 pantos kata tin gnomi an exei ginei kapoio lathos mallon einai apo meria microsoft kai kammia eythini den ferei to periodiko an kano lathos as me diorthosete
wizard Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ζητήσω ευθύνες ούτε από το περιοδικό ούτε απο τη Micro$oft!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.