tetod17 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Υπάρχει κανένα προγραμμα που να κάνει για την δουλειά του emulator print server Τι θέλω να κάνει σε εναν κοινόχρηστο εκτυπωτη θέλω να του δίνει μια εικονική IP και να τον μετατρέπει σε δυκτιακό. Δέν θέλω να πάω σε λύση print server(hardware) Έψαξα αρκέτα αλλα δεν βρήκα τίποτα εχει κανείς καμία ίδέα Ευχαριστώ προκαταβολίκα.
taazz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Υπάρχει κανένα προγραμμα που να κάνει για την δουλειά του emulator print server Τι θέλω να κάνει σε εναν κοινόχρηστο εκτυπωτη θέλω να του δίνει μια εικονική IP και να τον μετατρέπει σε δυκτιακό. Δέν θέλω να πάω σε λύση print server(hardware) Έψαξα αρκέτα αλλα δεν βρήκα τίποτα εχει κανείς καμία ίδέα Ευχαριστώ προκαταβολίκα. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι θέλεις να κάνεις. 1) δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις παραπάνω από 1 IP σε μία κάρτα δικτύου. 2) όλα τα windows μπορούν να μοιράσουν τον εκτυπωτή μέσο δικτύου δεν χρειάζεσαι επιπλέον λογισμικό για αυτό.
tetod17 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 εικονική IP Στην ουσία θέλω εναν κοινόχρηστο εκτυπωτή USB ή LPT να τον βλέπουν οι αλλοι σαν δικτυακό χωρίς την χρήση print server θέλω κάποιο προγραμμα που να μετατρέπει τον κοινόχρηστο εκτυπωτή ενός υπολογιστή όσο αυτός είναι ανοιχτός σε εικονικό δυκτιακό και οχι κοινόχρηστο Π,χ να κάνεις connect στον 192.168.1.20 του pc5 και οχι στον \\pc5\printer_name Δηλαδη να μετατρέπει το \\pc5\printer_name σε μια εικονική ΙP ή να παίρνει την ΙP του pc oσο και να κοίταξα δεν βρήκα τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα