nikolas16 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αυτο που λεει ο τιτλος. Σημερα το πηρα και ηδη γεμισε δαχτυλιες! :shock:
nikolas16 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Και τι περιμενες ρε νικο?Πληκτρολογιο ειναι! ναι αλλα δεν ειναι σαν τα συνηθισμενα εχει καποιες γυαλιστερες επιφανειες που αν δεν ειναι καθαρες φενεται αντιαισθητικο
BalthazarX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς έτσι είναι οι glossy επιφάνειες.Πρέπει να το προσέχεις,ή να το καθαρίζεις συνέχεια..
ThanosWF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ναι αλλα δεν ειναι σαν τα συνηθισμενα εχει καποιες γυαλιστερες επιφανειες που αν δεν ειναι καθαρες φενεται αντιαισθητικο Ε ναι δεν μπορεις κατι και δεν ειναι και λυση να το καθαριζεις ανα λεπτο
louben Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 παιδια εγω που εχω το ιδιο πληκτρολογιο μπορω να βγαλω τα πληκτρα να το καθαρισω απο κατω ή θα το χαλασω?
nikolas16 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 παιδια εγω που εχω το ιδιο πληκτρολογιο μπορω να βγαλω τα πληκτρα να το καθαρισω απο κατω ή θα το χαλασω? για αυτο ξερω να σου απντησω και εγω : το να βγαλεις τα πληκτρα δεν ειναι καλο για κανενα πληκτρολογιο αν ειναι να το κανεις καντο μονο εαν ειναι μεγαλη αναγκη π.χ σου χυθηκε καφες και αν το κανεις καντο προσεκτικα
VenuM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 μην τολμησεις ..... αυτο γινεται μονο σε καποια mechanical keyboard ....
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 μην τολμησεις ..... αυτο γινεται μονο σε καποια mechanical keyboard .... ???????????????? Ποιο να μη τολμήσει;
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 όπως λέει η κάρμεν μια χαρά βγαίνουν ορίστε ένα μπιχλιάρικο εδώ 1
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 και νερό και σαπουνάδα κανονικότατα κάνω στα πληκτρολόγια το αυτό λεπόν Δε παθαίνουν τίποτα και γίνονται brand new
trek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 όπως λέει η κάρμεν μια χαρά βγαίνουν ορίστε ένα μπιχλιάρικο εδώ Sidewinder με razer αυτοκόλητο?..είναι για σφαλιάρες ο τυπάκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα