Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας κι αφού πλέον έχω στην κατοχή μου το δικό μου λαπτοπ, ήρθε ο καιρός που θέλω τα φώτα των έμπειρων για να βγάλω άκρη με το μαραφέτι!

Λοιπόν το λαπτοπ που έχω, έχει λειτουργικό Windows 7 Home Premium (32 bit), service pack 1. Αποφάσισα να συμμαζέψω αρκετά αρχεία που είχα σκόρπια και πολλά από αυτά να τα καταγράψω σε σιντάκια. Έτσι λοιπόν αφού άρχισα να διαγράφω όσα αρχεία μου ήταν άχρηστα (φυσικά αδειάζοντας και τον κάδο ανακύκλωσης), αντί να αδειάζει ο σκληρός και να μεγαλώνει η χωρητικότητα του, αυτός γεμίζει! Σημειώστε μου σας παρακαλώ τι να κάνω για να εξοικονομήσω τον ήδη υπάρχοντα άδειο χώρο, που δεν λέει να μου δώσει ο σκληρός; Αυτά τα 7άρια με δυσκολία τα μαθαίνω κι δεν μπορώ να τα δουλέψω όπως τα ΧΡ! Ο άντρας μου προτείνει, να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα που συμπαθεί αλλά αν κρίνω ότι λόγω αυτού του προγράμματος έφτασε να κάνει στον σταθερό υπολογιστή (με ΧΡ) 2 φορές επαναφορά συστήματος, τον κοιτάζω με μισό μάτι!!! Σώστε την άσχετη με τα 7άρια!!! :fear:

Δημοσ.

Για αρχή, πέρνα ένα πέρασμα με το ccleaner να φύγουν τα πολλά - πολλά. Κοίτα επίσης μήπως αποθήκευες τα iso των cd στον σκληρό και δεν τα έσβησες μετά

Δημοσ.

Για αρχή, πέρνα ένα πέρασμα με το ccleaner να φύγουν τα πολλά - πολλά. Κοίτα επίσης μήπως αποθήκευες τα iso των cd στον σκληρό και δεν τα έσβησες μετά

Το προγραμματάκι που μου πρότεινες έκανε δουλειά. Σ'ευχαριστώ.

Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη που έδωσαν πιθανές λύσεις!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...