Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αξιζει σαν προσφορα δεδομενου οτι το πηρα 249 απο το πλαισιο πριν απο 1,5 μηνα αλλα αυτο ποθ εχω να πω ειναι οτι το κινητακι απλα ΣΠΕΝΕΙ!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αξιζει σαν προσφορα δεδομενου οτι το πηρα 249 απο το πλαισιο πριν απο 1,5 μηνα αλλα αυτο ποθ εχω να πω ειναι οτι το κινητακι απλα ΣΠΕΝΕΙ!!!!!!!!!!

με επιδοτηση...?

Δημοσ.

με επιδοτηση...?

Sorry παιδια 349 ηθελα να γραψω αλλα εκανα λαθος λογο κεκτημενης ταχυτητας.

(Ναι με επιδοτηση το πηρα και μου πηγε γυρο στα 200€)

Δημοσ.

349 το είχε το πλαίσιο. Εσύ μπορεί να το πήρες 249 με επιδότηση.

Δημοσ.

292,33 καλη φαση

What is a UK Sim-Free Phone? The product will come fully sealed with a UK plug/plug adapter inside the box. It will have a manufacturer’s warranty that is valid in the UK. It will not have a network logo or have previously been locked to any network. It will be the manufacturer’s specification for the UK; e.g. it will have a UK keyboard/touchscreen keyboard.

Δημοσ.

Γιατι τετοιο μπερδεμα.Βγαινει £234.72 που συμφωνα με την σημερινη ισοτιμια αντιστοιχουν σε 281.35 ευρω.Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσετε.Με το θεμα της εγγυησης ξερουμε τι παιζει?Γιατι σαν τιμη ειναι ακρως δελεαστικη.

Δημοσ.

Γιατι τετοιο μπερδεμα.Βγαινει £234.72 που συμφωνα με την σημερινη ισοτιμια αντιστοιχουν σε 281.35 ευρω.Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσετε.Με το θεμα της εγγυησης ξερουμε τι παιζει?Γιατι σαν τιμη ειναι ακρως δελεαστικη.

It will have a manufacturer’s warranty that is valid in the UK.

δεν ειναι γκρίκλις

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι πρεπει να σας απασχολει η εγγυηση. Το στελνετε στο αμαζον και φροντιζει αυτο για τα αλλα :) . Οταν λεει οτι ισχυει μονο στην αγγλια αυτο εννοει, οτι δηλαδη δε μπορεις να το πας στην εδω htc οχι οτι δε μπορεις να το στειλεις στο αμαζον και να φροντισει αυτο τα υπολοιπα.

Αλλωστε τα μισα καταστηματα που πουλανε κινητα στο σκρουτζ , μονο "αγγλικη" εγγυηση εχουν αλλα αυτο δεν αποτελει τοσο προβλημα για τον τελικο χρηστη.

Δημοσ.

καποια κινητα εχουν πανευρωπαικη εγγυηση. Εγω ειχα lg 2x παραεισαγωγης απο ολανδια και μια χαρα ισχυε η εγγυηση του στην ελλαδα. Ειχε τυχει αντιστοιχα με μενα καποιος με ολλανδικο 2x να εχει προβλημα και τον καλυψε η αντιπροσωπεια της lg εδω

Δημοσ.

Η HTC γενικα ειναι λιγο περιεργη στο θεμα της εγγυησης. Οταν ειχα παρει ενα Desire HD πριν απο καιρο και τους ρωτησα τι παιζει για κινητα αγορασμενα απο Ευρωπη μου ειπαν οτι για να εχω εγγυηση απο την ACE HELLAS (ειναι η επισημη αντιπροσωπια της HTC στην Ελλαδα) θα πρεπει να κινητο να ειναι ελληνικο (με ΙΜΕΙ δλδ που απευθυνεται στην ελλινικη αγορα) και αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα ή αγγλικο και αγορασμενο απο αγγλικο καταστημα η γαλλικο και αγορασμενο απο γαλλικο και παει λεγοντας. Αυτο ηταν βεβαια 2 χρονια πριν. Αν καποιος ενδιαφερεται παρτε ενα τηλεφωνο της ACE HELLAS και ρωτηστε τους.

Δημοσ.

Η HTC γενικα ειναι λιγο περιεργη στο θεμα της εγγυησης. Οταν ειχα παρει ενα Desire HD πριν απο καιρο και τους ρωτησα τι παιζει για κινητα αγορασμενα απο Ευρωπη μου ειπαν οτι για να εχω εγγυηση απο την ACE HELLAS (ειναι η επισημη αντιπροσωπια της HTC στην Ελλαδα) θα πρεπει να κινητο να ειναι ελληνικο (με ΙΜΕΙ δλδ που απευθυνεται στην ελλινικη αγορα) και αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα ή αγγλικο και αγορασμενο απο αγγλικο καταστημα η γαλλικο και αγορασμενο απο γαλλικο και παει λεγοντας. Αυτο ηταν βεβαια 2 χρονια πριν. Αν καποιος ενδιαφερεται παρτε ενα τηλεφωνο της ACE HELLAS και ρωτηστε τους.

φιλε μου σωστα οσα εχεις πει. αλλα αυτο ισχυε 2 χρονια πριν. Επισημο service htc ειναι πια η Arvato Link. Eχω αγορασει κινητα απο το γερμανικο και το αγγλικο amazon, ολα εχουν κανονικα εγγυηση για την ελλαδα. Εχω επιβεβαιωσει τα παντα με το service και απο πρωτο χερι οταν χρειαστηκα κατι πριν 2 μηνες, με εξυπηρετησε το ελληνικο service της htc μαζι με την αποδειξη απο το αγγλικο amazon. Aπλα ειναι τα πραγματα. φιλικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...