kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παλιά δεν ήταν έτσι για όμως.Τα smartphones ήταν πανάκριβα και με 200 ευρό έπερνες κάτι απλά symbian 40 με java και τίποτα παραπάνω.Άλλες εποχές τότε και αν είσαι και λίγο gadgetakias τα 600άρια για symbian 60 κινητά τα έδινα κάθε 2 χρόνια.Τώρα με το android είναι αλλιώς τα πράγματα.Με λιγότερα χρήματα πέρνεις ένα κινητό με 10/20% κάτω απο τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν και σου μένουν και λεφτά στην τσέπη. εγω ειμαι της αποψης οτι δεν χρειαζετε να δινουμε μια περιουσια για να αγωραζουμε ενα κινητο!προσωπικη μου γνωμη παντα, ειναι ατομα που πανε και αγωραζουνε το iPhone, εγω προσωπικα δεν υπηρχε και ουτε υπαρχει περιπτωση να ξοδευα εναν μισθο για να παρω το συγκεκριμενο κινητο και ουτε κανενα αλλο με την ιδια τιμη! με 650Ε εφτιαξα καινουριο pc κομματι κομματι (το εχω στην υπογραφη μου) και πεταει!
king2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 εγω ειμαι της αποψης οτι δεν χρειαζετε να δινουμε μια περιουσια για να αγωραζουμε ενα κινητο!προσωπικη μου γνωμη παντα, ειναι ατομα που πανε και αγωραζουνε το iPhone, εγω προσωπικα δεν υπηρχε και ουτε υπαρχει περιπτωση να ξοδευα εναν μισθο για να παρω το συγκεκριμενο κινητο και ουτε κανενα αλλο με την ιδια τιμη! με 650Ε εφτιαξα καινουριο pc κομματι κομματι (το εχω στην υπογραφη μου) και πεταει! Στις μέρες μας εννοείται πως όχι.Απλά όπως ο άλλος πάει και πέρνει το ακριβότερο αμάξι κάποιος άλλος θέλει να έχει το καλύτερο κινητό.Το χειρότερο είναι όταν κάποιος πέρνει κινητό αξίας 600-700 και απλά το μοστράρει ενώ δεν ξέρει τίποτα περισσότερο απο το να πέρνει κλήσεις και να στέλνει μηνύματα.Όταν ο άλλος το χρησιμοποιεί στη δουλειά του και γενικά αξιοποιεί όλες του τις λειτουργίες μακάρι να μπορεί να πάει και να πάρει ένα τέτοιο κινητό.Μια χαρά και τα pc αλλά εγώ ησύχασα με το σπασμένο ps3 που έχω που παίζει τα πάντα(εκτός τα καινούργια δυστυχώς).
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Offtopic detected, plus to έχετε παει στα σπασμένα. Παρακαλώ συνεχίστε εντός θέματος, ευχαριστώ
optimus_crime Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πάρε το Sony Ericsson Neo V που σου είπαν και πιο πάνω μερικά παιδιά. Το 'χω και εγώ 1 μήνα περίπου και είμαι υπερευχαριστημένος. Τέλεια τιμή και τέλειο τηλέφωνο, κυρίως για τα λεφτά του. Και άμα θέλεις με τα λεφτά που σου περισσεύουν αφού δίνεις περισσότερα χρήματα πέρνεις και θήκη και άλλα καλούδια (access.) Ρίξε μια ματιά στις τιμές του σχετικού τηλεφώνου εδώ. Και μια θήκη είσαι ok .
christs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Πάρε το Sony Ericsson Neo V που σου είπαν και πιο πάνω μερικά παιδιά. Το 'χω και εγώ 1 μήνα περίπου και είμαι υπερευχαριστημένος. Τέλεια τιμή και τέλειο τηλέφωνο, κυρίως για τα λεφτά του. Και άμα θέλεις με τα λεφτά που σου περισσεύουν αφού δίνεις περισσότερα χρήματα πέρνεις και θήκη και άλλα καλούδια (access.) Ρίξε μια ματιά στις τιμές του σχετικού τηλεφώνου εδώ. Και μια θήκη είσαι ok . φιλε για την οθονη που ποσταρες για το παιδι, λεει οτι δεν υπαρχει αποθεμα!
QQTilt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παλιά δεν ήταν έτσι για όμως.Τα smartphones ήταν πανάκριβα και με 200 ευρό έπερνες κάτι απλά symbian 40 με java και τίποτα παραπάνω.Άλλες εποχές τότε και αν είσαι και λίγο gadgetakias τα 600άρια για symbian 60 κινητά τα έδινα κάθε 2 χρόνια.Τώρα με το android είναι αλλιώς τα πράγματα.Με λιγότερα χρήματα πέρνεις ένα κινητό με 10/20% κάτω απο τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν και σου μένουν και λεφτά στην τσέπη. Καλά δεν είναι μόνο 20% κάτω σε επιδόσεις τα κινητά αυτά απ τα S2, Razr, Sensation και Nexus, μην είμαστε και υπερβολικοί. Είναι αρκετά παραπάνω. Τέλος επειδή το κουράσαμε το θέμα και δε λέγεται και τίποτα καινούριο, Μανούσο απ ότι βλέπεις όλοι το Neo V σου προτείνουμε, κάποιος λόγος θα υπάρχει Το χ5 είναι επίσης πολύ καλό, αλλά απ τη στιγμή που δεν παίρνει επίσημα ics για μένα αυτόματα διαγράφεται.
manousos4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 αν δεν βρω κατι καλο μεταχειρο θα παω να το παρω. thanks
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 αν δεν βρω κατι καλο μεταχειρο θα παω να το παρω. thanks εγω θα σου προτεινα να πας κατευθειαν σε καινουριο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, να εχεις την εγγυηση σου αν σου παθει κατι να το πας για φτιαξιμο!το μεταχειρισμενο δεν ξερεις τι θα σου βγει, γρατσουνισμενη οθονη,κακη μεταχειρηση, ειναι πολλα! Οπως και ναχει υπαρχουν και μεταχειρα σε πολυ καλη κατασταση. Η αποφαση ειναι δικια σου!
king2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Καλά δεν είναι μόνο 20% κάτω σε επιδόσεις τα κινητά αυτά απ τα S2' date=' Razr, Sensation και Nexus, μην είμαστε και υπερβολικοί. Είναι αρκετά παραπάνω. Τέλος επειδή το κουράσαμε το θέμα και δε λέγεται και τίποτα καινούριο, Μανούσο απ ότι βλέπεις όλοι το Neo V σου προτείνουμε, κάποιος λόγος θα υπάρχει Το χ5 είναι επίσης πολύ καλό, αλλά απ τη στιγμή που δεν παίρνει επίσημα ics για μένα αυτόματα διαγράφεται.[/quote'] Οι λόγοι για να επιλέξει το x5 τους ανέφερα παραπάνω.Το neo v ούτε ξεκλείδωτα fps έχει ούτε oc γίνετε αυτόματα έχει μικρότερη οθόνη πιο στενή και υψηλο sar.Η se το έχει αρκετά κλειδωμένο.Τα έχω δουλέψει και τα 2 και λέω τη γνώμη μου.Τελείως αντικειμενικά χωρίς να είμαι fan boy καμιάς εταιρίας.Τέλος η official ics δεν με συγκινεί καθόλου μιας και πάλι η se κλειδωμένο θα το έχει στο τέρμα.Αυτά και ας το κλείσουμε εδώ μιας και δεν βγάζει κάπου η συζήτηση. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
GIOMIL Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Φιλε μου βρισκομαι και εγω σε ενα τετοιο δηλιμα με τη διαφορα οτι κλεινω περισσοτερο προς το Samsung S8600 Wave 3 εχω κοιταξει τα χαρακτηριστικα του και ειναι σαφως ανωτερα απο κινητα που διαβασα σαυτο το topic γιαι ριξτου μια ματια!!! http://www.gsmarena.com/samsung_s8600_wave_3-4126.php
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 αν δεν βρω κατι καλο μεταχειρο θα παω να το παρω. thanks Αν πας για μεταχειρισμενο κοιτα το HTC HD2!
manousos4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ειναι WM δεν ειμαι του ρουταρισματος ωστε να το αλλαξω και εχει κακη μπαταρια καμερα αναλυσηη απο τι ακουω και ειναι και παντοφλα. htc κανα desire s και ετσι Φιλε μου βρισκομαι και εγω σε ενα τετοιο δηλιμα με τη διαφορα οτι κλεινω περισσοτερο προς το Samsung S8600 Wave 3 εχω κοιταξει τα χαρακτηριστικα του και ειναι σαφως ανωτερα απο κινητα που διαβασα σαυτο το topic γιαι ριξτου μια ματια!!! http://www.gsmarena.com/samsung_s8600_wave_3-4126.php bada δεν...
christs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Φιλε μου βρισκομαι και εγω σε ενα τετοιο δηλιμα με τη διαφορα οτι κλεινω περισσοτερο προς το Samsung S8600 Wave 3 εχω κοιταξει τα χαρακτηριστικα του και ειναι σαφως ανωτερα απο κινητα που διαβασα σαυτο το topic γιαι ριξτου μια ματια!!! http://www.gsmarena.com/samsung_s8600_wave_3-4126.php Στα γρηγορα λεω 2 πραγματα, οτι 1) το συγκεκριμενο εχει BADA λειτουργικο συστημα (μειον μεγαλο κατ εμε) 2) ζητημα να το βρεις στα 250+ ευρω. Link Πας σε αλλη κατηγορια, απο τη στιγμη που ειναι τουλαχιστον 25% ακριβοτερο απο Neo V- X5 Pro. Και στην κατηγορια που παει να παιξει, χιλιες φορες καλυτερο το optimus 2x που κυμαινεται στα λεφτα του+20 ευρω περιπου
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ειναι WM δεν ειμαι του ρουταρισματος ωστε να το αλλαξω και εχει κακη μπαταρια καμερα αναλυσηη απο τι ακουω και ειναι και παντοφλα. htc κανα desire s και ετσι bada δεν... Σε σύγκριση με ποια κινητά,όλα αυτά? Και για να θεωρει το hd2 παντοφλα,σημαινει οτι ενδιαφερεσαι για κινητο κατω των 4",ετσι? Αν δε είσαι του ρουταρισματος,πράγματι δε κάνει,για σενα! Απο την αλλη ομως,ουτε εγω ειμαι του ρουταρισματος,απλα η αναγκη με εσπρωξε στο να του περασω mango&ics σε dualboot,λεμε τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα