Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

350ε δεν δινω για κανενα λογο μου φτανε το 300αρι στο wildfire τοτε...!!!! 260 ταβανι..αν λες λιγο ακομα δεν βγαινει ακρη. οχι παιδια νοκια δεν!!! το ace το χει ξαδερφος δεν με εντυπωσιασε. εχω βρει και htc trophy 7 μεταχειρο...τι λενε τα wm ρ παιδια? φενονται καλα στο youtube

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν Μανούσο στα 200ε δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ το Neo V.

Αν αποφασίσεις ν ανέβεις παραπάνω βλέπω στα 270 το Optimus 2x το οποίο είναι πολύ αξιόλογο κινητό και στα 268 το Galaxy S Plus.

Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω απ τα 200 που έχει το Neo V, θα σε καλύψει απόλυτα σ αυτά που ζητάς.

Αν αποφασίσεις να πας για μεταχειρισμένο το πράγμα αλλάζει τελείως.

Τέλος όταν κάποιοι δε γνωρίζουν και ρωτάει κάποιος ο οποίος έχει σκοπό να διαθέσει τα χρήματα του, ας μη γράφουν καθόλου καλύτερα.

Δημοσ.

ρε συ αμα σου πω οτι το φοβαμαι το se τι θα μου πεις? δεν ξερω δεν μου παει.

το σκεφτομαι πολυ για μεταχειρισμενο μιας και εβαλα και αγγελια μπας και βρω κατι καλο.

το galaxy ρε συ 270ε χωρις φλας? για κανενα λογο...ενα 150αρι και πολλα του ειναι..( και ας κανει παπαδες σε αλλα πραματα). και το lg το φοβαμαι...αν και οτι και να παρεις ειναι να σου βγει κιολας.

Δημοσ.

Κατ αρχήν μην είσαι τόσο φοβιτσιάρης :P

Τι ακριβώς φοβάσαι βασικά, ειδικά όταν μιλάμε για καινούρια κινητά και ότι πρόβλημα και να σου βγάλουν σε καλύπτει η εγγύηση?

Αναφορικά μ αυτά τα 3 τώρα σου είπα κι εγώ ότι δε νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 270ε γι αυτά που βρίσκεις σ αυτά τα λεφτά. Το Neo V είναι ταμαμ γι αυτά που ζητάς. Ή δίνεις 200 δηλαδή και παίρνεις αυτό ή πας στα 300 και κοιτάς για το Arc S.

εδιτ τώρα είδα ότι ακόμα 330 το χουν αυτό :P

Σου είπα και πριν αν πας σε μεταχειρισμένο, αλλάζει τελείως το πράγμα. Αποφάσισε λοιπόν για αρχή αν θες μεταχειρισμένο ή καινούριο.

Δημοσ.

φοβαμαι μην τα παιξει(ειχα πανω απο 4 se μη smartphome) επειδη ειμαι και γκαντεμης οτι παρω μετα που ληγει η εγγυηση χαλανε... :confused: σε κοβω sonakia εσενα ετσι?πανω απο 250 δεν δινω ειπα ταβανι μπας και καταληξω σε καποιο καινουργιο η μη. οποτε εχουμε το se neo v.lg black,galaxy sl,desire, και μετα σε μεταχειρο απο 150-250ευρω στα ιδια και καλυτερα λογικα μοντελα. :huh:

Δημοσ.

Κατ αρχήν όχι δεν είμαι φαν της se. Ειδικά smartphone se δικό μου δεν είχα ποτέ.

Έχει βέβαια τώρα η δικιά μου το live walkman το οποίο επίσης είναι πολύ καλό στα λεφτά του και η αδερφή του το x10 mini.

Απλά στα 200ε είναι η ιδανική επιλογή φίλε μου, πώς να το κάνουμε :P

Σου λέω για 3η φορά επίσης ότι επειδή τα φράγκα δεν είναι για πέταμα και κατάλαβα πάνω κάτω τι ζητάς, το Neo V θα σε καλύψει απόλυτα, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα.

Αν τώρα θες τη γνώμη μου, στα 270 εγώ θα παιρνα το Optimus 2x, κανένα άλλο, το οποίο είχα και είναι ιδιαίτερα αξιόλογο κινητό.

Αν τέλος πας για μεταχειρισμένο οι επιλογές είναι πολλές και μπαίνει και θέμα τύχης μήπως βρεις κάποιον που σκοτώνει κάτι πολύ καλό. Με λιγότερα από 220 πχ παίρνεις το iPhone 3gs το οποίο όσο παλιό και να ναι είναι μια χαρά κινητάκι και επίσης καλύπτει αυτά που ζητάς.

Δημοσ.

ψιλο ψευτικο μου φενεται το neo.θα δω.

270 δεν παω.

iphone δεν θα περνα ποτε και ας ειχα λεφτα ουτε το 4s το χει ο κολητος μου...δεν.

το 3gs ειναι και 3megapixel ετσι...

αν δεν βρω κατι καλο σε μεταχειρο θα παω στο neo.

Δημοσ.

value for money ; το SE που προτείνουν ολοι.

Οπως και να το κάνουμε, με 200ε τι καλύτερο να αγοράσεις;;;

Δημοσ.
ψιλο ψευτικο μου φενεται το neo.θα δω.

270 δεν παω.

iphone δεν θα περνα ποτε και ας ειχα λεφτα ουτε το 4s το χει ο κολητος μου...δεν.

το 3gs ειναι και 3megapixel ετσι...

αν δεν βρω κατι καλο σε μεταχειρο θα παω στο neo.

Αν το φοβάσε το se πάνε σε x5 pro και αυτό στα 199.Είναι ίδια σε cpu,ram,gpu και το ένα δεν έχει μπροστά κάμερα και θύρα hdmi και το άλλο έχει μικρότερη οθόνη και υψηλό sar.Επίσης επειδή το ξέρω πολύ καλά το κινητό μπορώ να σε βοηθήσω όπου χρειαστείς βοήθεια.Το καθένα έχει τα + του και τα -.Να πω ότι πιο παλιά είχα nokia απο smartphone με symbian και ένα se k850 τα οποία βγήκαν αρκετά καλά.Αυτοί που είχαν se άλλοι θα σε πουν ότι είναι τοπ και άλλη ότι είναι χάλια.Δεν είναι όλα τα κινητά ίδια και για αυτό κάποιος με το neo v θα σου πει ότι είναι εντάξει με τα πλαϊνά και άλλοι ότι τρίζουν.Παίζει ρόλο και αν είσαι ψήρας η όχι.Τέλος το καλύτερο είναι να πας τα δεις απο κοντά και τα 2 και να διαλέξεις.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
king θα πάρει ics το χ5?

Official δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα αλλά σκέψου ότι οι ψαγμένοι θα πάνε σε unnoficial εκδόσεις.Είδη το απλό x5 έχει μια τέλεια ics ενώ το neo v ακόμα παλεύει με το gb.Όπως έχω ξανα πει αν κάποιος θέλει απλά το κινητό για κλήσεις και μηνύματα πάει σε neo v.Αν είναι ψαγμένος παει σε x5 που έχει πολύ καλές custom roms με ξεκλείδωτα fps,oc μέχρι τα 1.8 stable και άλλα πολλά.Ανάλογα τη χρήστης είναι ο καθένας διαλέγει και πέρνει.Δεν είναι και ότι καλύτερο οι official της se απο ότι διαβάζω στο myphone όπως ούτε και της huawei.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αφ ενός το παλικάρι απ ότι έχω καταλάβει δεν έχει σκοπό να κάτσει να ψαχτεί με roms και αφετερου ότι και να είναι η επίσημη είναι επίσημη. Και δεν είναι μια νεότερη έκδοση της Ginger ξέρω γω, είναι ολοκαίνουριο λογισμικό.

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι αφ ενός το παλικάρι απ ότι έχω καταλάβει δεν έχει σκοπό να κάτσει να ψαχτεί με roms και αφετερου ότι και να είναι η επίσημη είναι επίσημη. Και δεν είναι μια νεότερη έκδοση της Ginger ξέρω γω' date=' είναι ολοκαίνουριο λογισμικό.[/quote']

Για αυτό πάντα είμαι αντικειμενικός και τα λέω όπως είναι.Ούτε της huawei η official είναι οι καλύτερες ούτε της se.Δεν θα έβγαιναν custom αλλιώς.Αν το παιδί ασχοληθεί με custom πάει σε x5.Αν όχι στο neo v.Και με τα 2 στην τελική θα βγει κερδισμένος γιατί είναι τέλεια κινητά.

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω το Neo V θα σου προτεινω, απο τα καλυτερα κινητα (σε τετοια τιμη) που κυκλοφορουνε στην αγορα, εχει οτι ζητας, μην το φοβασε, εγω παντα τα SE προτιμουσα και δεν μου εχουνε βγαλει κανενα προβλημα, ειναι το 2ο SE smpartphone που εχω πριν ειχα το Xperia X8 και τωρα εχω το Neo V, με το X8 δεν ημουν ευχαριστημενος, με το Neo V ειμαι υπερευχαριστημενος, αν παλι επιμενεις στο να μην πας στο Neo θα σου προτεινα το Huawei X5 Pro που επεισης ειναι πολυ καλο κινητο, δεν το εχω χειρηστει ουτε καν το εχω δει απο κοντα αλλα αν διαβασεις καποια ποστ εδω στο φορουμ θα καταλαβεις οτι και αυτο ειναι value for money, οπως και να εχει και το neo v αλλα και το X5 αξιζουν τα λεφτα τους στο επακρων!

Εγω περισσοτερα απο 230-250Ε για κινητο δεν εχω δωσει και ουτε προκειτε να δωσω (και αν δωσω πρεπει να εχω φαει σκαλωμα μεγαλο), περνεις ενα φθηνο κινητο και κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω!

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω το Neo V θα σου προτεινω, απο τα καλυτερα κινητα (σε τετοια τιμη) που κυκλοφορουνε στην αγορα, εχει οτι ζητας, μην το φοβασε, εγω παντα τα SE προτιμουσα και δεν μου εχουνε βγαλει κανενα προβλημα, ειναι το 2ο SE smpartphone που εχω πριν ειχα το Xperia X8 και τωρα εχω το Neo V, με το X8 δεν ημουν ευχαριστημενος, με το Neo V ειμαι υπερευχαριστημενος, αν παλι επιμενεις στο να μην πας στο Neo θα σου προτεινα το Huawei X5 Pro που επεισης ειναι πολυ καλο κινητο, δεν το εχω χειρηστει ουτε καν το εχω δει απο κοντα αλλα αν διαβασεις καποια ποστ εδω στο φορουμ θα καταλαβεις οτι και αυτο ειναι value for money, οπως και να εχει και το neo v αλλα και το X5 αξιζουν τα λεφτα τους στο επακρων!

Εγω περισσοτερα απο 230-250Ε για κινητο δεν εχω δωσει και ουτε προκειτε να δωσω (και αν δωσω πρεπει να εχω φαει σκαλωμα μεγαλο), περνεις ενα φθηνο κινητο και κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω!

Παλιά δεν ήταν έτσι για όμως.Τα smartphones ήταν πανάκριβα και με 200 ευρό έπερνες κάτι απλά symbian 40 με java και τίποτα παραπάνω.Άλλες εποχές τότε και αν είσαι και λίγο gadgetakias τα 600άρια για symbian 60 κινητά τα έδινα κάθε 2 χρόνια.Τώρα με το android είναι αλλιώς τα πράγματα.Με λιγότερα χρήματα πέρνεις ένα κινητό με 10/20% κάτω απο τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν και σου μένουν και λεφτά στην τσέπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...