Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κινητο ψαχνω android εχω λαλησει εχω διαβασει 4537891 site ακρη δεν εχω βγαλει...δινω το πολυ 250ευρω μιας και οι απαιτησεις μου δεν ειναι τρελες. θελω καταρχας κατι αξιοπιστο μιας και θα το κρατησω καιρο. θελω να ειναι γρηγορο απο 3.5 μεχρι 4'' οθονη να εχει καλο ακουστικο( σε ομιλια και οταν χτυπαει) να κραταει η μπαταρια οσο πιο πολυ γινεται για smartphone,γρηγορο στο internet με wifi και 3g . και ψιλο καλη καμερα...3639gb κτλπ δεν με νοιαζουν.

εχω βρει καποια αλλα δεν εχω βγαλει ακρη..οπως..htc desire,lg optimus black,samsung galaxy sl,motorola defy plus...και καποια μεταχειρο απο δω μεσα που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω.

ΥΓ εχω htc wildfire και δεν εχω μεινει πουθενα ικανοποιημενος...!!!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα κινητο ψαχνω android εχω λαλησει εχω διαβασει 4537891 site ακρη δεν εχω βγαλει...δινω το πολυ 250ευρω μιας και οι απαιτησεις μου δεν ειναι τρελες. θελω καταρχας κατι αξιοπιστο μιας και θα το κρατησω καιρο. θελω να ειναι γρηγορο απο 3.5 μεχρι 4'' οθονη να εχει καλο ακουστικο( σε ομιλια και οταν χτυπαει) να κραταει η μπαταρια οσο πιο πολυ γινεται για smartphone,γρηγορο στο internet με wifi και 3g . και ψιλο καλη καμερα...3639gb κτλπ δεν με νοιαζουν.

εχω βρει καποια αλλα δεν εχω βγαλει ακρη..οπως..htc desire,lg optimus black,samsung galaxy sl,motorola defy plus...και καποια μεταχειρο απο δω μεσα που δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω.

ΥΓ εχω htc wildfire και δεν εχω μεινει πουθενα ικανοποιημενος...!!!

Καλησπερα φιλε μου, εχω καποια να σου προτεινω. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10085841 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097313

τωρα εγω εχω το blackberry 8520 curve http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100907 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σαν smartphone.

Δημοσ.

Με συγχωρεις πολυ, Tι ειναι αυτα που προτεινεις στον ανθρωπο?? Nokia C6 Black?? Blackberry δε ξερω εγω τι στα 230 ευρω??? θα με τρελανεις?? δε το συνεχιζω, γιατι μπορει να θιχτεις και δε θελω να μαλωσουμε, αλλα απλα ελεος.

Λοιπον φιλε μου topic starter τα πραγματα ειναι σχετικα απλουτσικα, στα λεφτα που ψαχνεις κινητο, δηλαδη μεχρι τα 250 ευρω..

Με πολυ λιγα λογια

μεχρι 200 ευρω

Sony Ericsson Neo V στα 199 ευρω, το best value for money κινητο στα λεφτα του, εχει τα παντα του και τα ολα του, για λεπτομερειες γοογλαρε και δες τι και πως, οθονη παντως 3.7 ιντσες. Ειδικα, αν δεν ασχοληθεις με πειραγματα και rom το καλυτερο.

Huawei X5 pro παλι στα 199 ευρω, μια κλαση κατω απο το Neo V αλλα αν σκοπευεις να ψαχτεις και να το πειραξεις, ισως το προτιμησεις.

Αν πας στα 250 ευρω, μια καλη επιλογη ΑΝ βρεις την τιμη αυτη, ειναι τα εξης κινητα. LG Optimus 2x, καπου εκει γυρω παιζει πλεον, πολυ αξιολογο κινητο γι αυτα τα λεφτα, εχει ενα ψιλοθεματακι με τη μπαταρια του. Motorola Atrix, νομιζω εχει πεσει κατω απο τα 300 ευρω, αξιολογοτατο κινητο πραγματικα.

Και το Galaxy S I ειναι πολυ ομορφο και ικανο κινητουλι, αλλα για μενα δεν αξιζει για 250 ευρω, ειδικα πλεον, που εχει μεινει πισω. στα 200 ομως ειναι πολυ καλη επιλογη (αν και παλι προτιμω το Neo V). οτι παραπανω, για καποιο, ρωτας.

edit τωρα που ξανα ειδα τι περιπου ζητας, ενα κινητο σαν το Neo V σιγουρα τα καλυπτει ολα αυτα που θες. μεγεθος οθονης μεσα στα ορια σου, καμερα μπρος πισω, με την πισω καμερα στα 5 ΜP HD, (αξιολογοτατη σε ενημερωνω) , 2 μικροφωνα με αποτελεσμα να υπαρχει καθαροτατη παραγωγη ηχου στην συνομιλια σου, αυτο στο εγγυωμαι γιατι το κινητο το εχω και εγω και η κοπελα μου και ειναι σουπερ ηχος, wifi 3g κτλ κτλ εννοουνται, πολυ καλος δυνατος και καθαρος ηχος ηχειων λογω του προγραμματος xLoud, Βravia Engine για καλυτερη ποιοτητα σε πολυμεσα, επισημη εκδοση IcS απο τη μαμα SE, και αλλα αλλα πολλα. Μπαταρια ολα τα smartphones εχουν θεμα, θα συνηθισεις.

Δημοσ.

Με συγχωρεις πολυ, Tι ειναι αυτα που προτεινεις στον ανθρωπο?? Nokia C6 Black?? Blackberry δε ξερω εγω τι στα 230 ευρω??? θα με τρελανεις?? δε το συνεχιζω, γιατι μπορει να θιχτεις και δε θελω να μαλωσουμε, αλλα απλα ελεος.

Λοιπον φιλε μου topic starter τα πραγματα ειναι σχετικα απλουτσικα, στα λεφτα που ψαχνεις κινητο, δηλαδη μεχρι τα 250 ευρω..

Με πολυ λιγα λογια

μεχρι 200 ευρω

Sony Ericsson Neo V στα 199 ευρω, το best value for money κινητο στα λεφτα του, εχει τα παντα του και τα ολα του, για λεπτομερειες γοογλαρε και δες τι και πως, οθονη παντως 3.7 ιντσες. Ειδικα, αν δεν ασχοληθεις με πειραγματα και rom το καλυτερο.

Huawei X5 pro παλι στα 199 ευρω, μια κλαση κατω απο το Neo V αλλα αν σκοπευεις να ψαχτεις και να το πειραξεις, ισως το προτιμησεις.

Αν πας στα 250 ευρω, μια καλη επιλογη ΑΝ βρεις την τιμη αυτη, ειναι τα εξης κινητα. LG Optimus 2x, καπου εκει γυρω παιζει πλεον, πολυ αξιολογο κινητο γι αυτα τα λεφτα, εχει ενα ψιλοθεματακι με τη μπαταρια του. Motorola Atrix, νομιζω εχει πεσει κατω απο τα 300 ευρω, αξιολογοτατο κινητο πραγματικα.

Και το Galaxy S I ειναι πολυ ομορφο και ικανο κινητουλι, αλλα για μενα δεν αξιζει για 250 ευρω, ειδικα πλεον, που εχει μεινει πισω. στα 200 ομως ειναι πολυ καλη επιλογη (αν και παλι προτιμω το Neo V). οτι παραπανω, για καποιο, ρωτας.

edit τωρα που ξανα ειδα τι περιπου ζητας, ενα κινητο σαν το Neo V σιγουρα τα καλυπτει ολα αυτα που θες. μεγεθος οθονης μεσα στα ορια σου, καμερα μπρος πισω, με την πισω καμερα στα 5 ΜP HD, (αξιολογοτατη σε ενημερωνω) , 2 μικροφωνα με αποτελεσμα να υπαρχει καθαροτατη παραγωγη ηχου στην συνομιλια σου, αυτο στο εγγυωμαι γιατι το κινητο το εχω και εγω και η κοπελα μου και ειναι σουπερ ηχος, wifi 3g κτλ κτλ εννοουνται, πολυ καλος δυνατος και καθαρος ηχος ηχειων λογω του προγραμματος xLoud, Βravia Engine για καλυτερη ποιοτητα σε πολυμεσα, επισημη εκδοση IcS απο τη μαμα SE, και αλλα αλλα πολλα. Μπαταρια ολα τα smartphones εχουν θεμα, θα συνηθισεις.

Ναι φιλε μου δεν ειναι θεμα να τσακωθουμε αυτο! Απλα ο καθενας με την γνωμη του! Εγω ομως ειμαι περισσοτερο για nokia και blackberry. Οκ φυσικα υπαρχουν και πολυ καλυτερα απο αυτα που ειπα εγω οπως το LG και το Galaxy που εχεις αναφερει.

Δημοσ.

παιδια nokia? blackberry? ουτε τζαμπα!! για το galaxy καλο κινητο ναι αλλα παλιο και χωρις φλας ΔΕΝ!!!και εχω διαβασει και κατι για οτι ανοιγει κλεινει μονο του!!! samsung μονο στο nexus s θα πηγαινα αλλα δεν το βρισκω πουθενα καινουργιο η μεταχειρο σε καλη τιμη. το 2x κανει 280ε ακομα και διαβασα οτι καπου χανει στην μπαταρια αλλα και στον ηχο!! γιαυτο ειπα το black. το atrix ειναι στα 300ε ακομα. ασε που για την δουλεια που το θελω ειναι τζαμπα μπαταρια και λεφτα.(2πυρινα) σχετικα με τα se παλιος πελατης της οχι σε smartphone βεβαια δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος...και τα φοβαμαι!!! και lg 2 ειχα πεταμα!!! οσο για την ζωη μπαταριας που λες για ολα τα smartphone με απλη χρηση..κανα τηλ.κανα μνμ..και με task killer να κλεινει εφαρμογες και σχεδον αδειο το κινητο στον 1μισι χρονο που το χω... μερες με τις μπουνιες βγαζει!!!!

Δημοσ.

Κοιταξε φιλε μου costas, εγω οταν ανοιγω να διαβασω ενα τοπικ, με απορια, εχω ως σκοπο να ενημερωσω τον υποβαλλων την ερωτηση οσο το δυνατον με τον βελτιστο τροπο, αντικειμενικα. Αν εσυ κρινεις οτι οι καλυτερες επιλογες για σενα, για smartphone android ειναι κατι κινητα του παραπανω στυλ blackberry και Nokia, τοτε με συγχωρεις αλλα πασο, απλα πασο. Εγω σου ειπα τις κατ εμε καλυτερες επιλογες. Σε σχεση με τα παραπανω, το Neo V ειναι μια BMW που παει να συγκριθει με το Ντατσουν, να το ξες...

Και ουτε καν μπηκα στη διαδικασια να σου εξηγησω, οτι τα παραπανω 2 κινητα που σου προτεινε ο φιλος, το μεν ενα Νοκια δεν ειναι καν android, και το μεν δευτερο μαυρο βατομουρο εχει νομιζω πολυ μικρη οθονη, 2 , κατι ιντσες, κτλ κτλ. Ενταξει, αν δεν καταλαβαινετε παιδια τις βασικες χειροπιαστες χονδροειδεις διαφορες, τοτε τζαμπα ρωτατε εδω μεσα, πηγαινετε σε ενα καταστημα και αγοραστε το πρωτο κινητο που θα βρεθει μπροστα σας και θα σας αρεσει.

Ειλικρινως φιλικα.

Δημοσ.

Κοιταξε φιλε μου costas, εγω οταν ανοιγω να διαβασω ενα τοπικ, με απορια, εχω ως σκοπο να ενημερωσω τον υποβαλλων την ερωτηση οσο το δυνατον με τον βελτιστο τροπο, αντικειμενικα. Αν εσυ κρινεις οτι οι καλυτερες επιλογες για σενα, για smartphone android ειναι κατι κινητα του παραπανω στυλ blackberry και Nokia, τοτε με συγχωρεις αλλα πασο, απλα πασο. Εγω σου ειπα τις κατ εμε καλυτερες επιλογες. Σε σχεση με τα παραπανω, το Neo V ειναι μια BMW που παει να συγκριθει με το Ντατσουν, να το ξες...

Και ουτε καν μπηκα στη διαδικασια να σου εξηγησω, οτι τα παραπανω 2 κινητα που σου προτεινε ο φιλος, το μεν ενα Νοκια δεν ειναι καν android, και το μεν δευτερο μαυρο βατομουρο εχει νομιζω πολυ μικρη οθονη, 2 , κατι ιντσες, κτλ κτλ. Ενταξει, αν δεν καταλαβαινετε παιδια τις βασικες χειροπιαστες χονδροειδεις διαφορες, τοτε τζαμπα ρωτατε εδω μεσα, πηγαινετε σε ενα καταστημα και αγοραστε το πρωτο κινητο που θα βρεθει μπροστα σας και θα σας αρεσει.

Ειλικρινως φιλικα.

Φιλε μου εγω προτεινα κατι το οποιο χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο. Τωρα αν του αλλου δεν του αρεσει προβλημα του. Κανει την δουλεια του αψογα χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Και δεν πηγα σε οποιοδηποτε καταστημα και το πρωτο που βρηκα το πηρα. Οσο για το αν ειναι μικρη η οθονη του τι να το κανω αν ειναι παντοφλα? Μικρο και αξιοπιστο.

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να ερθουμε σε αντιπαραθεση κανεις μας. χαλαρωστε.

στην ουσια οποιο και να παρω απο το δικο μου καλυτερο θα ειναι!!! το θεμα πιο??? :confused:

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να ερθουμε σε αντιπαραθεση κανεις μας. χαλαρωστε.

στην ουσια οποιο και να παρω απο το δικο μου καλυτερο θα ειναι!!! το θεμα πιο??? :confused:

Ακριβως φιλε μου! Δεν ειναι λογος για τετοια θεματα! Κοιτα αν διαθετεις κατι παραπανω μπορεις να βρεις και κατι το αψογο.Το Samsung Galaxy Ace ειναι αρκετα καλο,το πηρε ενας φιλος μου και ειναι αρκετα ευχαριστημενος.

Δημοσ.

οταν λες κατι παραπανω? και κατα ποσο αξιζει μιας και δεν το πολυ δουλευω. το 2x το χουν στα 267ε...

και μεταχειρο ψηνομαι αν εβρισκα κατι καλο..

να πω οτι απο το κινητο θα μπω για κανα 2λεπτο και πολυ λεω να τα πω με καμια γκομενα η να βρω κατι αλλο(στοιχημα...κτλπ). δεν το λιωνω.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε η αγαπημένη μου RIM, ρίξε μια ματιά στο Torch 9860 το οποίο φοράει το 7αρι BB OS.

Κόστος 350€.

Από Android δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από το Neo V.

Κόστος 200€.

iPhone 4/4s

Κόστος 550+€.

Από Windows Phone το φθηνότερο νομίζω αυτή τη στιγμή είναι το HTC Radar.

Κόστος κοντά στα 400€ νομίζω.

Δημοσ.

οταν λες κατι παραπανω? και κατα ποσο αξιζει μιας και δεν το πολυ δουλευω. το 2x το χουν στα 267ε...

και μεταχειρο ψηνομαι αν εβρισκα κατι καλο..

να πω οτι απο το κινητο θα μπω για κανα 2λεπτο και πολυ λεω να τα πω με καμια γκομενα η να βρω κατι αλλο(στοιχημα...κτλπ). δεν το λιωνω.

Κοιτα αυτα, http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/smartphones/samsung-s5830-galaxy-ace-smartphone-mayro/prod1246822pp/

http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/smartphones/nokia-603-smartphone-mayro/prod2960008pp/

http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/mobile-phones/samsung-gt-b7722-kinito-tilefono-mayro/prod1500161pp/

Μιας και αναφέρθηκε η αγαπημένη μου RIM, ρίξε μια ματιά στο Torch 9860 το οποίο φοράει το 7αρι BB OS.

Κόστος 350€.

Από Android δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από το Neo V.

Κόστος 200€.

iPhone 4/4s

Κόστος 550+€.

Από Windows Phone το φθηνότερο νομίζω αυτή τη στιγμή είναι το HTC Radar.

Κόστος κοντά στα 400€ νομίζω.

Στις επιλογες σου θα αναφερθω μονο στο blackberry και φυσικα στο iphone που φυσικα ειναι αψογες και αξιοπιστες επιλογες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...