Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με μια 8800gt μεχρι και στο σκακι των win7 κρασαρε. Το πηγα στο πλαισιο της καλλιθεας και το παιδι μετα απο 2 ωριτσες που το τεσταρε μου ειπε για καρτα.

Βαλε μια αλλη αν μπορεις να σε σιγουρος απο πλευρας σου και αν σταματισει το προβλημα πηγαινε το και πες τους οτι οχι μονο θα το φτιαξουν αλλα θα τους κανεις και βουκινο στη περιοχη να μην ξαναπατισει ανθρωπος στο συγκεκριμενο καταστημα....

Αλλιως υπαρχει και η ενωση καταναλωτη οπου θα γελασει και ο καθε πικραμενος.

Απλα να σε σιγουρος οτι στο κανει το προβλημα η καρτα ετσι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι μαλλον εχεις το ιδιο προβλημα με πολλους, που εχει να κανει με τα windows7 64bit, και τους drivers των καρτων γραφικων.

το εχω και γω το προβλημα τελευταια αλλα οχι σε ολα τα παιχνιδια. το συστημα περναει ολα τα tests αλλα σε καποια παιχνιδια κρασαρει. μια ματια στο minidub των windows θα μας εδειχνε τον driver που κρασαρει το συστημα. Παρομοιο θεμα εδω: http://www.insomnia.gr/topic/425669-display-driver-stopped-responding-and-has-recovered/

Ναι ασε το εχω δει.. εχω ψαξει ολο το γοογλε τιποτα!.. Εχω δοκιμασει οπως αναφερω και παραπολλες εκδοσεις απο drivers αλλα ματαια..

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με μια 8800gt μεχρι και στο σκακι των win7 κρασαρε. Το πηγα στο πλαισιο της καλλιθεας και το παιδι μετα απο 2 ωριτσες που το τεσταρε μου ειπε για καρτα.

Βαλε μια αλλη αν μπορεις να σε σιγουρος απο πλευρας σου και αν σταματισει το προβλημα πηγαινε το και πες τους οτι οχι μονο θα το φτιαξουν αλλα θα τους κανεις και βουκινο στη περιοχη να μην ξαναπατισει ανθρωπος στο συγκεκριμενο καταστημα....

Αλλιως υπαρχει και η ενωση καταναλωτη οπου θα γελασει και ο καθε πικραμενος.

Απλα να σε σιγουρος οτι στο κανει το προβλημα η καρτα ετσι.

Σιγουρος εγω προσωπικα δεν μπορω να ειμαι γι αυτο αλλωστε το πηγα και στο σερβις εγω τους εκανα μια εκτενη περιγραφη του προβληματος-τι εκανα για να το αντιμετωπισω- το πηγα το μηχανημα 2 φορες εκει περα ! Δεν ξερω τι αλλο να κανω! Το κακο με αυτο το προβλημα ειναι οτι μπορει να το κανει το πρωι μπορει και το βραδι δεν ειναι σιγουρο απλα αμα το κανει μια φορα μετα σου σπαει τα νευρα το κανει ολο και πιο εντονα.

Αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι προβλημα καρτας και σου ειπαν να το ελενξετε μαζι γιατι δεν πας μαζι με τους τεχνικους να τους δειξεις πως κρασαρει?

Σημερα θα παω απο εκει να δω τι θα γινει τελικα!

Δημοσ.

Ναι ενταξει αλλα απο την αλλη πες οτι φταει η καρτα δεν πρεπει να την αλλαξουνε ? δηλαδη εγω τσαμπα εδωσα 500 ευρω ? τοτε τι εγγυηση εχει ?.... Ο υπευθυνος λεει δεν μπορει να κανει κατι δεν μπορει να διαγνωσει προβλημα .. ΚΑΙ ΕΓΩ τι να κανω? μου λεει μαλιστα το ωραιο ελατε απο εδω να αναπαραγεται το προβλημα γιατι εμεις δεν το βλεπουμε (εχει 10000 error to event viewer οπως προειπα ) .. απανταω εγω ειμαι ο τεχνικος η εσεις? εγω θα σας πω την δουλεια σας ?

Πρέπει να την αλλάξουν...αν δουν ότι έχει πρόβλημα,αν όπως και σε εσένα σε όλα τα τεστ τους βγαίνει οκ η κάρτα τότε πως να την αλλάξουν;;

Το log τον windows απλά λέει ότι έγινε απότομος τερματισμός, αν δεν λέει τίποτα για την κάρτα τότε δεν δικαιολογείτε.

Δυστυχώς δεν έχεις το δικαίωμα να αλλάξεις την κάρτα μόνο και μόνο επειδή τελειώνει η εγγύηση.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε. ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε ενασ φιλος μου με μια 9800GTX+. παγωναι η οθονη απο το πισι του και αλλιωνανε τα γραφικα. αυτο συνεβαινε απο την στιγμη που ανοιξει το πισι απο 5 λεπτα μετα εως και 1 μερα.

Οποτε αφου εκανε οτι εκανες και εσυ -driver,format bla bla- ειπαμε να του δωσω εγω την δικια μου που εχω να βαλει στο πισι του (Αsυς GTX265) και αυτος να μου δωσει την δικια του να βαλω στο δικο μου.οποτε βαζω εγω την προβληματικη καρτα στο πισι μου και το αφηνω 4 μερες ανοιχτω, αφου τις πινω το αιμα με battlefield 3, syndicate και αλλα πολλα.

Μετα απο 4 μερες το συμπερασμα ητανε πως εμενα η καρτα του δεν μου παρουσιαζε προβλημα. κουφαθηκαμε. Την δοκιμασαμε σε ακομα 3 πισι. συμπερασμα : στα 4/5 πισι εβγαλε προβλημα. οποτε καρτα εφταιγε. πηρε αλλη και κομπλε. στο πλαισιο λογικο να μην σου βρισκουνε το προβλημα αφου μπορει να το κανει μετα απο ωρα. σιγα μην καθονται αυτοι με τις ωρες σε μια οθονη. προφανως εχουνε καποιες στανταρ "δοκιμασιες" που περνανε ενα πισι οταν το πας εσυ για σερβις, αμα τις περασει τοτε το πισι δν εχει προβλημα. Δεν το λεω τυχεα, εχω φιλο σε αλλο γνωστο καταστημα Η/Υ που δουλευε και αυτο κανανε. για αρχη τουλαχιστον.

Δημοσ.

memtest, linx, furmark κτλπ έχεις τρέξει για ΠΟΛΛΕΣ ώρες?

Μεγαλύτερη απάτη από το furmark δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πριν λίγο καιρό το έπαιρνα σοβαρά. Το πρόγραμμα πειράζει άλλα πράγματα στην κάρτα γραφικών και ίσως να είναι και επικίνδυνο τελικά.

Δοκίμαζα πρόσφατα OC στην κάρτα γραφικών μου και Furmark πέρναγε κανονικά ενώ η κάρτα είχε ανεβάσει θερμοκρασία.

Με το που έβαζα Game κράσαρε τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Πραγματικά, δεν ήξερα ότι είναι τόσο fake.

βγάλε την κάρτα σου πήγαινε την σε κάνα φίλο σου και testαρέ την, αν γίνεται μάλιστα πάρε την δικιά του να testαρεις στο δικό σου PC για να δεις αν συνεχίζεται η κατάσταση αυτή...

Το πιο ορθό αυτό είναι.

Αρχίζεις να δοκιμάζεις διάφορα Parts, με ίδια παιχνίδια. Ένα Part τη φορά για να ξέρεις ποιο έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Μεγαλύτερη απάτη από το furmark δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πριν λίγο καιρό το έπαιρνα σοβαρά. Το πρόγραμμα πειράζει άλλα πράγματα στην κάρτα γραφικών και ίσως να είναι και επικίνδυνο τελικά.

Δοκίμαζα πρόσφατα OC στην κάρτα γραφικών μου και Furmark πέρναγε κανονικά ενώ η κάρτα είχε ανεβάσει θερμοκρασία.

και τελικα τι εκανες , αλλαξες καρτα;

καλησπερα φιλε. ακριβως το ιδιο προβλημα ειχε ενασ φιλος μου με μια 9800GTX+. παγωναι η οθονη απο το πισι του και αλλιωνανε τα γραφικα. αυτο συνεβαινε απο την στιγμη που ανοιξει το πισι απο 5 λεπτα μετα εως και 1 μερα.

Οποτε αφου εκανε οτι εκανες και εσυ -driver,format bla bla- ειπαμε να του δωσω εγω την δικια μου που εχω να βαλει στο πισι του (Αsυς GTX265) και αυτος να μου δωσει την δικια του να βαλω στο δικο μου.οποτε βαζω εγω την προβληματικη καρτα στο πισι μου και το αφηνω 4 μερες ανοιχτω, αφου τις πινω το αιμα με battlefield 3, syndicate και αλλα πολλα.

Μετα απο 4 μερες το συμπερασμα ητανε πως εμενα η καρτα του δεν μου παρουσιαζε προβλημα. κουφαθηκαμε. Την δοκιμασαμε σε ακομα 3 πισι. συμπερασμα : στα 4/5 πισι εβγαλε προβλημα. οποτε καρτα εφταιγε. πηρε αλλη και κομπλε. στο πλαισιο λογικο να μην σου βρισκουνε το προβλημα αφου μπορει να το κανει μετα απο ωρα. σιγα μην καθονται αυτοι με τις ωρες σε μια οθονη. προφανως εχουνε καποιες στανταρ "δοκιμασιες" που περνανε ενα πισι οταν το πας εσυ για σερβις, αμα τις περασει τοτε το πισι δν εχει προβλημα. Δεν το λεω τυχεα, εχω φιλο σε αλλο γνωστο καταστημα Η/Υ που δουλευε και αυτο κανανε. για αρχη τουλαχιστον.

Καταλαβα! Τωρα κανανε ενα update στα bios (γιατι ειχα δει οτι παιζει να λυθει το προβλημα στο google) Και εδω κ 2 μερες παει καλα το pc μονο μια φορα κρασαρε στα windows (που δεν το εκανε πριν,αλλα μπορει να ητανε κ τυχαιο δεν ξερω- ασπρη οθονη κ ηθελε ρεσετ)! Αλλα σε παιχνιδι που μου εσπαγε τα νευρα τιποτα, ολα κομπλε δεν κρασαρει ! Τωρα θα το παρακολουθησω κ βλεπουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

και τελικα τι εκανες , αλλαξες καρτα;

overclocking έκανε, σιγά μην άλλαζε κάρτα επειδή δεν του ήταν σταθερή μετά από o/c

Δημοσ.

Το πιο ορθό αυτό είναι.

Αρχίζεις να δοκιμάζεις διάφορα Parts, με ίδια παιχνίδια. Ένα Part τη φορά για να ξέρεις ποιο έχει πρόβλημα.

Πρωτη φορα το ακουω αυτο αλλα για να το λες εσυ....

Και τα υπολοιπα τεστ πχ του occt για την καρτα γραφικων η μονο το furmark?

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα και τα υπόλοιπα, οπότε δεν μπορώ να πω.

Μάλιστα μπροστά ήταν και ένας φίλος μου, ο οποίος επέμενε ότι το Furmark είναι απάτη και ότι δεν κάνει κανονικό Stress στην κάρτα και ότι παίζει με τα Vrms. Εγώ διαφωνούσα και του έλεγα ότι είναι το πιο βαρβάτο Stressing, μέχρι που τελικά πέρναγε κανονικά το Furmark και στα παιχνίδια κράσαρε αμέσως.

Η αλήθεια είναι πως πέρναγε και το τελευταίο 3D mark, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν στο όριο ή να πούμε ότι και το 3D mark είναι μούφα.

Εγώ πιστεύω ότι το 3Dmark κάνει και CPU Usage, οπότε ίσως τη γλιτώνει η GPU σε κάποιες τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις.

Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να το χρησιμοποιώ το Furmark.

Δημοσ.

Ναι αμε και εγω και το πλαισιο ετρεχε κανονικα! Μπορει να ελυσε το προβλημα το Update στο bios , θα το παρακολουθησω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παρακολουθησα τελικα , συνεχισε να υπαρχει το προβλημα με αποτελεσμα να βγαζει πλεον μαυρακια η οθονη οποτε αντικατασταθηκε τελικα η καρτα με νεα :))) Επιτεελους :D ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Δημοσ.

Το παρακολουθησα τελικα , συνεχισε να υπαρχει το προβλημα με αποτελεσμα να βγαζει πλεον μαυρακια η οθονη οποτε αντικατασταθηκε τελικα η καρτα με νεα :))) Επιτεελους :D ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Βρήκαν 295 να στην αντικαταστήσουν??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...