Razor911 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλημερα , Ειχα αγορασει ενα pc απο το πλαισιο το 2009 τουμπανο με i7-920 , GTX 295 nvdia καρτα ,12gb ram ,1000 watt τροφοδοτικο bla bla bla το συνολικο κοστος ητανε 1780 ευρω.. Τους τελευταιος μηνες ομως εκει που παιζω παιχνιδια -οποιοδηποτε παιχνιδι και αν δοκιμασω απο league of legends μεχρι battlefield 3, To pc crash-αρει ,δηλαδη παιρνουν καποιο χρωμα οι οθονες-οχι blue screen- (χρησιμοποιω 2 οθονες) ο ηχος υπαρχει ακομα δηλαδη ακουω τι γινεται και μετα απο λιγο ηλεκτρονικος ηχος και δεν γινεται τιποτα. Κανω reset το pc ξεκιναει δεν λειτουργουν οι οθονες- ειναι μαυρες αλλα ο πυργος λειτουργει παταω το power για να τον σβησω και μετα παλι το power για να τον ανοιξω αλλιως θα καθεται εκει αιωνια(εχω δοκιμασει και με 1 οθονη αργει να γινει το crash αλλα παλι εχω προβλημα)... Το παω λοιπον αρχικα το νοεμβριο του 2011 στο πλαισιο Σερβις στην Ζαιμη και δεν βρισκουν τιποτα απολυτως(μαλιστα ελειπε ενα πλαστικο και μια βιδα απο το κουτι μου εκει που ητανε η καρτα γραφικων, αυτο εδω εχω Link την οποια ακομα να την φερουνε απο την ιαπωνια -.- μαλιστα πηγανε να με βγαλουνε και τρελο οτι δεν υπηρχε).. γυρναω σπιτι και το pc κολλησε μεσα σε 1 ωρα 4 φορες ... Οποτε κανω ενα φορματ τα windows (αυθεντικα) δοκιμαζω game παλι τα ιδια ... Βαζω drivers beta - drivers παλιους- τελευταιους drivers τιποτα το προβλημα συνεχιζει.. βαζω προγραμματα να βλεπω την θερμοκρασια η καρτα γραφικων δεν ξεπερασε ποτε τους 56 βαθμους κελσιου.. τρεχω διαφορα benchmark δεν κρασαρει ΑΛΛΑ οταν παω σε παιχνιδια δεν ξερω γιατι κρασαρει... Το παω παλι στο πλαισιο προχτες δεν βρηκαν ΠΑΛΙ τιποτα, μαλιστα η απαντηση που μου εδωσε ο υπευθυνος του πλαισιο σερβις Ζαιμη οτι δεν βρισκει κανενα προβλημα παλι και οτι ισως φταει το antivirus που block-αρει το league of legends(δοκιμαζε αυτο το game)....ΕΚΕΙ πηγανε να μου πεσουν τα μαλλια Υπευθυνος σερβις αναγνωρισμενου καταστηματος να μου λεει οτι για ενα system crash φταιει το antivirus.. Και ρωταω εγω τωρα.. ΓΙΑΤΙ να μην μου αντικαταστησουνε την καρτα γιατι λογικα αυτη ευθυνεται η οποια εκανε 500 ευρω το 2009 απο την στιγμη που βλεπεις οτι ο αλλος το φερνει 2 φορες το μηχανημα (θεοβαρο το κουτι με αμαξι το παω καθε φορα εκει περα) και βλεπει στο event viewer οτι υπαρχουνε 100 εrror οτι δεν εκλεισε σωστα το pc δηλαδη τρελος ειμαι εγω θελω να καψω το pc μου?επειδη αυτοι δεν βρισκουνε το προβλημα εγω τι φταιω δηλαδη?Πως να το βρουνε δηλαδη οταν θεωρουνε ως αιτια το antivirus:@. Ή μηπως ειναι πολιτικη του καταστηματος επειδη τελειωνει τωρα σε 2-3ς μηνες η εγγυηση να μην την αλλαξουνε σου λεει θα παρει αλλη καρτα... Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα εχω εκνευριστει με την συμπεριφορα τους.
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φτιάξε λίγο το post σου μεγάλε γιατί και να θέλουμε να το διαβάσουμε είναι σαν να μας διώχνεις.. EDIT: Τώρα οκ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 memtest, linx, furmark κτλπ έχεις τρέξει για ΠΟΛΛΕΣ ώρες?
Razor911 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 memtest, linx, furmark κτλπ έχεις τρέξει για ΠΟΛΛΕΣ ώρες? το furmark το εχω τρεξει(και δεν εβγαλε τιποτα) τα αλλα 2 οχι .. μου ειπανε κ εκει περα οτι το τρεχουνε σε διαφορα τωρα δεν ξερω! Γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με το κομπιουτερ ΜΟΝΟ σε games το κανει...
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πόση ώρα το αφήνεις το furmark; Σε benchmarks τον δοκίμασες να δεις αν το κάνει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 βγάλε την κάρτα σου πήγαινε την σε κάνα φίλο σου και testαρέ την, αν γίνεται μάλιστα πάρε την δικιά του να testαρεις στο δικό σου PC για να δεις αν συνεχίζεται η κατάσταση αυτή...
Razor911 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πόση ώρα το αφήνεις το furmark; Σε benchmarks τον δοκίμασες να δεις αν το κάνει; εμ δεν θυμαμαι ακριβως ποση ωρα αρκετη το αφησα στο πλαισιο λεει το αφησανε να τρεχει ολη νυχτα -.- και τιποτα καλα δεν τους εμπιστευομαι εκει περα! εχω κανει το unigene(καπως ετσι) επισης που το ειδα καπου και εκει παλι δεν κρασαρε... βγάλε την κάρτα σου πήγαινε την σε κάνα φίλο σου και testαρέ την, αν γίνεται μάλιστα πάρε την δικιά του να testαρεις στο δικό σου PC για να δεις αν συνεχίζεται η κατάσταση αυτή... Ναι ενταξει αλλα απο την αλλη πες οτι φταει η καρτα δεν πρεπει να την αλλαξουνε ? δηλαδη εγω τσαμπα εδωσα 500 ευρω ? τοτε τι εγγυηση εχει ?.... Ο υπευθυνος λεει δεν μπορει να κανει κατι δεν μπορει να διαγνωσει προβλημα .. ΚΑΙ ΕΓΩ τι να κανω? μου λεει μαλιστα το ωραιο ελατε απο εδω να αναπαραγεται το προβλημα γιατι εμεις δεν το βλεπουμε (εχει 10000 error to event viewer οπως προειπα ) .. απανταω εγω ειμαι ο τεχνικος η εσεις? εγω θα σας πω την δουλεια σας ?
Giorgos09 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φιλος, οταν σου λενε οτι δεν εχει τιποτα πες τους θα σας δειξω εγω. Θα πατε μεσα θα ανοιξεις ενα παιχνιδι και αν ειναι ΟΚ φταιν οι οθονες σου.
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Τσέκαρε με μία άλλη καρτούλα να είσαι σίγουρος ότι είναι gpu και μετά πράτεις ανάλογα!
Razor911 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φιλος, οταν σου λενε οτι δεν εχει τιποτα πες τους θα σας δειξω εγω. Θα πατε μεσα θα ανοιξεις ενα παιχνιδι και αν ειναι ΟΚ φταιν οι οθονες σου. Πως να φταινε οι οθονες ? εδω κολλαει το συμπαν δεν λειτουργει τιποτα και με reset δεν φτιαχνει οι οθονες τι σχεση εχουνε? εχω δοκιμασει και με μια οθονη κ παλι το ιδιο (απλα αργησε να κολλησει σε σχεση με 2) Τσέκαρε με μία άλλη καρτούλα να είσαι σίγουρος ότι είναι gpu και μετά πράτεις ανάλογα! Ναι... μπορει να το παω και σε κανα αλλο καταστημα γιατι εκει απ οτι φαινεται ΔΕΝ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι ενταξει αλλα απο την αλλη πες οτι φταει η καρτα δεν πρεπει να την αλλαξουνε ? δηλαδη εγω τσαμπα εδωσα 500 ευρω ? τοτε τι εγγυηση εχει ?.... Ο υπευθυνος λεει δεν μπορει να κανει κατι δεν μπορει να διαγνωσει προβλημα .. ΚΑΙ ΕΓΩ τι να κανω? μου λεει μαλιστα το ωραιο ελατε απο εδω να αναπαραγεται το προβλημα γιατι εμεις δεν το βλεπουμε (εχει 10000 error to event viewer οπως προειπα ) .. απανταω εγω ειμαι ο τεχνικος η εσεις? εγω θα σας πω την δουλεια σας ? καλά κάτσε να φταίει 1000% πρώτα, γιατί δεν είναι σίγουρο ακόμα...
Razor911 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 καλά κάτσε να φταίει 1000% πρώτα, γιατί δεν είναι σίγουρο ακόμα... Ωραια εγω ομως απο την πλευρα μου τι να κανω? Οτι μπορουσα να κανω το εκανα μονο βιντεο δεν εχω τραβηξει ακομα που κρασαρει να τους το δειξω αφου δεν μπορουνε να το βρουνε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 το καλύτερο είναι να απομονώσεις με σιγουριά αυτό που φταίει, να μην χρειάζεται να κουβαλάς ολόκληρο το PC μαζί σου...
cloak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Νομιζω οτι μαλλον εχεις το ιδιο προβλημα με πολλους, που εχει να κανει με τα windows7 64bit, και τους drivers των καρτων γραφικων. το εχω και γω το προβλημα τελευταια αλλα οχι σε ολα τα παιχνιδια. το συστημα περναει ολα τα tests αλλα σε καποια παιχνιδια κρασαρει. μια ματια στο minidub των windows θα μας εδειχνε τον driver που κρασαρει το συστημα. Παρομοιο θεμα εδω: http://www.insomnia.gr/topic/425669-display-driver-stopped-responding-and-has-recovered/
ThanosWF Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι προβλημα καρτας και σου ειπαν να το ελενξετε μαζι γιατι δεν πας μαζι με τους τεχνικους να τους δειξεις πως κρασαρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα