Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 από το 2.15 οι Vertex 3/ Force GT μπαίνουν στην ίδια κατηγορία αξιοπιστίας με τους Intel 520 imho...
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Για τους Force GT όντως δεν έχω διαβάσει κάτι αλλά στους Vertex3 υπάρχουν ακόμα κάποιες (πολύ λίγες) αναφορές προβλημάτων που συνεχίζονται και μετά την 2.15...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Βασικα δεν παρηγγειλα vertex/gt αλλα Force 3, οποτε θαρρω οτι ο Δεινοσαυρος με καλυπτει απολυτα με την απαντηση του. Ευχαριστω!
grouspen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σκέφτεται να πάρει ένας φίλος μου αυτόν Link . είναι καλός?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σκέφτεται να πάρει ένας φίλος μου αυτόν Link . είναι καλός? Ναι αλλα οχι σε αυτη την τιμη.skroutz it.
ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δεν είναι μόνο αυτός, σιγά σιγά θα αρχίσουν να εμφανίζονται και άλλοι Ναι αλλα δε θα μεινω με το μηχανικο,μεχρι να σταματησουν να εμφανιζονται κ αλλοι! Εχουμε και ενα kepler ακομη ,που θα πρεπει να τσιμπισουμε πιο μετα!
alexis333 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Για τους Force GT όντως δεν έχω διαβάσει κάτι αλλά στους Vertex3 υπάρχουν ακόμα κάποιες (πολύ λίγες) αναφορές προβλημάτων που συνεχίζονται και μετά την 2.15... Απο τοτε που περασα το 2.15 στον Vertex 3 ( εδω και κατι μηνες ) μονο μια φορα μου χει σκαλωσει το pc ... Το γνωστο κολλημα δλδ που εκανε και πριν το τελευταιο firmware .. Αλλα ενταξει μια στους τοσους μηνες δε ειναι και κατι τραγικο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα