Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλά το bottleneck αυτό δεν επηρεάζει τις καθημερινές εργασίες, στο 99% των πραγμάτων που θα κάνεις δεν πρόκειται να βλέπεις διαφορά με τον να τον είχε σε sata3...

ναι κατάλαβα. Το τελευταίο. Πέρα από τον samsung, δώσε καμιά άλλη πρόταση (από πλαισιο ή Multirama)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι θέμα ταχύτητας και μόνο. Πρέπει να το έχω στήσει μέσα στην εβδομάδα γιατί θα την κάνω. (είναι για άλλο άτομο το Pc)

Δημοσ.

η OCZ παρουσιάζει τον Vertex 4 στην Cebit αυτές τις μέρες...

ah Κύπρο, πέστο έτσι, γιατί αλλιώς από Ελλάδα έβγαιναν φτηνότερα... :P

Μα αν ημουν Ελλαδα και λιγο πιο ακριβα να ηταν,απο Ελλαδα θα τα επερνα!Γιατι τουλαχιστον θα εχω αμεση προσβαση για να τους βρισω,αν μου κανουν καμια π@υστια! :P

Ευχαριστω για τη βοηθεια κ θα περιμενω να δω κ τι παιζει με το νεο vertex 4 και μετα θα αποφασισω! ;)

Δημοσ.

όχι βαριές, σε φάση του να μεταφέρεις μεγάλο αρχείο από έναν SSD σε άλλο SSD (sata 3 και οι 2), εκεί θα δεις διαφορά...

Ποιός όμως έχει σήμερα 2 SSD και κάνει μεταφορές από τον 1 στον άλλο ? Άρα αυτή η υπεροχή του SATA 3 για την ώρα είναι άχρηστη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιός όμως έχει σήμερα 2 SSD και κάνει μεταφορές από τον 1 στον άλλο ? Άρα αυτή η υπεροχή του SATA 3 για την ώρα είναι άχρηστη.

ναι, αλλά από την στιγμή που έχει κάποιος intel/amd sata3 δεν χάνει κάτι, η διαφορά τιμής είναι μικρή...

Ευχαριστω για τη βοηθεια κ θα περιμενω να δω κ τι παιζει με το νεο vertex 4 και μετα θα αποφασισω! ;)

δεν είναι μόνο αυτός, σιγά σιγά θα αρχίσουν να εμφανίζονται και άλλοι :P

Δημοσ.

ναι, αλλά από την στιγμή που έχει κάποιος intel/amd sata3 δεν χάνει κάτι, η διαφορά τιμής είναι μικρή...

δεν είναι μόνο αυτός, σιγά σιγά θα αρχίσουν να εμφανίζονται και άλλοι :P

Σωστός για το πρώτο.

Άντε να εμφανιστούν καινούργιοι μπάς και χτυπήσουμε 120GB στα 100 ευρώ ή 180GB στην τιμή των 120αρηδων.

Δημοσ.

Corsair Force 3 120gb

η

Samsung 830 64gb ?

Και για ποιους λογους?

(Εχω παραγγειλει τον force 120gb αλλα προλαβαινω να ακυρωσω την παραγγελια αν πρεπει να προτιμησω για συγκεκριμενους σοβαρους λογους ο 830).

Γενικως, εως 140Ε τι συνδυαζει καλυτερα ταχυτητα, σταθεροτητα και χωρητικοτητα απο 80gb και πανω?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν χρειάζεσαι τα gb πας σε force3/agility3, αν όχι υπάρχουν και οι επιλογές των 90gb Vertex3/ForceGT εκτός των κλασικών 60/64gb ssds

Δημοσ.

αν χρειάζεσαι τα gb πας σε force3/agility3, αν όχι υπάρχουν και οι επιλογές των 90gb Vertex3/ForceGT εκτός των κλασικών 60/64gb ssds

Τα gb δε τα χρειαζομαι παρα μονο για win7/programs/games installations. Που γενικα δε μου τρωνε πανω απο 30-50gb για κανενα λογο.

Ομως, πες οτι σε 2-3 χρονια βγαινει ενα νεο μαχιμο λειτουργικο που τρωει παραπανω χωρο για να εγκατασταθει κλπ κλπ. Ε εκει δε θελω να σκεφτω μηπως "ζοριστει" ο δισκος, η μηπως μεινει με λιγο χωρο ελευθερο και αρχισει να χανει σε επιδοσεις.

Με νοιαζει πιο πολυ να εχω κατι σταθερο και αξιοπιστο με την ενοια: μισω τα bsod, δε θελω να σκεφτομαι καν το ενδεχομενο data loss, αλλα ουτε και το ενδεχομενο να ξυπνησω μια μερα και να μην βλεπει η μητρικη μου τον δισκο μεχρι να κανω 1/2/32 restarts.

So, για να το θεσω αλλιως. Για τους force 3 διαβασα οτι ανακληθηκαν απο την corsair, για τους OCZ διαβασα οτι επαιζε θεμα ασταθειας σοβαρο. Αυτα διορθωθηκαν πλεον? Δεν με νοιαζει αν χανω λιγα ms σε επιδοσεις, αρκει να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Ουτε θα προτιμησω τον 830 αν μου πει καποις οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον force 3. Αν μου πει ομως οτι ειναι σαφεστατα πιο σταθερος και αξιοπιστος, τοτε ναι, θα τον προτιμησω.

Δημοσ.

Αν μου πει ομως οτι ειναι σαφεστατα πιο σταθερος και αξιοπιστος, τοτε ναι, θα τον προτιμησω.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ναι είναι...

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ναι είναι...

Θα εχω διαφορων ειδων προβληματα με τον force 3? Εχουν διορθωθει? Γενικως, να τρεξω να ακυρωσω την παραγγελια γιατι υπαρχει κατι πολυ πιο καλο στα ~140?

Ρωταω ενω παρηγγειλα, γιατι διαβαζοντας απο δω κι απο κει ειχα συμπερανει οτι ειναι καλη επιλογη ο force 3. Επειτα διαβασα τοπικ σαν αυτο και ενα αλλο και με πιασαν σκεψεις.

Δημοσ.

Επειδή θέτεις το θέμα αξιοπιστίας όπως έχω ξαναναφέρει και σε άλλο thread οι επιλογές (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη και εμπειρία και σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στα διάφορα fora) περιορίζονται σε αυτή την 3άδα:

Samsung 830/Intel 520/Corsair Performance Pro...

Δημοσ.

Θα εχω διαφορων ειδων προβληματα με τον force 3? Εχουν διορθωθει? Γενικως, να τρεξω να ακυρωσω την παραγγελια γιατι υπαρχει κατι πολυ πιο καλο στα ~140?

Ναι, έχουν διορθωθεί. Αυτό το θέμα είναι αρκετά παλιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...