Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθως μπαινω ιντερνετ μονο ασυρματα και δεν ειχα προσεξει το προβλημα.Συνδεω το καλωδιο στο λαπ τοπ και δε συνδεεται στο ιντερνετ,ενω ασυρματα συνδεεται.Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Κλεινεις το ασυρματο πριν βαλεις το καλωδιο; Τι μηνυμα ή εικονίδιο σου εμφανίζει κατω δεξια στο κουτακι που δειχνει τη συνδεση;

Δημοσ.

Παλαιοτερα ηταν συνδεδεμενο και ασυρματα κ ενσυρματα συγχρονως και δεν υπηρχε προβλημα.Εχω δοκιμασει βεβαια να αποσυνδεθω απο το ασυρματο και μετα να βαλω το καλωδιο αλλα παλι τιποτα.Δε μου βγαζει καποιο μηνυμα,ειναι σα να μην υπαρχει καμεια συνδεση ντερνετ.

Δημοσ.

ΔΕεν εμφανίζει δηλαδη καποιο x ή καποιο θαυμαστικό στο pc κατω δεξια, αλλά δεν εμφανίζει και συνδεση;

Πήγαινε στο device manager και δες αν η καρτα δικτυου σου ειναι ενεργοποιημένη.

Δημοσ.

Α κατω μου δειχνει το σημαδακι που λεει οτι βρισκει ασυρματα δικτυα.Εφοσον ασυρματα μπαινω κανονικα δε θα ειναι και οκ η καρτα δικτυου?Που το βλεπουμε αυτο?:whistle:

Δημοσ.

Δεν ειναι κοινη με την ασυρματη καρτα. Τωρα εξαρταται τι windows εχεις, πατα δεξι κλικ στο computer -> properties και πανω αριστερα device manager. Tσεκαρε τους network adapters (προσαρμογεις δικτυου) αν ειναι ολα οκ (κανε δεξι κλικ και enable αν υπάρχει αυτη η επιλογη). Αν όχι πρέπει να ποσταρεις περισσότερα :-)

Δημοσ.

Εχω windows 7,αυτο που μου λες μαλλον σε αλλα windows πρεπει να 'ναι γιατι δε το βρισκω.Το ρουτερ ειναι αυτο Link . Αλλα δε πρεπει να φταιει ο υπολογιστης γιατι το συνεδεσα και σε αλλο λαπ τοπ και παλι δεν εμπαινε.Αρα το ρουτερ?'Η το καλωδιο?Αλλα δεν ειναι καθολου φθαρμενο:huh:.Τι να πω....

Δημοσ.

Παλαιοτερα ηταν συνδεδεμενο και ασυρματα κ ενσυρματα συγχρονως και δεν υπηρχε προβλημα.Εχω δοκιμασει βεβαια να αποσυνδεθω απο το ασυρματο και μετα να βαλω το καλωδιο αλλα παλι τιποτα.Δε μου βγαζει καποιο μηνυμα,ειναι σα να μην υπαρχει καμεια συνδεση ντερνετ.

οταν σε windows ειναι και ενσυρματα συνδεδεμενο και ασυρματα συνηθως εχει προτεραιοτητα το ενσυρματο οποτε το ασυρματο ειναι σαν να μην υπαρχει εκτος αν κανεις add route.

Α κατω μου δειχνει το σημαδακι που λεει οτι βρισκει ασυρματα δικτυα.Εφοσον ασυρματα μπαινω κανονικα δε θα ειναι και οκ η καρτα δικτυου?Που το βλεπουμε αυτο?:whistle:

ξεχνα το ασυρματο.αλλο η καρτα η ασυρματη αλλο η ενσυρματη..

Εχω windows 7,αυτο που μου λες μαλλον σε αλλα windows πρεπει να 'ναι γιατι δε το βρισκω.Το ρουτερ ειναι αυτο Link . Αλλα δε πρεπει να φταιει ο υπολογιστης γιατι το συνεδεσα και σε αλλο λαπ τοπ και παλι δεν εμπαινε.Αρα το ρουτερ?'Η το καλωδιο?Αλλα δεν ειναι καθολου φθαρμενο:huh:.Τι να πω....

α.οταν συνδεεις το καλωδιο αναβει το λαμπακι στο ρουτερ οτι συνδεθηκε καλωδιο?επισης αναβουν τα λαμπακια στην καρτα δικτυου?αλλο καλωδιο δεν εχεις για δοκιμη?οτι δεν φαινεται να εχει προβλημα δεν σημαινει οτι δεν εχει.αυτα για αρχη.βρες αλλο καλωδιο και δοκιμασε και αλλη υποδοχη στο ρουτερ.ενας τροπος να τσεκαρεις το καλωδιο ειναι να συνδεσεις 2 ethernet μεταξη τους στο ρουτερ.αν δεις τα λαμπακια να αναβοσβηνουν σαν τρελλα ΣΥΝΗΘΩΣ το καλωδιο ειναι μιαχαρα.συνηθως οχι παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...