painkiller44 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να μεταφέρω ενα μπλογ που έχω στην εταιρία αυτην κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία ευχαριστώ
mikelamar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ευχαριστημένος είμαι, με μια ιστοσελίδα κ ένα eshop αλλα δεν έχω δοκιμασει κι άλλους πάντως η τεχνική υποστήριξη είναι καλη Sent from my iPhone using Insomnia
e-tic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Τρία site έχω ανεβασμένα στους server τους εδώ και ένα τετράμηνο και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεν έχω παρατηρήσει καθόλου downtime/lag. Την μία και μοναδική φορά που επικοινώνησα μαζί τους η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και άψογη.
DJ_Duker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Προσωπικά έχω το liveplace εκεί εδώ και μερικά χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια δυο φορές που υπήρξαν κάποια θεματάκια ή είχα απορία για κάτι, απάντησαν αμέσως και μου έλυσαν το πρόβλημα.
harvesterr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 καλησπερα δε θελω να σε απογοητέυσω...μπορει πλεον να εχουν γινει καλυτεροι αλλα... ειχα λογαριασμό reseller (λογαριασμο που μπορούσα να έχω πολλους λογαριασμους κατω απο μενα, άρα πολλές ιστοσελίδες) κ σε κάποια φάση είχανε εισβάλει χακερς κ ρίξανε όλες τις ιστοσελίδες απο αρκετούς σερβερς...μετα απο αγώνα έριξαν τους χακερς αλλα οι ιστοσελίδες δεν επανήλθαν ποτε! επειτα παο περιπου 10 μερες κ χωρίς καν τεχνική υποστήριξη! παρ όλο που απαντούσαν άμεσα ήταν οι απαντήσεις τους τυποποιημένες!! 10 μερες χωρις ιστοσελίδα αρκετοι πελατες μου κ καμια σοβαρη υποστηριξη οποτε αναγκάστηκα κ εφυγα αγόρασα σε justhost κ έλυσα το προβλημα μου! τωρα μπορει να εχουν καλυτερεψει το ξαναλεω...αλλα δε το παθαίνω ξανα με αυτους!! ειναι καπου στο βελγιο λουξεμβουργο αν δε κανω λαθος?
DJ_Duker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ειναι καπου στο βελγιο λουξεμβουργο αν δε κανω λαθος? Για την tophost λες; Για την ελληνική tophost.gr δεν λέμε με έδρα κάπου στην Κρήτη;
harvesterr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ναι αλλα απ όσο ξέρω πρπει να αγοραζει ζώρο απο ξένη ετιαρεια...θα το ελεγξω κ θα σου πω γτ εγω ημουν στην τοπχοστ αλλα μιλουσα με ξενη υποστηριξη.
genius_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Είναι αξιόπιστη εταιρια με καλό support. Μπορείς επίσης να δεις και την http://www.prohoster.gr/ που αν δεν κάνω λάθος ανήκει (?) στην tophost,είχα αρκετούς μήνες εκεί hosting και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
painkiller44 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις θέλω να μεταφέρω το μπλογκ μου όπως είπα και απλα θέλω γνώμες πριν την αγορά κάποιου πακέτου
mikelamar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι και η prohoster στην Tophost ανήκει, την ιδια εξυπηρετηση εχουν ακριβως εννοω το ιδιο κεντρο υποστηριξης με τα ιδια ατομα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα