Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστημένος είμαι, με μια ιστοσελίδα κ ένα eshop αλλα δεν έχω δοκιμασει κι άλλους πάντως η τεχνική υποστήριξη είναι καλη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τρία site έχω ανεβασμένα στους server τους εδώ και ένα τετράμηνο και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεν έχω παρατηρήσει καθόλου downtime/lag.

Την μία και μοναδική φορά που επικοινώνησα μαζί τους η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και άψογη.

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το liveplace εκεί εδώ και μερικά χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια δυο φορές που υπήρξαν κάποια θεματάκια ή είχα απορία για κάτι, απάντησαν αμέσως και μου έλυσαν το πρόβλημα.

Δημοσ.

καλησπερα

δε θελω να σε απογοητέυσω...μπορει πλεον να εχουν γινει καλυτεροι

αλλα...

ειχα λογαριασμό reseller (λογαριασμο που μπορούσα να έχω πολλους λογαριασμους κατω απο μενα, άρα πολλές ιστοσελίδες)

κ σε κάποια φάση είχανε εισβάλει χακερς κ ρίξανε όλες τις ιστοσελίδες απο αρκετούς σερβερς...μετα απο αγώνα έριξαν τους χακερς αλλα οι ιστοσελίδες δεν επανήλθαν ποτε! επειτα παο περιπου 10 μερες κ χωρίς καν τεχνική υποστήριξη!

παρ όλο που απαντούσαν άμεσα ήταν οι απαντήσεις τους τυποποιημένες!!

10 μερες χωρις ιστοσελίδα αρκετοι πελατες μου κ καμια σοβαρη υποστηριξη

οποτε αναγκάστηκα κ εφυγα

αγόρασα σε justhost κ έλυσα το προβλημα μου!

τωρα μπορει να εχουν καλυτερεψει το ξαναλεω...αλλα δε το παθαίνω ξανα με αυτους!!

ειναι καπου στο βελγιο λουξεμβουργο αν δε κανω λαθος?

Δημοσ.

ειναι καπου στο βελγιο λουξεμβουργο αν δε κανω λαθος?

Για την tophost λες;

Για την ελληνική tophost.gr δεν λέμε με έδρα κάπου στην Κρήτη;

Δημοσ.

ναι αλλα απ όσο ξέρω πρπει να αγοραζει ζώρο απο ξένη ετιαρεια...θα το ελεγξω κ θα σου πω γτ εγω ημουν στην τοπχοστ αλλα μιλουσα με ξενη υποστηριξη.

Δημοσ.

Είναι αξιόπιστη εταιρια με καλό support. Μπορείς επίσης να δεις και την http://www.prohoster.gr/ που αν δεν κάνω λάθος ανήκει (?) στην tophost,είχα αρκετούς μήνες εκεί hosting και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις θέλω να μεταφέρω το μπλογκ μου όπως είπα και απλα θέλω γνώμες πριν την αγορά κάποιου πακέτου

Δημοσ.

Ναι και η prohoster στην Tophost ανήκει, την ιδια εξυπηρετηση εχουν ακριβως εννοω το ιδιο κεντρο υποστηριξης με τα ιδια ατομα κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...