odong Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με το να ανοιξω πορτες για το μTorrent, VNC κτλ Εχω το router Netgear DGN 2200 και το τελευταιο firmware στις ρυθμισεις του router τα εχω κανει ολα εχω ανοιξει πορτες στην επιλογη Services και στο Firewall Rules αλλα το μTorrent οταν κανω τεστ ταχυτητας μου βγαζει σφαλμα. Data send error: A local networking problem closed the connection. (10053) και για την πορτα οτι δεν την εχω ανοιξει ενω ειναι κανονικα ανοιχτη. Υπαρχει τιποτα αλλο που μπορω να κανω; Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δώσε μαι φωτογραφία με το port forward που έχεις κάνει να δούμε μηπως σου ξέφυγε κατι. Επίσης κλείσε το firewall του router και στον υπολογιστή σου αν εινα ανοιχτό και το upnp επίσης
odong Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πρωτα απ'ολα ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, το upnp και το firewall τα εχω απενεργοποιημενα Firewall Rules: Services: Απο cmd Προσαρμογέας Ethernet Τοπική σύνδεση: Επίθημα DNS συγκεκρ. σύνδεσης . : Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . : 192.168.1.2 Μάσκα υποδικτύου. . . . . . . . : 255.255.255.0 Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . : fe80::213:8fff:fec0:34ba%4 Προεπιλεγμένη πύλη. . . . . . . : 192.168.1.1 Προσαρμογέας σήραγγας Teredo Tunneling Pseudo-Interface: Επίθημα DNS συγκεκρ. σύνδεσης . : Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . : 2001:0:5ef5:79fb:0:f2e9:a1bf:e0c7 Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . : fe80::ffff:ffff:fffd%5 Προεπιλεγμένη πύλη. . . . . . . : :: Προσαρμογέας σήραγγας Automatic Tunneling Pseudo-Interface: Επίθημα DNS συγκεκρ. σύνδεσης . : Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . : fe80::5efe:192.168.1.2%2 Προεπιλεγμέμη πύλη. . . . . . . :
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Σωστά φαίνονται ολα και η ip που εχει το pc σου.. χμμμ μονο με το utorrent υπάρχει το πρόβλημα ? Βασικά τρέξε το utorrent και μετα βάλε την port που εχεις στο utorrent εδω να δουμε αν ειναι ανοιχτή οντως.
odong Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το προβλημα υπαρχει με ολα μTorrent, VNC DC... εβαλα την πορτα στο canyouseeme.org και λεει Error: I could not see your service on 94.64.31.56 on port (48929) Reason: Connection timed out
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μήπως εχεις ote ? γιατι ειχε αναφερθεί σε αλλο threat οτι εχει καποιου είδος προστασίας και πρέπει να την απενεργοποιήσεις για να παίξει σωστά το portforward.
odong Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ναι ΟΤΕ εχω αυτο που λες με την προστασια το εχω απενεργοποιησει δεν ξερω εχω μεινει απο ιδεες, τι αλλο μπορει να φταει; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την βοηθεια σου
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 κανονικα τα εχεις κανει ολα.Firewall κλειστα αυξημενη ασφαλεια οτε κλειστη(απλα κανεις και Reboot για να το παρει),ta rules ειναι σωστα.η Ip ειναι σωστη. οποτε α.εχεις αλλο pc η αλλο ρουτερ να κανεις δοκιμη για να δουμε τι γινεται???επισης οταν πας στο www.canyouseeme.org θα εχεις ανοιχτο το mtorrent εκεινη την στιγμη και επισης ανοιξε την πορτα σε tcp kai udp
odong Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Παιδια το προβλημα λυθηκε ... Σας ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις σας
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Παιδια το προβλημα λυθηκε ... Σας ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις σας Οπως ειπε και ο spank καλο ειναι να λες πως λυθηκε και που ηταν το προβλημα οποτε αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα να εχει και την λυση.οπως ζηταμε βοηθεια καλο ειναι να βοηθαμε και τους αλλους
spacefart Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 για να μην ανοιξω καινουριο μιας και ειδα οτι αναφερθηκε πριν λιγο.. αυτο με την προστασια του ΟΤΕ πως απενεργοποιειται?
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 οτι αλλο ειναι πες μας.απλα πρεπει να κανεις και ενα connect disconnect η ενα Reboot το ρουτερ για να παρει την ρυθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα