Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..εχω εναν παλιο υπολογιστη και θελω να αγορασω μητρικη,ραμ,καρτα γραφικων και τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται καισκληρο..εχετε να προτεινετε κατι.δεν τον θελω για κατι τρελο απλα να περπαταει..περιμενω τις γνωμες σας.

Δημοσ.

Ποια είναι η σύνθεση του υπολογιστή που έχεις ;

Ο σκληρός δίσκος σου είναι ide ή sata ;

αυτην την στιγμη δεν μπορω να σου πω αλλα ειναι ολα για πεταμα..οποτε δεν εχει σημασια!

Δημοσ.

Έχει ενσωματωμένο το κουτί ...

Δεν τα εμπιστευομαι τετοιου ειδους τροφοδοτικα....Δν εχω ιδεα τι ν προτεινω..Μονο αν βρεις κατι απο αγγελιες φιλε μου!!!

Δημοσ.

Δύσκολα μας βάζεις. Ουσιαστικά θες τα πάντα (εκτός από οθόνη, keyboard-mouse, ελπίζω :P ), όχι μόνο αυτά που λες. Με 200 ευρώ μόνο δεν έχεις την πολυτέλεια να διαλέξεις parts, απλά βάζεις ότι πιο φθηνό (με μοναδική εξαίρεση θα έλεγα το psu).

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο δυσκολα τα πραγματα.

Θα παρει τη συνθεση που του προταθηκε στην αρχη.

G530 40 E

,Τη φθηνοτερη μητρικη H61 50 E

,4 gb DDR3 20E

,ενα φτηνο κουτακι Asus 25E(χωρις τροφοδοτικο),

ενα φτηνο DVD-r sata 15 E

,και ενα corsair builder 430W 45E

Με το σκληρο θα εχει θεμα καθως ειναι ακριβοί. Αν δε βρει μεταχειρισμενο δουλεια δε γινεται.Mπορει να παρει ενα μετατροπεα ide ->sata και να βαλει τον παλιο του..

http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=9121

Αργοτερα που θα πεσουν και οι τιμες παιρνει καποιον καινουριο sata δισκο..

Επισης καρτα γραφικών θα βαλει αργότερα καθως η ενσωματωμενη του αρκει ακομα και για απλά παιχνίδια ή και για πιο συνθετα σε χαμηλη αναλυση και Low detail.

Αν δε παιζει παιχνιδια δε χρειαζεται καρτα.

Συνολικά του βγαινει 40+50+20+25+45+15=195 Ευρω συν το κοστος του sata adapter(7 ευρω).

Σε κανα 6μηνο που θα εχουν πεσει στα κανονικα τους επιπεδα οι τιμες των δισκων παιρνει καποιον με κανα 50ευρω(αν τωρα εχει καναν 120αρη δισκο ισως να μη χρειαζεται ουτε αυτο)

Επειδη εχω φτιαξει τετοιο συστηματακι σε φιλο ειναι μια χαρα.Παιζει μεχρι και dirt 3 + f1 2011 με ολα χαμηλωμενα με την ενσωματωμενη vga.

Πρωτου προχωρησει ομως πρεπει να δει τι δισκο εχει.Είναι τουλαχιστον 40-80Gb?Δεν εχει νοημα να φτιαξει καινουριο συστημα και να κρατησει καναν 20αρη δισκο:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστω που απαντατε..λοιπον εψαξα και εγω λιγακι και οσο να ναι πιστευω οτι κατι βρηκα..σκεφτηκα να παρω

επεξεργαστης

CELERON E3400 2.6GHZ 41.20ε

μητρικη

ASROCK G41M-VS3 R2.0 43.00ε

τροφοδοτικο

CobaNitrox SL-550W 31.00ε

μνημες

KINGSTON KVR1333D3N9/4G DDR3 4GB PC10666 1333MHZ 22.89ε

σκληρος

εδω εχουμε ενα θεματακι...βρηκα εναν σκληρο που ειναι αρκετα φτηνος και θα ηθελα να μου πειτε τι παιζει και αν μπορω να τον παρω στο πσ που θα κανω..WD Caviar SE16 WD5000AAKS

οσο αναφορα τον δικο μου σκληρο..επειδη δεν ξερω πως ξεχωριζεις αν ειναι ide ή sata.θα σας δειξω ενα μηνυμα που μου εβγαλε ενα προγραμμα μηπως και βγαλετε εσεις ακρη.

western digita

gb/2,5 -inch

ata with 33-p connector

ata/ atap-5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...