hammerd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 βλεπω γινεται πανικος πολλα μοντελα και δυσκολα να τα δει καποιος εν λειτουργια για να επιλεξει.. αφου καταστρεψα την 24" μου ψαχνω μια καινουργια η οποια θελω να εχει τα εξης.. 1920χ1200 HDMI DVI VGA και τα 3 η εστω τα 2 πρωτα.. HDCP READY πλεον μαλλον LED δεν ξερω αν βγαινουν πλεον απλες ΤΝ LCD σε αυτες τις ιντσες.. τωρα ειδα κατι ips ..ειναι οντως καλες οι γωνιες τους ? μεγαλη διαφορα τιμης ? δεν θελω να ειναι τηλεοραση ! τι προτεινετε ? τωρα απο χρηματα χωρις να το χω ψαξει πολυ λεω το πολυ 200 αλλα αν κατι ειναι κλασεις ανωτερο μεχρι 250 το βλεπω.. η χρηση ειναι οffice/gaming/hd movies/video editing/photoshop κυριως.. παιρνω και μεταχειρισμενες σε αψογη κατασταση με εγγυηση αποδειξη στην συσκευασια τους
BalthazarX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα..Η dell συνηθίζει να αλλάζει συχνά revisions. Τώρα αν υπάρχει κάποια διαφορά και κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτή αντιληπτή,δεν το ξέρω..Λογικά πάντως όχι.
sir_platanight Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 φιλε μου μπες στο msystems στη σελιδα τους στο fb και ρωτα αν ισχυει ακομα η προσφορα της dell στα 215€..εγω χθες την παραγγειλα!σημερα λογικα θα την εχω στα χερια μου..http://www.facebook.com/www.msystems.gr κανε Like και μετα κατεβα προς τα καυω στο ποστ που εχει σχετικα με την οθονη.
hammerd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 την πηρα ! αν και κατι με χαλαει στο μαυρο και στις γωνιες θα το ψαξω αυριο ομως μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων..γενικα ομως ειναι πολυ καλη !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα