Προς το περιεχόμενο

Recovery Disc from all Laptops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Με αφορμή ένα λάθος δικό μου σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα και να γράψει ο καθένας πια recovery disk έχει από πιο μοντέλο laptop έτσι ώστε αν κάποιος για κάποιο λόγο χρειαστεί κάποιο αντίγραφο να το βρει εδώ.

Περιμένω και από εσάς να γράψετε όσοι θέλετε να τα διαθέσετε.

Ούτος η άλλος δωρεάν είναι αρκεί να τα γράψεις από το Laptop σου πριν κάνεις οτιδήποτε με τα Windows. Εγώ χρεώθηκα 50 ευρώ :mad: από την Acer για να μου παραγγείλει από την Ιταλία ένα αντίγραφο.

Εγώ συγκεκριμένα έχω το Acer 5738G Windows Vista Greek.

Δημοσ.

Για τα τυπικά...

να ξέρετε ότι είναι παράνομο αυτό,από την στιγμή που έχει windows σε οποιαδήποτε μορφή απαγορεύετε ακόμα και να ανταλλάσσετε τα ίδια τα δισκάκια,ούτε καν αντιγραφή δηλαδή,για αυτό και σου τα χρέωσαν είναι σαν να πήρες άλλα windows.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρέωναν μ;oνo 50 ευρώ αν ήταν να αγοράσω καινούργια Windows. Υποθέτω ότι λόγο διαδικασίας (από το γεγονός ότι απασχολήθηκε υπάλληλος) και για την μεταφορά των DVD.

Σε αντίστιξη περίπτωση για σταθερό υπολογιστή 1 με 2 ευρώ σου χρεώνουν (για το dvd) από ένα κατάστημα με υπολογιστές και σου δίνουνε την στιγμή που έχεις τον κωδικό γνησιότητας.

Δεν ξέρω και δεν λέω ότι δεν είναι παράνομο, απλά υποθέτω.

Αν είναι ας το επιβεβαιώσει όποιος θέλει να γράψει για το μοντέλο του πριν πάρει το ρίσκο να το δημοσιεύσει.

Δημοσ.

JohnRock προσωπικά θεωρώ το επιχείρημα καταδικασμένο, παρ'ολο που εχει καλές προθέσεις. Οι περισσοτεροι δεν ασχολούνται καν να φτιάξουν ένα recovery dvd ακόμα κι αν εχουν χρόνια τον φορητό. Λες να μπουν στη διαδικασία να το φτιάξουν, να το rar και να το ανεβάσουν σε server για να το κατεβάσει κάποιος που δεν ειχε την υπομονή να αφιερώσει μισή ώρα για να φτιάξει και να αποθηκευσει τα dvd; Υπάρχει βέβαια και η συνάντηση και το ταχυδρομείο αλλά και πάλι το πράγμα δε σηκώνει εύκολα καταγραφή και οργανωση.

Εχω φτιάξει recovery dvd απο ό,τι φορητό περασε απο τα χέρια μου. Αν τύχει να δω κάποιον να το ζητα και (1) εχω το χρόνο (2) εχω τη διάθεση (3) εχω το bandwidth (4) κρίνω οτι ο παραλήπτης θα μπορέσει να το κατεβάσει και να το ψήσει, τότε ναι θα μπω στη διαδικασία αλλά μέχρι εκεί. Προληπτική καταχώρηση ειναι άτοπη.

Σε όλους τους φορητούς της τελευταίας πενταετίας η προτροπή δημιουργίας των dvd ειναι τακτικότατη ΚΑΙ στο manual αλλά ΚΑΙ στα windows. Αν κάποιος βαριέται να ψάξει να βρει αδεια dvd και να αφιερώσει μισή ώρα για την εγγραφη τους ... ας ελπίζει στην τύχη του forum ή ας πληρώσει το κόστος.

Δημοσ.

πέρνα οποιαδήποτε win(ίδια με αυτά που είχες)...ακόμα και του θείου και χρησιμοποίησε το serial που έχεις κάτω από το laptop

για drivers και εφαρμογές πας στο site της acer και τα κατεβάζεις...

Δημοσ.

ice25 το δοκίμασα αυτό που λες άλλα όταν ξεκίνησα το format στο σημείο όπου ήταν να διαλέξω τόμο δεν μου έβγαζε καν δίσκο, τίποτα κενό.

Ενας φίλος μου αργότερα μου πε ότι μάλον χρειαζότανε drivers για την sata ωστε να δει τον δισκο άλλα δεν το δοκίμασα γιατί είχα κάνει ήδη την παραγγελία.

(Σε ένα σταθερό Pc ενως φίλου όπου έβαλε ssd επιδεί δεν τον έβλεπαν τα windows έβλεπαν τους άλου δίσκους κατέβασε κάποιους drivers και απλά τα σύνδεσε με φλασάκι και δούλεψε δηλαδή έβλεπε τον ssd.)

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα msdn isos κυκλοφορούν στο ιντερνετ, το βρίσκω λίγο άβολο το να κάνει κάποιος (που δεν έχει δισκάκι windows) φορματ με ένα recovery δισκάκι που θα του περάσει και μπόλικη σαβούρα (bloatware).

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα msdn isos κυκλοφορούν στο ιντερνετ, το βρίσκω λίγο άβολο το να κάνει κάποιος (που δεν έχει δισκάκι windows) φορματ με ένα recovery δισκάκι που θα του περάσει και μπόλικη σαβούρα (bloatware).

Συμφωνω. Εγω εχω ενα μηνα το νεο laptop (Acer Aspire 5755G), και απο την πρωτη μερα του εκανα format, αφου φροντισα να βρω πρωτα ολους τους drivers. Φυσικα δεν εμεινε κανενα recovery partition, το ξεφορτωθηκα για τα καλα. :devil: Συνεπως, σιγα μην καθομουν να φτιαξω dvds. :eek:

Ενα θεμα με drivers για laptop, θα ηταν πιο χρησιμο... καπου ειχα δει ενα στο forum, αλλα για Sony laptops νομιζω.

Δημοσ.

πέρνα οποιαδήποτε win(ίδια με αυτά που είχες)...ακόμα και του θείου και χρησιμοποίησε το serial που έχεις κάτω από το laptop

για drivers και εφαρμογές πας στο site της acer και τα κατεβάζεις...

οποιαδηποτε ; δηλ αν τρεχει με home και εγω βαλω pro..θα λειτουργησει το sn.?

Δημοσ.

οποιαδηποτε ; δηλ αν τρεχει με home και εγω βαλω pro..θα λειτουργησει το sn.?

Αφού σου λέει το παιδί

πέρνα οποιαδήποτε win(ίδια με αυτά που είχες)

μας δουλεύεις τώρα;

Δημοσ.

Λοιπον, δεν χρειάζωνται recovery για κανένα laptop η netbook για να εγκαταστήσετε οποιδήποτε windows θέλεται. Αρκεί να κατεβάσετε τους drivers τη sata να τα περάσεται σε ένα φλασάκι και να το έχεται συνδεδεμένο ενώ ξεκινάτε format με οποιδήποτε windows. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση των drivers αρκει να είναι συνδεδεμένοι πάνω στο laptop-netbook. Το έκανα σε 2 διαφορετικά (το ένα ήταν netbook και οτ άλλο laptop) και δουλεύουν κανονικά. Μετά έβαλα και τους υπόλοιπους drivers και είναι κομπλε.

Α, και τους drivers της sata να τους έχεται ξεζιπαρισμένους και χύμα μέσα στο φλασάκι, ούτε σε φάκελο ούτε συμπιεσμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...