spark1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 για σε όλους! έχω ένα xperia x10 και ένα xperia play και σκέφτομαι να τα πουλήσω η να τα ανταλλάξω (συν διαφορά 50 ευρώ) για να πάρω το iphone 4s 16gb.Αξίζει η να τα κρατήσω και να πουλήσω μονό το x10 για ipod toutch? Δεν είχα ποτέ μου προϊόν apple και δεν τα ξέρω.τι μου προτείνετε ??
Greekz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 νομιζω πως εχεις γραψει σε λαθος section ισως καλο θα ηταν να μεταφερθει στα κινητα Φιλικα
spark1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 οκ. ειναι η πρωτη μου φορα και δεν τα γνωριζω καλα.θα μπορουσες να με βοηθισεις λιγο με το πως θα το κανω αυτό ευχαριστώ
Greekz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 νομιζω πως πρεπει να μιλησεις με καποιν Mod για να μεταφερθει ουτε εγω ξερω πολλα :π
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γενικα οταν βλεπετε ενα θεμα σε λαθος κατηγορια, κανετε ενα report με αυτην την αιτιολογια και καποιος θα το φροντισει Μεταφερεται στη σωστη κατηγορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα