Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα η συσκευασία,το μέρος που έχουν φτιαχτεί, το περιεχόμενο κτλ είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που αγοράζει η αδερφή μου εδώ ,120 ευρώ τα δύο κουτάκια και της τα δίνουν για μηνιαίους.Δεν έχουν καμία διαφορά οπότε υποθέτω ότι θα κάνει και ίδια χρήση.Τώρα αν μας πουλάνε τους 15μερους στην Ελλάδα για μηνιαίους αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

Έχει και τους purevision πάντως ,λίγο ποιο ακριβούς.

Πήρα το ρίσκο(μετά το feedback του downhill και search στο net) και πλήρωσα με πιστωτική γιατί δεν δεχόταν ευρωπαϊκό paypal και ας τους άνοιξα ticket(απαντάνε αμέσως και μου είπαν ότι δυστυχώς μπορώ να κάνω την αγορά ,παρά μόνο με τους άλλους τρόπους που έχουν).

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν εχετε κανενα στανταρ με σιγουρια μαγαζι για τορικους πειτε μου. Μου φαινεται οτι θα εμπιστευτω παλι http://www.welovelenses.com/en/contact-lenses/toric/air-optix/air-optix-for-astigmatism-3-lenses.html που μου ηρθανε χωρις κανενα προβλημα και γρηγορα..

Δημοσ.

Παιδια αν εχετε κανενα στανταρ με σιγουρια μαγαζι για τορικους πειτε μου. Μου φαινεται οτι θα εμπιστευτω παλι http://www.welovelenses.com/en/contact-lenses/toric/air-optix/air-optix-for-astigmatism-3-lenses.html που μου ηρθανε χωρις κανενα προβλημα και γρηγορα..

Απο τοτε που αρχισε αυτο το θεμα (να ναι καλα ο topic starter) περνω απο

http://www.feelgoodcontacts.com

Εχουν καποιες φορες και εκπτωτικα κουπονια στη σελιδα τους στο facebook

και στην τελευταια που εκανα μου ηρθε και εκπτωτικο κουπονια που ισχυει μεχρι τελος του χρονου.

Δημοσ.

παιδια εχω παραγγειλει ενα ζευγαρι τορικους απο contactforlenses απο τις 3 μαιου και δεν εχει ερθει τπτ απολυτως..ειναι λογικο? 

κοιταξα τις παλιές παραγγελίες μου. Είχα παραγγείλει 17 Μαίου 2012 και παρέλαβα 29 Μαίου 2012.

Βέβαια παίζει ρόλο αν υπάρχουν διαθέσιμοι. Οι τορικοί μπορεί να καθυστερούν. Στείλε τους email.

Δημοσ.

Συγγνώμη για το ελαφρώς off topic αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αντίστοιχα site για αστιγματικά γυαλιά? Έχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει από το http://www.selectspecs.com?

Εγω δε θα αγοραζα χωρις να τα φορεσω. Και απο οτι βλεπω οι τιμες δεν διαφερουν και πολυ.

Δημοσ.

Κατοπιν ερωτησης μεσω email μου εστειλαν αυτην την απαντηση.

Thank you for your email. Your order has been shipped on 22nd May 2013. You can expect to receive it in the next 1-2 working days. Kindly confirm when you receive the order.

αλλα εγω δεν εχω λαβει ακομη τπτ.σαν πολυ δεν εχει αργησει?απο ελλαδα μου ερχονταν σε 1 βδομαδα.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για παραγγελία τορικών (softlenses 66) σε πιο site με συμβουλεύετε να καταλήξω; Το contaforlenses είναι μακράν το πιο φτηνό ευρωπαικό αλλά τα παράπονα για πολύ αργές παραδόσεις δίνουν και πέρνουν! Έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία να μου πει. Άλλο ευρωπαικό σχετικά φτηνό (ας πούμε μέχρι 30-32 ευρώ το κουτί) υπάρχει;

Από τα αμερικάνικα discountcontactenses και visiondirect πόσο χρόνο θέλουν να έρθουν; Αν και νομίζω συμφέρει αν πάρεις πολλά κουτιά, έχουν κάνα 15άρι shipping

Δημοσ.

Για παραγγελία τορικών (softlenses 66) σε πιο site με συμβουλεύετε να καταλήξω; Το contaforlenses είναι μακράν το πιο φτηνό ευρωπαικό αλλά τα παράπονα για πολύ αργές παραδόσεις δίνουν και πέρνουν! Έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία να μου πει. Άλλο ευρωπαικό σχετικά φτηνό (ας πούμε μέχρι 30-32 ευρώ το κουτί) υπάρχει;

Από τα αμερικάνικα discountcontactenses και visiondirect πόσο χρόνο θέλουν να έρθουν; Αν και νομίζω συμφέρει αν πάρεις πολλά κουτιά, έχουν κάνα 15άρι shipping

το 59 με το 66 σε τι διαφέρει?

Δημοσ.

το 59 με το 66 σε τι διαφέρει?

Οι 59 ειναι μονο μυωπιας, οι 66 ειναι αστιγματικοι, τελειως διαφορετικοι φακοι.

Δημοσ.

Γινεται ένας φακός να έιναι και αστιγματικος και μυωπικος μαζί;

Κοιτώντας αυτος τους softlens 66 που λέτε βλεπω ότι μπορείς να ρυθμίσεις μόνο μια παράμετρο με εύρος απο το -9 έως το +6.

Αν έχεις πχ μυωπία 7 και αστιγματισμό 2 τι κανεις;

Δημοσ.

μπορείς να ρυθμίζεις και την μυωπία και τον αστιγματισμό. Καθώς και τις μοίρες

Πχ δες και τα δυο Link ποιο πάνω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...