Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ενδιαφέρεται κανείς μου ήρθε ενημερωτικό mail με voucher code για free shipping.

VOUCHER CODE: FREESHIPMAY17

Δεν το βλέπω να δουλεύει.... και ψάχνω να παραγγείλω τορικούς, από που λέτε να τους πάρω για πιο φθηνά;

Purevision Toric θέλω.... αυτούς μου είχαν δώσει τελευταία φορά και τους είδα καλούς... προτείνετε κάτι καλύτερο;

Δημοσ.

Παιδιά μιας και υπάρχει να ρωτήσω και για εμένα. Παιρνω φακούς μυωπίας με 10 ευρώ το ζευγάρι. Είναι οι frequency 55.

Το κουτι τους πανω γραφει BC 8.6 / DIA 14.2 / PWR -3.5

Οποτε να ριξω την παραγγελια ετσι,σωστη δεν ειναι?

52f51ed35cbd49a99c3ee8e.png

παρεπτιπτοντως υπαρχει καμια αλλη καλυτερη μαρκα η ειναι οκ? ποια ειναι τα κριτηρια για να επιλεγω φακους(ονομασιες κτλ.) αυτη για παραδειγμα ειναι ιδιοι με τους δικους μου ή κανω λαθος?http://www.contactforlenses.com/ProductDetails.aspx?PID=35

Κανενα άλλο καλό μαγαζί υπάρχει?

Ποτε δεν ασχοληθηκα, ο,τι εδινε απο εκει που τους αγοραζα επαιρνα και τον τελευταιο 1-1,5 χρονο μου δινει αυτους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παίδες, εγώ ψωνίζω τους ίδιους φακούς (softlens66) από Visiondirect εδώ και 7-8 χρόνια. Παραγγέλνω 4 κουτάκια (12 μήνες) με 80-90 Ευρώ περίπου (ανάλογα με την ισοτιμία). Επίσης με τελωνείο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, παρόλο που αναγράφεται η τιμή στο πακετάκι! (έχω παραγγείλει άπειρες φορές)

Αυτό που πάντα είχα απορία είναι γιατί το site αναφέρει ότι οι φακοί είναι 1-2 εβδομάδων και όχι μηνιαίοι. Στην Ελλάδα τους πουλάνε σαν μηνιαίους.

Επίσης είχα ρωτήσει τον οφθαλμίατρο αν παρατείνεται η ζωή τους, αν δεν τους φοράω, πχ. τον είχα ρωτήσει: αν τους βάζω μόνο 2-3 φορές τη βδομάδα, μπορώ να τους κρατήσω πάνω από μήνα?" και μου είχε πεί "ναι".. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει..

Edit: απ'ότι είδα, το www.discountcontactlenses.com είναι λίγο φτηνότερο. Κι εκεί όμως αναφέρει ότι είναι 2 εβδομάδων οι φακοί κ όχι μηνιαίοι

Επειδή θα παραγγείλω για την αδερφή μου από το VisionDirect γιατί έχει 25% έκπτωση για την πρώτη παραγγελία.

Τον κάθε φακό τον χρησιμοποιείς 1 μήνα ή 2 βδομάδες όπως λέει στο site?Και αν έχει δει πρόβλημα.

Παρατήρησα ότι στα Ευρωπαϊκά site οι φακοί λένε toric με πορτοκαλί, ενώ  στα Αμερικάνικα For Astigmatism με πορτοκαλί.Αυτή τη στιγμή αυτούς που χρησιμοποιεί η αδερφή μου είναι For Αstigmatism και βλέπω λέει το κουτάκι:

Baush and Lomb incorporated rochester,NY USA
made in Ireland

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος σε Ευρωπαϊκούς ή άλλους Made In και τι λέει σε πορτοκαλί?

Σε κάθε περίπτωση θα της πάρω 4 κουτάκια,2 για το κάθε μάτι και θα σας πω.Τιμή για 4 κουτάκια 60 Ευρώ οπότε και 2βδομαδιαίοι να ναι συμφέρει και πάλι.
Δημοσ.

Επειδή θα παραγγείλω για την αδερφή μου από το VisionDirect γιατί έχει 25% έκπτωση για την πρώτη παραγγελία.

Τον κάθε φακό τον χρησιμοποιείς 1 μήνα ή 2 βδομάδες όπως λέει στο site?Και αν έχει δει πρόβλημα.

Παρατήρησα ότι στα Ευρωπαϊκά site οι φακοί λένε toric με πορτοκαλί, ενώ  στα Αμερικάνικα For Astigmatism με πορτοκαλί.Αυτή τη στιγμή αυτούς που χρησιμοποιεί η αδερφή μου είναι For Αstigmatism και βλέπω λέει το κουτάκι:

Baush and Lomb incorporated rochester,NY USA
made in Ireland

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος σε Ευρωπαϊκούς ή άλλους Made In και τι λέει σε πορτοκαλί?

Σε κάθε περίπτωση θα της πάρω 4 κουτάκια,2 για το κάθε μάτι και θα σας πω.Τιμή για 4 κουτάκια 60 Ευρώ οπότε και 2βδομαδιαίοι να ναι συμφέρει και πάλι.

Ειναι μηνιαιοι. Αυτους χρησιμοποιουσα. Και τις δυο εκδοχες που λες. Δεν ειδα διαφορα. Απλα αλλαξα πλεον σε Αir Optix που με βολευουν καλυτερα. Εγω κραταω περιπου 2 μηνες τον καθε φακο χωρις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνοντας λίγο παραπάνω βρήκα ότι έχει και μηνιαίους και για 2 βδομάδες.

Μηνιαίοι: http://www.visiondirect.com/purevision-for-astigmatism-contact-lens/qxp155285?catid=11889&tab=1 με μπλε κάτω στο κουτί

2βδομαδιαίοι: http://www.visiondirect.com/soflens-for-astigmatism-contact-lens/qxp90772?catid=11889 με γαλάζιο κάτω στο κουτί

Η πλάκα είναι ότι η οπτικός της αδερφής μου, της έχει δώσει με το γαλάζιο για μηνιαίους της είπε οτι τους παρήγγειλε και από Αμερική) και τους πλήρωνε 120 Ευρώ τα δύο κουτάκια,για έξι μήνες. Αισχροκέρδεια και μετά μου λέτε γιατί να μην κλείσουν όλα αυτά τα λαμόγια.

Δημοσ.

το είχα δει και εγώ πριν από χρόνια με τους κανονικούς φακούς.

Το είπα σε ένα οπτικό με  "όνομα" και επίμενε ότι είναι για μήνα.

Φταίνε οι εταιρείες που δεν το γράφουν απάνω.

Δημοσ.

Το μπλε κουτάκι είναι η σειρά purevision και το γαλάζιο η σειρα soflens. Δέν είναι οι ίδιοι φακοί. Τα έχεις μπερδέψει λίγο.

soflens: Material: Alphafilcon A, Water Content: 66%

purevision: Material: Balafilcon A (Silicone Hydrogel), Water content: 36%

• Like 1
Δημοσ.

μπορεί να μην το είδε, αλλά είναι γεγονός ότι τους φακούς που στην αμερικη τους έχουν για δεκαπενθήμερους, εδώ τους πουλάνε για μηνιαίους.

Δημοσ.

Purevision Toric από Ευρώπη σε τιμή Αμερικής... για να μην περιμένετε...

http://www.ebay.co.uk/itm/200858341457

Δεν έχω πάρει αλλά σκέφτομαι να το προτιμήσω αφού το VisionDirect για κάποιο λόγο αρνείται την πληρωμή με PayPal....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά σαν feedback για το vision direct μου ρθαν σήμερα 4x http://www.visiondirect.com/soflens-for-astigmatism-contact-lens/qxp90772?catid=11889

Ακριβώς ίδιοι με αυτούς που έπαιρνα.

Έκαναν γύρω στις 10 μέρες(24 Μαΐου έκανα την παραγγελία).Σύνολο τιμή 78,60 EUR δεν πλήρωσα τίποτα για εκτελωνισμό ή φπα 

Επίσης μου έστειλαν κουπόνι για 20% έκπτωση με τον κωδικό 7ta4b61d7f7422

Cheers στον downhill και τον topic starter για τα 160 ευρώ που μου γλύτωσαν :D

• Like 1
Δημοσ.

μια ερώτηση μιας και δεν έχω ασχοληθεί. για αστιγματισμό μόνο 0,5 και 0,75, μπορώ να πάρω φακούς; ο οφθαλμίατρος γιατί μου είπε δε χρειάζεται;

Δημοσ.

Απλά σαν feedback για το vision direct μου ρθαν σήμερα 4x http://www.visiondirect.com/soflens-for-astigmatism-contact-lens/qxp90772?catid=11889

Ακριβώς ίδιοι με αυτούς που έπαιρνα.

Έκαναν γύρω στις 10 μέρες(24 Μαΐου έκανα την παραγγελία).Σύνολο τιμή 78,60 EUR δεν πλήρωσα τίποτα για εκτελωνισμό ή φπα 

Επίσης μου έστειλαν κουπόνι για 20% έκπτωση με τον κωδικό 7ta4b61d7f7422

Cheers στον downhill και τον topic starter για τα 160 ευρώ που μου γλύτωσαν :D

Οι φακοί που επέλεξες είναι δεκαπενθήμεροι και όχι μηνιαίοι... είναι σαν να πήρες δηλαδή δύο κουτιά μηνιαίους. Θεωρώ πως τα χρήματα που πλήρωσες είναι πολλά για δύο κουτιά μηνιαίους (για αγορά από έξω). Πως τα πλήρωσες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...